Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

kanye-west-celeb-style_nojy8w.jpg

ale wieśniak :lol:

Zakupiłem przez interenty parę szmat od Manto, między innymi koszulki. Ręce opadają. Nie wiem czy na różne wzory mają różne szwalnie, ale koszulka naszej dumy narodowej Marcina Helda jest kurwa jak papier. Boję się prać i wkurwiać niepotrzebnie. Dla porównania klasyczne wzory od Manto spoko: zupełnie inny materiał krój itd...
Ma ktoś doświadczenia w temacie?

Ruszyła wyprzedaż w Zarze. Ja odczekam parę dni, bo wtedy zostaną XXL i XL, które będą za pół darmo.

Zara to dla mnie jakaś pomyłka...Inna sprawa, że takie ciuchy noszę, z konieczności, tylko do pracy, ale jak patrzę na klientelę tegoż sklepu to czuję się zagubiony. Bywam bo kupuję tam ciuchy dla synka...czasem.

Co do air maxów zaczęły się wyprze w PL. Można wyrwać fajne modele w okolicach 400 zł (mowa o 90, których jestem fanem od 16 lat). Kwota bardzo przywoita biorąc pod uwagę cenę wyjściową. Dziś czekam na drugą parę w ciągu 2 tygodni:D

1593206ef8.jpg

Byłem przejazdem w Częstochowie, wpadłem na chwilę do Galerii Jurajskiej. Miałem kupić jakieś Nki albo coś w tym stylu. Nie znalazłem nic ciekawego albo nie było rozmiaru. Poszedłem więc polazic po sieciowkach. W ręce, a właściwie na stopy wpadly mi powyższe buciki. Reserved 90 zł :D

O kurwa ale trepce :mamed::mamed: Chyba, że chodzisz po górach, to zwracam honor i szanuję!!!
Górach nie, ale planuję w te wakacje pocisnąć w góry. Za to dużo zasuwam po otwartych strzelnicach. W tych butach zajebiste jest to, że są bardzo wygodne i komfortowe zarówno w lato jak i w zimę.

Ja do tego mam rozpierdolony staw skokowy więc but za kostkę to dla mnie idealne rozwiązanie.

taa, smród jak uj w lato w takich papciach : D winszuje latem w takich:bayan:
W tym rzecz, że właśnie dobra bawełniana skarpeta i upały w tych butach nie straszne. Były projektowane pod upalny Afganistan i zostały tam docenione. Paru moich ziomków chodzi i nie narzeka.

W tym rzecz, że właśnie dobra bawełniana skarpeta i upały w tych butach nie straszne. Były projektowane pod upalny Afganistan i zostały tam docenione. Paru moich ziomków chodzi i nie narzeka.

Nie no jak pojedziesz do Afganu to ok, ale jak przykurwisz w krótkich spodenkach gdzieś i z takimi trepcami to też szanuję, mimo że nie ogarniam :D

1593206ef8.jpg

Byłem przejazdem w Częstochowie, wpadłem na chwilę do Galerii Jurajskiej. Miałem kupić jakieś Nki albo coś w tym stylu. Nie znalazłem nic ciekawego albo nie było rozmiaru. Poszedłem więc polazic po sieciowkach. W ręce, a właściwie na stopy wpadly mi powyższe buciki. Reserved 90 zł :D
Żeby tylko nie jebły po miesiącu, z takimi "markami" to nigdy nie wiadomo :) mi ten model Sprandi :boystop: wpadł w oko za 119 zł ale w żadnym CCC ich nie widziałem bo bym nawet zaryzykował:
2220511400009_sprandi-mp07-15737-01_szary_bk_0001.jpg

Żeby tylko nie jebły po miesiącu, z takimi "markami" to nigdy nie wiadomo :) mi ten model Sprandi :boystop: wpadł w oko za 119 zł ale w żadnym CCC ich nie widziałem bo bym nawet zaryzykował:
2220511400009_sprandi-mp07-15737-01_szary_bk_0001.jpg
Są bardzo solidnie wykonane. Jestem zaskoczony. Do tego bardzo wygodne. Nie tak jak Nki, ale na pewno mają lepsze szycie. Dam znać po pół roku. Z drugiej strony, ja nie niszczę butów, bo mam dużo par, więc nawet kilkuletnie są w bardzo dobrym stanie.

Back