By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Zawsze mozna zrobic prawko na cieżarówkie)
Teraz już się nie opłaca. Za duży próg wejścia, a płace nie rosną. Za to mandaty jak najbardziej.

15k na start, żeby przy dobrych wiatrach dostać robotę za 10k.

Chyba, że samo C to jeszcze jeszcze.

Zawsze mozna zrobic prawko na cieżarówkie)
muahaha.jpg

Teraz już się nie opłaca. Za duży próg wejścia, a płace nie rosną. Za to mandaty jak najbardziej.

smieszkuje sobie nie no wiadomo to cza lubic zeby jezdzic , teoretycznie moszna zrobic z urzedu pracy kwity , ale jeszcze chwila i turbany przejma pałeczke kierowcow u poljaków bedzie jeszcze wiekszy syf

smieszkuje sobie nie no wiadomo to cza lubic zeby jezdzic , teoretycznie moszna zrobic z urzedu pracy kwity , ale jeszcze chwila i turbany przejma pałeczke kierowcow u poljaków bedzie jeszcze wiekszy syf
Ja widzę jak to wyglądało jak robiłem prawko, jak jeździłem, a jak jest teraz. Nie ma żadnej poprawy, a wręcz jest coraz gorzej. Jak z kimś gadam i mówię ile zarabiałem w tym 2-4 lata temu (a miałem naprawdę sensowne firmy), a jakie oferty dostają teraz to raczej chłopaków nie zachęca do roboty.

A to co Janusze na kraju oferują to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Jedyne prawko jakie teraz jest sens robić to samo C pod dystrybucję, ewentualnie C i do tego HDS.

Ja widzę jak to wyglądało jak robiłem prawko, jak jeździłem, a jak jest teraz. Nie ma żadnej poprawy, a wręcz jest coraz gorzej. Jak z kimś gadam i mówię ile zarabiałem w tym 2-4 lata temu (a miałem naprawdę sensowne firmy), a jakie oferty dostają teraz to raczej chłopaków nie zachęca do roboty.

A to co Janusze na kraju oferują to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Jedyne prawko jakie teraz jest sens robić to samo C pod dystrybucję, ewentualnie C i do tego HDS.
Ogulnie jak ma byc dobrze jak bracia ze wschodu pomimo ze nie sa w uni biora dofinasowanie na auta
a jakie maja u siebie koszty wiadomo
Gospodarka leży i kwiczy wiec jak można negocjować ceny....

Nie Evo... Tamta lajza... Jeszcze mi kiedyś maila dał nawet kurwa jasnie pan, islandczyk pierdolony nie raczył odpisać.
endrju-sensei-gif.54679
Czyli dobrze pamiętałem :roberteyeblinking:

Później się jeszcze chyba chwalił nową furą i że był w Polsce i tyle hajsu przejebal na melango hehe

Dobry as ‚do granicy my jak bracia a później jak wrogowie’ hehe

@PIR dawaj ‚oświadczenie’

Wczoraj zakładałem konto w tym VW bank.

Kurwa, Wy tak żyjecie na co dzień? :awesome:

Niezły matrix.

Aż się cały spociłem, poważnie, oprócz tego że czułem się jak idiota, kręcąc głową do kamery to jeszcze to wszystko było wbrew każdej komórce w moim ciele, aż czułem jak się gotują.

Masakra jakaś dla mnie to była

:beczka:

Wczoraj zakładałem konto w tym VW bank.

Kurwa, Wy tak żyjecie na co dzień? :awesome:

Niezły matrix.

Aż się cały spociłem, poważnie, oprócz tego że czułem się jak idiota, kręcąc głową do kamery to jeszcze to wszystko było wbrew każdej komórce w moim ciele, aż czułem jak się gotują.

Masakra jakaś dla mnie to była

:beczka:
Andrzeju, ty to nawet telefonu używasz w trybie incognito. A serio w NL przy wizycie u lekarza są takie kamerki i też stoisz i machasz głową, aby uzyskać kartę. Inwigilacja.

:pudziaonicbyniedao:

Jak włączasz tryb incognito to od razu łączy Cię z ekranem jakiegoś oficera IDF albo ADL :awesome:

Jak poskładasz literki to się dowiesz :fjedzia:
Przeczytałem. I co do kogo macie żal o to ?
Polska to nie jest kraj dla pracowników tylko kraj dla samodzielnych specjalistów

No właśnie to nie jest ok.
Fakty są bezlitosne : nikt nie da więcej jak 6k na rękę na UOP.
Mało tego: jesteśmy narodem, który uwielbia kupować, a może inaczej : lubimy jak nam ktoś coś dobrze sprzeda

Jak jesteś specjalistą to kolejną niezbędną umiejętnością powinna być sprzedaż swoich usług.

toć w pośredniaku za friko zrobią, tylko musisz ogarnąć kogoś kto zadeklaruje że Ciebie zatrudni(potem wcale nie musisz u tej osoby nawet dnia robić).
przynajmniej ja tak robiłem na D. i były jeszcze jakieś tam projekty bonnaszkolenie itp.

Przeczytałem. I co do kogo macie żal o to ?
Polska to nie jest kraj dla pracowników tylko kraj dla samodzielnych specjalistów
Ale Ty masz mniemanie o sobie wyjebane, byłeś taki dojrzały, odpowiedzialny i dorosły, zawsze dawałeś radę i jesteś wzorem do naśladowania!! Pomnik sobie postaw na podwórku albo zawieś swoje zdjęcie nad łóżkiem jak Pudzian.
Amen. :boystop:

Back