rash
KSW Heavyweight
To sprawdź jeszcze razNapisałem.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To sprawdź jeszcze razNapisałem.

Panie odsypiałem galę, poszło ;)To sprawdź jeszcze raz![]()
A taki temacik dziś z winnicy Lidla odebrałem korzystając z kuponówA jak tam u a Was środek tygodnia?
View attachment 30546
Wszędzie, ponadto bardzo dużo browarów wysyła bezpośrednio, przy minimum zgrzewce.Mordki, regionalne piwa gdzie dostane w sieci? Zamawial ktos z Was?
Browar Jagiełło nie wysylaWszędzie, ponadto bardzo dużo browarów wysyła bezpośrednio, przy minimum zgrzewce.
Piw nigdy nie zamawiałem - zawsze były "pod ręką".

Imo i tak nie wart uwagi. Piłem co najmniej kilka różnych piw od nich. Niby lepsze jak typowe koncernówki, ale wszystko robią na jedno kopyto, nic "dupy nie urywa" i z prawdziwymi kraftami (których niestety w Danii też mi brakuje) nie ma ten browar wiele wspólnego.Browar Jagiełło nie wysyla![]()
Imo i tak nie wart uwagi. Piłem co najmniej kilka różnych piw od nich. Niby lepsze jak typowe koncernówki, ale wszystko robią na jedno kopyto, nic "dupy nie urywa" i z prawdziwymi kraftami (których niestety w Danii też mi brakuje) nie ma ten browar wiele wspólnego.

Nie tak daleko ode mnie, pewnie bede musialJakby ktoś był ciekawy to Antybrowar z okolic Łodzi zrobił niezłą promocję - https://antybrowar.pl/sklep/
Kraftowe piwka za 3-4 ziko, dostawa powyżej 120 złotych za friko, możliwość zamawiania wielokrotności 10 piw. Nie wypowiem się jak smak, bo jeszcze nie miałem styczności, ale zamówiłem na próbę 40 butelek, bo w cenie koncerniaka to aż żal nie spróbować.
@MrRoshi akurat sobie możesz barek uzupełnić xD
bo do wina musialem cukru dojebac zeby lepiej klepalo 
Słyszałem, że jak zagadasz to w Zgierzu czy w Łodzi są w stanie dostarczyć po swojej stronie. O widzisz, to też moje rodzinne strony. ;)Nie tak daleko ode mnie, pewnie bede musialbo do wina musialem cukru dojebac zeby lepiej klepalo
![]()
Też mam nastawione z białego winogronu ale to dopiero moje trzecie wino i jak narazie tylko z tego robiłem więc nie pomogęW tym roku robilem wino z winogronu ale przymierzam sie do winka z czeremchy.
Robil ktos? Rosnie tego tyle ze bania mala, nikt tego nie zrywa, wytepic to skurwysynstwo to zgroza... Nic tylko winiarnie otwierac![]()

Sprawdziłem 5-6 i wszystko ‚brak w magazynie’… :(Jakby ktoś był ciekawy to Antybrowar z okolic Łodzi zrobił niezłą promocję - https://antybrowar.pl/sklep/
Kraftowe piwka za 3-4 ziko, dostawa powyżej 120 złotych za friko, możliwość zamawiania wielokrotności 10 piw. Nie wypowiem się jak smak, bo jeszcze nie miałem styczności, ale zamówiłem na próbę 40 butelek, bo w cenie koncerniaka to aż żal nie spróbować.
Oj, czyli już chyba po promocji. ;/ Sam widziałem to na pepperku, więc pewnie masa ludzi się rzuciła.Sprawdziłem 5-6 i wszystko ‚brak w magazynie’… :(
Praktyka czyni mistrzem...Też mam nastawione z białego winogronu ale to dopiero moje trzecie wino i jak narazie tylko z tego robiłem więc nie pomogę![]()

Wchodzę w każde piwo i brak w magazynieJakby ktoś był ciekawy to Antybrowar z okolic Łodzi zrobił niezłą promocję - https://antybrowar.pl/sklep/

Dupa, już po promocji, bo rzuciło się barachło. Post na śmietnik historiiWchodzę w każde piwo i brak w magazynie![]()

U mnie tak samo bimber i wino robione od pokoleń więc i ja podtrzymuję tradycję, ciekawostka: mój dziadek z opowiadań jego znajomych był kiedyś królem bimbru w okolicyPraktyka czyni mistrzem...
U mnie bimber z dziada pradziada, ale za bardzo mi beret ryje![]()

King Bambo z Sanockiej puszczyU mnie tak samo bimber i wino robione od pokoleń więc i ja podtrzymuję tradycję, ciekawostka: mój dziadek z opowiadań jego znajomych był kiedyś królem bimbru w okolicy![]()

Dziadek niestety nie pociągnął tego tematu a może rodzina Bambo miałaby dzisiaj markę jak Jack DanielsKing Bambo z Sanockiej puszczy![]()

Zawsze maly Bambo moze pociagnac temat...Dziadek niestety nie pociągnął tego tematu a może rodzina Bambo miałaby dzisiaj markę jak Jack Daniels![]()

Dziadek nie zdążył mi przekazać wiedzy a ja to jestem leszczem w te klockiZawsze maly Bambo moze pociagnac temat...![]()

Dziadek nie zdążył mi przekazać wiedzy a ja to jestem leszczem w te klocki![]()

Stary nie łam się, masz to w podkarpackich genach! Musisz tylko oddać się mistycznej podróży w głąb siebie... albo spotkać starego klienta dzidka, o ile metryka na to pozwalaDziadek nie zdążył mi przekazać wiedzy a ja to jestem leszczem w te klocki![]()
Namówiłeś, idę się najebaćMusisz tylko oddać się mistycznej podróży w głąb siebie