mighty
Brutaal Lightweight
Mnie tam smakuje. Dobrze pijalne, na lato idealne jak dla mnie.Ta Arcyipa Makłowicza dupy nie urywa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mnie tam smakuje. Dobrze pijalne, na lato idealne jak dla mnie.Ta Arcyipa Makłowicza dupy nie urywa.
Czyli można non-stop?![]()

Puste, goryczka na poziomie książęcego ipa, troche przebija się przenica i sok z mandarynek, aromatow owoców z chmielu brak. Nie miał być to ultra sztos, ale wypadałoby zrobic cos szlchetniejszego niż koncernyNie jest jakies straszne, orzezwiajace na lato. Ale na pewno kurla nie za te ceneMiłosław@makłowicz ipa.
Chujnia totalna, rozumiem że ma to przyciągnąć januszy a nie kopyrowców, ale gdzie tu chmiel i goryczka?Puste, goryczka na poziomie książęcego ipa, troche przebija się przenica i sok z mandarynek. Nie miałbyć to ultra sztos, ale wypadałobyzrobic cos szkachetniejszego niż koncerny

U mnie na wsi 5,90 książèca ipa 4,50 i lepszaNie jest jakies straszne, orzezwiajace na lato. Ale na pewno kurla nie za te cene![]()
I tak za drogo.U mnie na wsi 5,90
Do czego te butelki potrzebne?Potrzebuje parę butelek i tak się zastanawiam czy wybrać z normalnym zakręcanym korkiem, który pewnie po jakimś czasie i tak się przekreci czy lepsze będą z tym wciskanym syntetycznym? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Niżej foto poglądowe. @Chujcew @Evo ?
Reszta podejrzewam nie wie i zna kogoś kto też nie wie
View attachment 40985
i podaj link do tej stronyPotrzebuje parę butelek i tak się zastanawiam czy wybrać z normalnym zakręcanym korkiem, który pewnie po jakimś czasie i tak się przekreci czy lepsze będą z tym wciskanym syntetycznym? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Niżej foto poglądowe. @Chujcew @Evo ?
View attachment 40985
Do bimbruDo czego te butelki potrzebne?
oczywiście pół litrowe chce nabyćTe na shopee znalazłemi podaj link do tej strony
Co to jest, kurła, shopee? Kupuje się tam? To dej linkTe na shopee znalazłem

Co to jest, kurła, shopee? Kupuje się tam? To dej link![]()
Szczerze? Wszystko jedno. Do bimbru oba rozwiązania zrobią swoją robotę, co Ci wygodniej raczej :)Potrzebuje parę butelek i tak się zastanawiam czy wybrać z normalnym zakręcanym korkiem, który pewnie po jakimś czasie i tak się przekreci czy lepsze będą z tym wciskanym syntetycznym? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Niżej foto poglądowe. @Chujcew @Evo ?
View attachment 40985
No właśnie wydaje mi się, że te grzybki będą bardziej żywotne niż kręcone więc rzadziej trzebaby wymieniaćSzczerze? Wszystko jedno. Do bimbru oba rozwiązania zrobią swoją robotę, co Ci wygodniej raczej :)

Do piwnicy?No i legancko. Ja sobie zamówiłem 13 szt. z korkiem za 41 zł.![]()
Do piwnicy?

Proste, wszyscy wiedza Andrzej o co chodzi
tylko wypełnione bimberkiem, dostałem ostatnio butle 5L w prezencie i co jakiś czas dostaję kolejne, a że nie piję to porozlewam do połówek i sobie zrobię z tego taką piwniczkę![]()

Kup sobie na jakiegoś grilla piwka w butelkach z zamknięciem patentowym. Będziesz mial butelki gotowe. Akurat będą 0,5l.Do bimbruoczywiście pół litrowe chce nabyć
Do bimbru bez znaczenia, tego nie zakręcasz X razy.Potrzebuje parę butelek i tak się zastanawiam czy wybrać z normalnym zakręcanym korkiem, który pewnie po jakimś czasie i tak się przekreci czy lepsze będą z tym wciskanym syntetycznym? Ma ktoś jakieś doświadczenie? Niżej foto poglądowe. @Chujcew @Evo ?
View attachment 40985
To też mam już kilka takich ale piwo raczej ograniczamKup sobie na jakiegoś grilla piwka w butelkach z zamknięciem patentowym. Będziesz mial butelki gotowe. Akurat będą 0,5l.

Korkowane butelki z grolscha, tylko jedno piwko ok 6,50To też mam już kilka takich ale piwo raczej ograniczam![]()
Te mam tylko one mają 0,45lKorkowane butelki z grolscha, tylko jedno piwko ok 6,50
To je przedestyluj :pTo też mam już kilka takich ale piwo raczej ograniczam![]()
Piwa z browaru Staropolskiego mają takie 0,5lTe mam tylko one mają 0,45l