received_361197775951574.jpeg

Próbował ktoś? Podobno taka nowość się pojawiła

Edytować już nie mogę, podobno na półkach sklepowych za tydzień ale Żabki mają wcześniej, takie info od ziomka dostałem.

Zawsze miałem uraz do Johnnyego Walkera i przez wiele lat unikałem picia tego trunku. Ale uznałem, że może moja niechęć jest niesłuszna bo za młodszych lat kompletnie mi nie wszedł. Black Label był w promocji na 80zł, w internecie było kilka opinii, lecz zazwyczaj pozytywnych.

Gorszego gówna nie piłem póki co :jimcarreyvomit:

Zawsze miałem uraz do Johnnyego Walkera i przez wiele lat unikałem picia tego trunku. Ale uznałem, że może moja niechęć jest niesłuszna bo za młodszych lat kompletnie mi nie wszedł. Black Label był w promocji na 80zł, w internecie było kilka opinii, lecz zazwyczaj pozytywnych.

Gorszego gówna nie piłem póki co :jimcarreyvomit:

80 zł tak zmarnować...

Mój niedawny chujowy zakup to był Heineken Silver... Jasny ch... To jakiś odpad produkcyjny, nawet harnaś czy inne żubry przy tym to wykwintny napój
:jimcarreyvomit:

80 zł tak zmarnować...

Mój niedawny chujowy zakup to był Heineken Silver... Jasny ch... To jakiś odpad produkcyjny, nawet harnaś czy inne żubry przy tym to wykwintny napój
:jimcarreyvomit:
Co za szatan Cię podkusił by coś takiego zakupić :scary:
Ja nie mam chwilowo problemu z wyborem alkoholu bo zostałem zaopatrzony w 3 litry idealnego bimbru :antonio:

Ja ostatnio zaliczyłem jakieś puszkowe Pinty. Bożesz Ty mój ale to jest dobre. Bożesz Ty mój ale to jest drogie.

Back