Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to chlup w ten gupi dziub!Ostało mi się jedne Noteckie to je wypije zanim mi się odechce je wypić. Co wy na to?
prawilne 5oomlNoteckie? 330ml? Pytasz czy możesz wipic pól łyka?
Mam ten sam problem z Argus mocne :DOstało mi się jedne Noteckie to je wypije zanim mi się odechce je wypić. Co wy na to?
Ale nie tego luja w plastikowej flaszceW sumie to nie problem, bo otwieram D:
?Nie wiem o czym mówisz więc chyba nie :PAle nie tego luja w plastikowej flaszce?
Nowość za 2.99 reszta za 1.75 - wybór prosty :DOstatnio piłem Argus Porter,
1 łyk spoko im dalej tym gorzej.i tez tak smakuje
Ja nie moge przebolec helloween bo mialem plan popic jakies dyniowe wynalazki migdalac sie do nowej barmanki w ulubionym pubie a tu angina sie kroi... Jak zyc?Urwa choróbsko mnie jakieś parszywe dopadło i zamiast weekend z % czeka mnie weekend z prochami :(((((((( #jakżyć
Zalezy czy masz garnek.Widze ze mamy tu kilku ekspertow od warzenia piwa, Panowie jaki jest orientacyjny koszt zakupu srednioprofesjonalnej aparatury zeby sie samemu w to pobawic w długie zimowe wieczory?
Ale ile litrów. A tak to nie powinno wyjść drogo. @Shajs wrzucał wcześniej co jest potrzebne więc możesz albo wyszukać sobie te rzeczy osobno żeby wyszło jak najtaniej albo kupić gotowy zestaw. Jakieś 200- 250zł i masz na start większość rzeczy.garnek mam co najwyzej taki na bigos :)
Dobrze ,ze się nie skapnęli :dKopnęło trochę po trzech kasztelanach w dużych kubkach, rodzice się nie skapnęli .Tak się wesoło czuję ,chodzenie fajniejsze
W Tomka Kopyrę bawisz? :)Żywiec Saison vs. Sezonowe cieszyńskie... według mnie Żywiec lepiej smakuje.
![]()
Sporo osób tak sprawdza te piwa, sam tak zrobiłem :PW Tomka Kopyrę bawisz? :)