Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz już się nie opłaca. Za duży próg wejścia, a płace nie rosną. Za to mandaty jak najbardziej.Zawsze mozna zrobic prawko na cieżarówkie)
Zawsze mozna zrobic prawko na cieżarówkie)
smieszkuje sobie nie no wiadomo to cza lubic zeby jezdzic , teoretycznie moszna zrobic z urzedu pracy kwity , ale jeszcze chwila i turbany przejma pałeczke kierowcow u poljaków bedzie jeszcze wiekszy syfTeraz już się nie opłaca. Za duży próg wejścia, a płace nie rosną. Za to mandaty jak najbardziej.
15k na start, żeby przy dobrych wiatrach dostać robotę za 10k.
Chyba, że samo C to jeszcze jeszcze.
Ja widzę jak to wyglądało jak robiłem prawko, jak jeździłem, a jak jest teraz. Nie ma żadnej poprawy, a wręcz jest coraz gorzej. Jak z kimś gadam i mówię ile zarabiałem w tym 2-4 lata temu (a miałem naprawdę sensowne firmy), a jakie oferty dostają teraz to raczej chłopaków nie zachęca do roboty.smieszkuje sobie nie no wiadomo to cza lubic zeby jezdzic , teoretycznie moszna zrobic z urzedu pracy kwity , ale jeszcze chwila i turbany przejma pałeczke kierowcow u poljaków bedzie jeszcze wiekszy syf
Ogulnie jak ma byc dobrze jak bracia ze wschodu pomimo ze nie sa w uni biora dofinasowanie na autaJa widzę jak to wyglądało jak robiłem prawko, jak jeździłem, a jak jest teraz. Nie ma żadnej poprawy, a wręcz jest coraz gorzej. Jak z kimś gadam i mówię ile zarabiałem w tym 2-4 lata temu (a miałem naprawdę sensowne firmy), a jakie oferty dostają teraz to raczej chłopaków nie zachęca do roboty.
A to co Janusze na kraju oferują to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Jedyne prawko jakie teraz jest sens robić to samo C pod dystrybucję, ewentualnie C i do tego HDS.
Ogulnie

Serio? Tylko to cię zabolało?

Dalej nie czytałemSerio? Tylko to cię zabolało?![]()

Czyli dobrze pamiętałemNie Evo... Tamta lajza... Jeszcze mi kiedyś maila dał nawet kurwa jasnie pan, islandczyk pierdolony nie raczył odpisać.
![]()
jak tam w Danii?Poddałbym Ci ogórka, ale nie gustuję. Wybacz.
Rób dalej z siebie debilaPoddałbym Ci ogórka, ale nie gustuję. Wybacz.

Jak to na wsi. Mi odpowiada.jak tam w Danii?

Andrzeju, ty to nawet telefonu używasz w trybie incognito. A serio w NL przy wizycie u lekarza są takie kamerki i też stoisz i machasz głową, aby uzyskać kartę. Inwigilacja.Wczoraj zakładałem konto w tym VW bank.
Kurwa, Wy tak żyjecie na co dzień?
Niezły matrix.
Aż się cały spociłem, poważnie, oprócz tego że czułem się jak idiota, kręcąc głową do kamery to jeszcze to wszystko było wbrew każdej komórce w moim ciele, aż czułem jak się gotują.
Masakra jakaś dla mnie to była
![]()
Andrzeju, ty to nawet telefonu używasz w trybie incognito.

Jak poskładasz literki to się dowieszCo tam skamlecie z tą robotą?

Przeczytałem. I co do kogo macie żal o to ?
Jak włączasz tryb incognito to od razu łączy Cię z ekranem jakiegoś oficera IDF albo ADL
Jak poskładasz literki to się dowiesz![]()
OkPrzeczytałem. I co do kogo macie żal o to ?
Polska to nie jest kraj dla pracowników tylko kraj dla samodzielnych specjalistów
No właśnie to nie jest ok.
Teraz już się nie opłaca. Za duży próg wejścia, a płace nie rosną. Za to mandaty jak najbardziej.
15k na start, żeby przy dobrych wiatrach dostać robotę za 10k.
Chyba, że samo C to jeszcze jeszcze.
I zakup kilku busówJak jesteś specjalistą to kolejną niezbędną umiejętnością powinna być sprzedaż swoich usług.

Fakty są bezlitosne : nikt nie da więcej jak 6k na rękę na UOP

Przeczytałem. I co do kogo macie żal o to ?
Polska to nie jest kraj dla pracowników tylko kraj dla samodzielnych specjalistów
Amen.Ale Ty masz mniemanie o sobie wyjebane, byłeś taki dojrzały, odpowiedzialny i dorosły, zawsze dawałeś radę i jesteś wzorem do naśladowania!! Pomnik sobie postaw na podwórku albo zawieś swoje zdjęcie nad łóżkiem jak Pudzian.

Tylko Wy jesteście umęczeni życiem , z problemami itpAmen.![]()