VitoC
UFC Featherweight
Ale to smażone mięso mu szkodziFarbowane gówno z połową tablicy Mendelejewa w składzie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to smażone mięso mu szkodziFarbowane gówno z połową tablicy Mendelejewa w składzie![]()

ja poprosze kupon na barmańską mangową !
moge ją pić bezustannie, ale dziś już się nie opłaca, ale juuuuutro to będzie, już się 2x 0,5l chłodzą w lodówce ^^
kto ją już spróbowal to wie o czym mówie, więc nie hejtować jesli nie probowaliscie, ale jest mega.
ważna tu jest firma i konkretny smak, inne firmy i smaki sa niedobre jak coś, pije tylko tą jedną o smaku mango, reszta syf oczywiście.
?zajebista puszkaŁo kierwa panie, 40 browarów to na cały rok by miał, wyjątkowo się na te promocje dałem złapać.
lekko kwaśne, da się wypić bez krzywienia gęby, ogólnie tak bez szału
View attachment 97699

zawartość nie była już tak zajebista, a niektóre puszeczki z tych kraftów robią robotę faktyczniezajebista puszka![]()
.
15%? nie wali spirytem?Wiem, że dla niektórych wydawanie 4 dych na piwo jest zwyczajnie głupie, ale w tym przypadku naprawdę warto. To jest mega sztosik, dlatego moja piwniczka utraciła dzisiaj jedną z pozycji.
15% alkoholu i to naprawdę czuć. Bourbon zostaje na języku i serio to rozgrzewa. Bardziej by mi pasowało w zimę, ale dzisiaj w sumie zimno.
Gdyby kogoś zainteresowało:
Jest też wersja nieleżakowana w beczkach, ale tej jeszcze nie piłem.![]()
Legendy Polskie Czart Bourbon BA - sklep.piwoteka.pl Znamy się na piwie!
Kup online piwo Legendy Polskie Czart Bourbon BA z browaru Jan Olbracht. sklep.piwoteka.pl to miejsce gdzie kupisz najlepsze polskie i zagraniczne piwa kraftowe. Mamy w ofercie topowe polskie browary: Piwoteka, Pinta, Trzech Kumpli, Funky Fluid i wiele insklep.piwoteka.pl
View attachment 102173
15%? nie wali spirytem?
Panie, ja tu aktualnie na Islandii place 30zl za "pilsnera" Alk. 2,25%! Ale co robić jak innego w schronisku nie mająWiem, że dla niektórych wydawanie 4 dych na piwo jest zwyczajnie głupie, ale w tym przypadku naprawdę warto. To jest mega sztosik, dlatego moja piwniczka utraciła dzisiaj jedną z pozycji.
15% alkoholu i to naprawdę ledwo czuć. Bourbon zostaje na języku i serio to rozgrzewa. Bardziej by mi pasowało w zimę, ale dzisiaj w sumie zimno.
Gdyby kogoś zainteresowało:
Jest też wersja nieleżakowana w beczkach, ale tej jeszcze nie piłem.![]()
Legendy Polskie Czart Bourbon BA - sklep.piwoteka.pl Znamy się na piwie!
Kup online piwo Legendy Polskie Czart Bourbon BA z browaru Jan Olbracht. sklep.piwoteka.pl to miejsce gdzie kupisz najlepsze polskie i zagraniczne piwa kraftowe. Mamy w ofercie topowe polskie browary: Piwoteka, Pinta, Trzech Kumpli, Funky Fluid i wiele insklep.piwoteka.pl
View attachment 102173
.
.
?
Skorzystałem, dziękuję
Dali na puszkowe więc powinienem się załapać w końcu na krafty :)

Spróbuj w Dużym Benie. Może w Lidlu chociaż wątpię.Kojarzycie Państwo czy są jakieś sieciówki gdzie dostanę poniższe piwo lub gdzie lokalnie w Krakowie je znajdę? Znam tylko jeden sklep, ale jest na drugim końcu miasta. Wspaniałe, najlepsze smakowe piwo jakie znam, przecier z mango, nie jakieś zagęszczony sok z pizdy.
View attachment 103375
Kurde, mam nadzieję, że to to, bo piłem rok temu i sobie o tym teraz przypomniałem![]()
Na Śląsku pewnie w nie jednym sklepie.Kojarzycie Państwo czy są jakieś sieciówki gdzie dostanę poniższe piwo lub gdzie lokalnie w Krakowie je znajdę? Znam tylko jeden sklep, ale jest na drugim końcu miasta. Wspaniałe, najlepsze smakowe piwo jakie znam, przecier z mango, nie jakieś zagęszczony sok z pizdy.
View attachment 103375
Kurde, mam nadzieję, że to to, bo piłem rok temu i sobie o tym teraz przypomniałem![]()
Poszedłem z samego rana i siadło fajnieDopiero co się obłowiłem a tu kolejna promka :)

Ciekawe czy do wieczora zostaną jakieś piwa? Może by żonkę podesłał?Poszedłem z samego rana i siadło fajnie![]()

Na jakieś bardziej wyszukane raczej nie ma co liczyćCiekawe czy do wieczora zostaną jakieś piwa? Może by żonkę podesłał?![]()

Spokojnie, zostaną.Ciekawe czy do wieczora zostaną jakieś piwa? Może by żonkę podesłał?![]()