No właśnie chciałem sobie na święta zalutować coś takiego co pozwoli mi poznać taką łychę, ale nie chcę się zrazić niczym hardkorowym. Dzięki panowie za rady. Tego Taliskera i Johnniego widziałem chyba u siebie w Lidlu.
Albo to!

Zajebiste to było :antonio:

Jakie to jest kurwa PSZNE! Nie znam się totalnie na brandy, ale to jest czysta poezja.
5xqs7e.jpg

5xqsut.jpg

Czy ktoś siedzi w tym gatunku? Potrzebuję jakąś polecajkę żebym mógł porównać i mieć punkt odniesienia. Jakaś klasyka z brandy?

Jakie to jest kurwa PSZNE! Nie znam się totalnie na brandy, ale to jest czysta poezja.
5xqs7e.jpg

5xqsut.jpg

Czy ktoś siedzi w tym gatunku? Potrzebuję jakąś polecajkę żebym mógł porównać i mieć punkt odniesienia. Jakaś klasyka z brandy?
Ile to polskich cebulionow? :jjsmile:

Ile to polskich cebulionow? :jjsmile:
Jakbyś chciał się skusić to właśnie wjechała nowa ciekawa edycja bo tamta już wyprzedana

Jakbyś chciał się skusić to właśnie wjechała nowa ciekawa edycja bo tamta już wyprzedana
Kurwa czemu to takie drogie za siódemkę :płacz:

Na czysto to pijesz? :))

A ja z braku laku (a wtedy dobre i cokolwiek) sobie zamówiłem te Lagavuliny 16 do popijania... Bo w dobrej cenie były (jak na tutejsze ceny rudej, to rewelacyjnej).
IMG_20211217_175325.jpg

:neildegrassewhoa:

Uuuuu, szkoda :usunto:
Dla Ciebie Andrzejku, jestem gotowy na dodatkowy zakład - o porządną flaszkę. A że bukmacherzy się ze mną zgadzają to dodatkowo w przypadku przegranej wysyłam 200pln na wybrany przez Ciebie cel charytatywny. Co Ty na to :enterthehorwitch:.
To będzie deklasacja.

Dla Ciebie Andrzejku, jestem gotowy na dodatkowy zakład - o porządną flaszkę. A że bukmacherzy się ze mną zgadzają to dodatkowo w przypadku przegranej wysyłam 200pln na wybrany przez Ciebie cel charytatywny. Co Ty na to :enterthehorwitch:.
To będzie deklasacja.
Kurła, jak ja do Danii bede flache wysyłał? Koszty mnie zeżrą, zresztą trochę się cykam jednak :mamed:

To będzie deklasacja.
Porządna flacha to jaka? Bo ja wierzę w Mameda Polaka, ale nie chciałbym brać kredytu na 10 lat, żeby flachę z zakładu kupować :beczka:

Porządna flacha to jaka? Bo ja wierzę w Mameda Polaka, ale nie chciałbym brać kredytu na 10 lat, żeby flachę z zakładu kupować :beczka:
Zaufam Twojemu wyborowi. To nie jest gra o kasę. Jak rozumiem zaakceptowałeś.

To będzie deklasacja.
a chuj tam! jeśli wciąż aktualne to wchodzę w to!!

WAR NASZPOLAK!!!

:robbie:

• Like
Reactions: Evo
Back