Roshi
Roshi
a ktory to temat?Zapraszam wypierdalac do tematu o jaraniu i tam sie koniować kto więcej przyjął w życiu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a ktory to temat?Zapraszam wypierdalac do tematu o jaraniu i tam sie koniować kto więcej przyjął w życiu
a ktory to temat?
nie HP?
@HubiSSJ3Teraz zjarzyłem że są dwie wersje kredytu
1. Do 100k, do 24mcy: 10,34%
2. Do 100k, do 120mcy: 10,51%
Ciekawe czy mozna nadplacac, hmmmm.
Uuu szara strefa, czy stałeś się mistrzem gry w 3 kubki na lokalnym bazarze?Jak przyjdę z ulicy do banku z walizką gotówy i będę ją chciał wpłacić na konto to zaczną pytać skąd to mam, a jak jest z przelewami między bankami?
No i to jest kluczowa informacja, której nie znamyZ tego co kojarzę bank ma obowiązek zgłaszania większych kwot i ruchów na kontach do US, nie napiszę od ilu bo nie pamiętam.
kont możesz mieć ile chcesz, tranzakcje gotówkowe między osobami fizycznymi nie są ograniczone, firmy chyba do 15k mogą gotówką się rozliczać.Czy otworzenie konta w innym banku i przelew zacznie robić niepotrzebne zamieszanie?
Przelewałem między kontami po 15-20k i nikt nie dzwonił, nikt nie pytał. Pokaż że masz jaja.Mam pytanie, Wy tu macie więcej niż jedno konto w więcej niż w jednym banku i teraz tak, jak to jest?
Jak przyjdę z ulicy do banku z walizką gotówy i będę ją chciał wpłacić na konto to zaczną pytać skąd to mam, a jak jest z przelewami między bankami?
Czy otworzenie konta w innym banku i przelew zacznie robić niepotrzebne zamieszanie?
To wszystko, oczywiście, hipotetycznie bo nie mam takich problemów :)
ale się zastanawiam..
Kurła, takie drobniaki to wiadomoPrzelewałem między kontami po 15-20k i nikt nie dzwonił, nikt nie pytał. Pokaż że masz jaja.
Ok, dzięki, nie chciałem tego wpisywać w googla
To robisz kilka przelewów w odstępie czasu chopieKurła, takie drobniaki to wiadomo
Właśnie do tego zmierzam, że to dalej takie pierdolenie musi być?To robisz kilka przelewów w odstępie czasu chopie
Jeżeli masz tam kasę legalnie to nikogo to nie będzie interesować, a jeżeli nawet ktoś się zainteresuje to na pierwszy rzut oka będzie widać, że między swoimi kontami kasę przerzucasz.A teraz jeszcze kwestia wirtualnych pieniędzy między swoim kontami
Miedzy swoimi kontami to jaki mialby byc problem?Ok, dzięki, nie chciałem tego wpisywać w googla
A teraz jeszcze kwestia wirtualnych pieniędzy między swoim kontami
No kasa jest legalnie, no bo skąd inąd?Jeżeli masz tam kasę legalnie to nikogo to nie będzie interesować, a jeżeli nawet ktoś się zainteresuje to na pierwszy rzut oka będzie widać, że między swoimi kontami kasę przerzucasz.
No właśnie. Kasa, która jest już "w systemie" w domyśle powinna być dobra.Miedzy swoimi kontami to jaki mialby byc problem?
Jeżeli i tak juz wpłaciłeś gotówkę to tak czy inaczej bank A komunikuje sie z bankiem B a jeszcze wyzej jest US ktory ma w to wgląd. Chyba ze chcesz wysyłać gdzieś za granicę i finansowac al kaide to wtedy musisz zagaic z olsztynem. Normalnie jak juz wpłaciłeś gotówkę to żeś przepadł i jak chca to wiedzą wszystko, jak bedziesz nią żonglowac między kontami to co najwyzej prowizję jakies moga cie wkurwiac badz opóźnienie przelewu.
Bo w jaki sposób miałby byc tam nielegalny proceder?
Dziejo sie dziejo.No kasa jest legalnie, no bo skąd inąd?
Pytanie jak to udowodnić po latach jak ktoś przyjdzie i zapyta? O ile takie rzeczy, w ogóle, się dzieją bo ja nie wiem właśnie.
Skoro jest na koncie w banku to jest przecież historia wpłat. US musiałby przeciwko Tobie jakaś sprawę prowadzić żeby takie rzeczy chciało im się sprawdzać.No kasa jest legalnie, no bo skąd inąd?
Pytanie jak to udowodnić po latach jak ktoś przyjdzie i zapyta? O ile takie rzeczy, w ogóle, się dzieją bo ja nie wiem właśnie.
handlował w jakiejś grze z ruskimi ostatnioSkoro jest na koncie w banku to jest przecież historia wpłat. US musiałby przeciwko Tobie jakaś sprawę prowadzić żeby takie rzeczy chciało im się sprawdzać.
Nie wnikam, czasami lepiej nie wiedziećhandlował w jakiejś grze z ruskimi ostatnio
No i właśnie teraz czuję zaciskającą się na szyi pętlęhandlował w jakiejś grze z ruskimi ostatnio
potężny zastrzyk gotówki
Sankcje działają. Coraz większa bieda u rusków
Słusznie:Ok, dzięki, nie chciałem tego wpisywać w googla
@HubiSSJ3
Tera jest 10,25% i 10,61%.
Ciekawe, widełki się rozjechały (krotszy tanszy, dluzszy drozszy).
0.5%?Dziwne, nie pokazało mi oznaczenia.
W Millennium standard jest 0,5%, prowizję/marżę można zbić do zera jak jest się miłym do doradcy. Dodatkowo za wcześniejszą spłatę standard to 1-1,5% w przypadku firmowych, ale też można znegocjować do 0,5% jak coś.