Masu
UFC Middleweight
Możliwe-nie wnikałemno dobra, ale na czym to polega? składają Ci oferty na kartkach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Możliwe-nie wnikałemno dobra, ale na czym to polega? składają Ci oferty na kartkach?
Gdzieś to dostał ?
Alkohole 24h przy św. WincentegoGdzieś to dostał ?
ale piłem lepsze piwa...lepiej odwiedź ten sklep na Berensona 
a to stestuje... tą cebulę i inne gówno, które będzie unosiło się z butelki zaraz po otwarciu.![]()
Całkiem spoko piwo, zwłaszcza, że z kaucją za butelke kosztowało mnie 2,50 zł.
a to Blond ale to nigdzie nie widziałem. Ostatnio testowałem Wietbiera z Mirosław i było spoko.Ten Miłosław to ma się nazywać blonde ale, bo teraz widzę że jakieś inne mi się wrzucilo
sraka?Mleko+sacharoza+glukoza, zabójcze kombo. Hej.
![]()
Sam jesteś raka. Mleko waniliowe biczys.sraka?
I taka postawa się chwali!Jeśli w niedzielę będę na mieście to dam znać Ci znać na fejsie i będzie można gdzieś przy piwku obejrzeć.
Ja tam dziś nie, ale jutro możliwe że najebongo, ale na pewno w niedzielę przy ufc coś odpalępiąteczek piątunio... co na wieczór z piwerek?
Teść raczył mnie Duchem Puszczy. Przednia sprawa. Z tym, że Twój flakon to jakiś oficjalny produkt eksportowy bo na moim nawet etykiety nie było

O co Ci Michi właściwe chodzi? Większość dobrej klasy whisky tyle kosztuje, koniaki, armaniaki tez są w tych cenach, i dużo osób kupuje je na prezenty. Ale niektórych po prostu stać żeby to pić. Ogarniasz?Dziś w sklepie typ jakieś alko za 200ileś zeta kupował xDD ktoś takie trunki próbował?
No tak, ale ktoś próbował takich z forum i jak różnica?Bo wiadomo jest różnica między Dannielsem, a czymś tańszym, tak samo tanią wódą a droższą.Pytanie czy 2stówy to jakaś różnica smaku jest wyraźna?O co Ci Michi właściwe chodzi? Większość dobrej klasy whisky tyle kosztuje, koniaki, armaniaki tez są w tych cenach, i dużo osób kupuje je na prezenty. ale niektórych po prostu stać żeby to pić. Ogarniasz?
W kolorowych wódkach jest zwykle różnica. Single malty z różnych regionów, ich starzenie czy roczniki koniaków. Różnice te zobaczysz jak jak próbowałeś różnych rzeczy i masz bardziej wyrobione podniebienie. Z czystymi wódkami są różne opinie, często cena jest kompletnie nieadekwatna do smaku. Ale na produkty klasy Premium i ultrapremium naprawde sklada sie wiele czynników.No tak, ale ktoś próbował takich z forum i jak różnica?Bo wiadomo jest różnica między Dannielsem, a czymś tańszym, tak samo tanią wódą a droższą.Pytanie czy 2stówy to jakaś różnica smaku jest wyraźna?
Jest obecnie w LYDLU?![]()
Wyborne, świeże, tanie verde, vaginom też zasmakuje.
Spróbuj Loch Nesa, a potem Glenfidicha 12 letniego, a potem wróć na cohones i przeproś za swoją ignorancję.No tak, ale ktoś próbował takich z forum i jak różnica?Bo wiadomo jest różnica między Dannielsem, a czymś tańszym, tak samo tanią wódą a droższą.Pytanie czy 2stówy to jakaś różnica smaku jest wyraźna?
W biedrze za 15aka.Jest obecnie w LYDLU?