D
Deleted member 2903
Guest
Nieeee, teraz mam permanentne postanowienie, że alkohol tylko w weekendy i oczywiście nie w każdy :)A potem nadrabianie ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nieeee, teraz mam permanentne postanowienie, że alkohol tylko w weekendy i oczywiście nie w każdy :)A potem nadrabianie ;)

Uważaj, każdego może dopaść:)Tak sie koncza takie tematy...
To akurat dobrze. Tak samo jak pełne siłownie czy biblioteki.Wczoraj się żaliłem w hyde parku to może jeszcze tutaj: kraftowe piwa zrobiły się zbyt popularne, jak jeszcze dwa-trzy lata temu ludzie pukali się w głowę jak się kupowało jakieś wyjątkowe piwo za 15 zeta to teraz w knajpach nie można znaleźć miejsca. Wczoraj był czwartek, godzina 22, drugi dzień po wakacjach-ale studenci jeszcze nie wrócili. Sprawdziłem 5 knajp z dobrymi piwami, każda ukryta w bramie, na piętrze albo w bocznej uliczce i każda pełna. Na tyle pełna że ludzie piją na stojąco przy barach. Gdzie te czasy że było się piwnym hipsterem? Teraz byle 15-letnia siksa wie o dobrym piwie więcej od ciebie![]()
To akurat dobrze. Tak samo jak pełne siłownie czy biblioteki.
Otwórz swoją to będziesz miał full piwa i do tego nikt ci miejsca nie zajmie :PByłoby dobrze, gdybym widział wysyp nowych knajp:( Jedyna w miarę pusta knajpa to taka, która nastawiła się na piwa belgijskie. Ale oni nawet syfnego Grimbergera(?) chcą sprzedawać po 20 zeta.
To jesst wspaniały pomysł na bizness, ale znalezienie miejsca w dobrej lokalizacji w Krakowie to jeden z większych cudów we wszechświecie.Otwórz swoją to będziesz miał full piwa i do tego nikt ci miejsca nie zajmie :P
To jesst wspaniały pomysł na bizness, ale znalezienie miejsca w dobrej lokalizacji w Krakowie to jeden z większych cudów we wszechświecie.
Wlasnie uwazam caly czas i nie pije czesciej niz 1-2x na tydzien ;)Uważaj, każdego może dopaść:)
Pierwszy raz zaczynasz w poniedziałek kończysz w czwartek, a drugi od piątku do niedzieli?Wlasnie uwazam caly czas i nie pije czesciej niz 1-2x na tydzien ;)
U mnie taka ekipa + pizza z ciastem z przepisu @Masu![]()
dobry wieczór słabiutkie...![]()
Dziś klasycznie pinta i doctor
Wczoraj piłem tego Summer Ale, robi robotę!U mnie taka ekipa + pizza z ciastem z przepisu @Masu![]()
Ja robiłem 3 razy także nie podejmuję się dawania rad. Ale są tutaj winiarze z tego co pamiętam.Robi ktoś z was domowe wina? Ja na jutro mam zaplanowane pierwsze zlewanie z nad osadu/moszczu 6 win. Jestem ciekaw jak będzie z ich klarownością i smakiem.