aqua
Bellator Welterweight
To nie są buty na lato(25*C), narazie w pudło, okazji nie było w PL bardzo cieżko już o numer 43 więc teraz albo nigdy.Nie za bardzo "masywne" na te zbliżające się ciepłe dni? Czy to była okazja po prostu i będą na zaś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nie są buty na lato(25*C), narazie w pudło, okazji nie było w PL bardzo cieżko już o numer 43 więc teraz albo nigdy.Nie za bardzo "masywne" na te zbliżające się ciepłe dni? Czy to była okazja po prostu i będą na zaś?
Tak myślałem, ale wolałem zapytać dla pewności ;) niech się dobrze noszą.To nie są buty na lato(25*C), narazie w pudło, okazji nie było w PL bardzo cieżko już o numer 43 więc teraz albo nigdy.
Ja ostatnio nabyłem Air Maxy Sequent, kupowane w Footlockerze w USA. Bardzo wygodne, tylko design mają bardziej sportowy. Lekkie jak piórko.Niedawno kupiłem sobie buty, ale ostatnio chodzą mi po głowie Nike Air Max LD-Zero H i nie wiem czy się nie szarpnę na wakacje. Widziałem że na ebayu mają.
Niedawno kupiłem sobie buty, ale ostatnio chodzą mi po głowie Nike Air Max LD-Zero H i nie wiem czy się nie szarpnę na wakacje. Widziałem że na ebayu mają.![]()
Jak masz kupić buty na ebayu to moze od razu lepiej na aliexpress.com.Po co przeplacać.
Wklej link to sie obada :)
Mialem 97 Milan na tej podeszwie-bardzo spox.
Na razie tylko patrzyłem czy gdzieś mają, jak będę kupować to pewnie w lipcu jakoś.
Ja się właśnie też przymierzam do kupna Air Maxów. Wyszło coś nowego na ten sezon? @herrflick Jeszcze dwa tygodnie jestem w Londynie i bym skorzystał z tej sytuacji.
jestem strasznie rozdarty. bardzo mi się podobają z jednej strony z drugiej wydają się mega dziwaczne. nosił ktoś coś takiego ? ten tył wyglada jakby się mial zaraz rozlecieć
http://bcx24.pl/pl/p/NIKE-AIR-FORCE-1-RETRO/299
![]()
Te pierwsze ładne, muszę zerknąć na kolorystykę. Ciągle zwlekam z kupnem i zastanawiam się czy po prostu nie kupić czarnych 90 czy czekać i liczyć na to, że zarzucą coś fajnego.Dzieciaki powariowały tu na punkcie Tavas i Presto.
Przypomnij mi jak bedziesz na miejscu to cos znajdziemy. Mi codziennie jakis kod rabatowy na mejla przychodzi.
AM 90 Ultra Moire Orca
![]()
![]()

Te pierwsze ładne jak dla mnie. Co to za model?DOBRE CZY CHUJOWE?
![]()
CZY TAKIE CZY SRAKIE?
![]()
/nike-sb-stefan-janoski-max-leather-night-maroonwhiteTe pierwsze ładne jak dla mnie. Co to za model?
OK/nike-sb-stefan-janoski-max-leather-night-maroonwhite
TYLKO NIE KUPUJ TAKICH BO TYLKO JA W POLSCE MOGĘ TAKIE MIEĆ OK?

A z czego innego?Panowie, czeka mnie zakup garnituru. Czy wełna owcza to jest dobra opcja? Czy ktoś z Was ma garnitur Próchnika? Jakieś opinie?
poliesterA z czego innego?
Szanujepoliester
Bytom/Próchnik. Mam jeden Próchnika. Wełna wysokosrętna, chyba 180s. Dałem sporo, ale jakoś rewelacyjna. Teraz mają niezłe promocje. Do 1000 zł kupisz fajne wdzianko.Panowie, czeka mnie zakup garnituru. Czy wełna owcza to jest dobra opcja? Czy ktoś z Was ma garnitur Próchnika? Jakieś opinie?
Bytom/Próchnik. Mam jeden Próchnika. Wełna wysokosrętna, chyba 180s. Dałem sporo, ale jakoś rewelacyjna. Teraz mają niezłe promocje. Do 1000 zł kupisz fajne wdzianko.
Ja kupowałem 2 lata temu więc nie wiem jak jest teraz. Jak na codzień to 100s wystarczy. Ja zawsze kupuję wełniane. Im więcej sztucznego tym się bardziej spocisz.Nie jest w wełnie za gorąco? Właśnie ciekaw byłem, czy oni robią z 100s, 140s, 180s czy ilu. :) Chyba mam odpowiedź. :) Fajne promocje, naprawdę!
No, i jeszcze chodzi o mechacenie się i gniecenie, jak z tym?
PS. Robią jeszcze z bawełny z jedwabiem, poliestru z wiskozą.
Bytom/Próchnik. Mam jeden Próchnika. Wełna wysokosrętna, chyba 180s. Dałem sporo, ale jakoś rewelacyjna. Teraz mają niezłe promocje. Do 1000 zł kupisz fajne wdzianko.
@herrflick jeansy jakieś spasy , byle były ekstra i na grube giry , żadne slimy
Tak samo jak nie mówi się chude tylko modelowe 
@herrflick jeansy jakieś spasy , byle były ekstra i na grube giry , żadne slimy