Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tymczasem u Zeusa:
"Kurwa, nie trafiłem w tego co chciałem, czekaj chwilę Hera, już leci poprawka"
Ale tam muszą mieć popierdolony cykl dobowyFunfact: jeden z dwóch przypadków naturalnie występującego szkła - uderzenie pioruna na plaży/pustyni w piasek który w takiej temp. miliona oC topi się i tworzy szkło. Drugi to Obsydian związany z działalnością wulkaniczną - Rzymianie robili pierwsze lustra z niego...
A tutaj inny nius - jak ktos się śmieje z SF itd. planet z kilkoma słońcami to proszę - układ trisolarny:
![]()
W układzie odległym o 500 lat świetlnych znaleziono niespodziankę – masywną egzoplanetę. Ma trzy słońca
Powtórna analiza zdjęć wykonanych przez Bardzo Duży Teleskop wykazała, że w układzie potrójnym HIP 81208 znajduje się egzoplaneta. Ten glob ma aż trzy słońca.www.national-geographic.pl
Wątpię że tam ktoś/coś żyje... nie wiem zbyt słaby w te klocki jestem ale no 3 słońca wokół - zalezy w sumie od wielu czynników pewnie ale no odległość od tych słońc chyba kluczowa :PAle tam muszą mieć popierdolony cykl dobowy
Wątpię że tam ktoś/coś żyje... nie wiem zbyt słaby w te klocki jestem ale no 3 słońca wokół - zalezy w sumie od wielu czynników pewnie ale no odległość od tych słońc chyba kluczowa :P
Widzę że ktoś nam zaraz tutaj wyliczy jak to jest z tymi trisolarianami ^^Problem n ciał – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org
![]()
Gwiazda wielokrotna – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.wikipedia.org

Wspomnienie o przeszlosci ziemiWidzę że ktoś nam zaraz tutaj wyliczy jak to jest z tymi trisolarianami ^^![]()

A tutaj inny nius - jak ktos się śmieje z SF itd. planet z kilkoma słońcami to proszę - układ trisolarny:
![]()
W układzie odległym o 500 lat świetlnych znaleziono niespodziankę – masywną egzoplanetę. Ma trzy słońca
Powtórna analiza zdjęć wykonanych przez Bardzo Duży Teleskop wykazała, że w układzie potrójnym HIP 81208 znajduje się egzoplaneta. Ten glob ma aż trzy słońca.www.national-geographic.pl
[...]Celem gry jest uratowanie mieszkańców planety, której zagraża oddziaływanie grawitacyjne trzech słońc.[...]
To jest dobre.Problem trzech ciał. Wspomnienie o przeszłości Ziemi. Tom 1
Oszałamiający rozmachem chiński bestseller, który stał się wydawniczym fenomenem w USA. Nagroda Hugo dla najlepszej powieści 2015 roku Pierwszy tom trylogii „Wspomnieniewww.taniaksiazka.pl
Przeczytałem dopiero pierwszy tom ale czuję, że to może być dobre.
również taki mały offtop :)
Problem trzech ciał. Wspomnienie o przeszłości Ziemi. Tom 1
Oszałamiający rozmachem chiński bestseller, który stał się wydawniczym fenomenem w USA. Nagroda Hugo dla najlepszej powieści 2015 roku Pierwszy tom trylogii „Wspomnieniewww.taniaksiazka.pl
Przeczytałem dopiero pierwszy tom ale czuję, że to może być dobre.
również taki mały offtop :)
To jest dobre.
Ja po pierwszym tomie musiałem przeczytac ksiazke o rewolucji kulturalnej;)
spidersweb.pl
Może tez mu sie zachciało grubaskę posuwać 
A na lewo puka pół holiłudu
Nie wiem nie widziałem... Wiem jedno jeżeli ktos może coś tutaj mówić o masowaniu to jest to żonka BrosnanaA na lewo puka pół holiłudu

No ale kiedyś ją jednak nie była... a dziś ma 60 lat a Pierce już 70, a po ślubie są szczęśliwi 22 lata... a poznali się 29 lat temu...