Evo
Bellator Light Heavyweight
Z całym szacunkiem ale srogie nic szczególnego

Gusta i guściki. Piwa "w tym typie" lepszego nie piłem. Lindemans kriek odpada w przedbiegach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z całym szacunkiem ale srogie nic szczególnego

Piłem wcześniejsze roczniki, bardzo dobra wstępna Ribera!@Chujcew
Piłeś to może?
2018 Pago del Cielo Celeste Crianza | Vivino Danmark
Celeste Crianza er en Rødvin. Fremstillet på Tempranillo. Denne vin har 2483 undertoner af eg noter (eg, vanilje, tobak). Se anmeldelser og pris for 2018 årgangen.www.vivino.com
Ale kriek to zupełnie inny styl.
Gusta i guściki. Piwa "w tym typie" lepszego nie piłem. Lindemans kriek odpada w przedbiegach.
A gdzie są istotne różnice? Jedno i drugie macerowane - różnica w gatunku wiśni.Ale kriek to zupełnie inny styl.
A gdzie są istotne różnice?

Jak oplot...
Jedno to Ale drugie Kriek. Różnica we wszystkim w zasypie w drożdżach w fermentacji.A gdzie są istotne różnice? Jedno i drugie macerowane - różnica w gatunku wiśni.
za sama etykiete bym kupil

Jak znajdę gdzieś w markecie to wezmę.za sama etykiete bym kupil![]()

Zawsze miałem uraz do Johnnyego Walkera i przez wiele lat unikałem picia tego trunku. Ale uznałem, że może moja niechęć jest niesłuszna bo za młodszych lat kompletnie mi nie wszedł. Black Label był w promocji na 80zł, w internecie było kilka opinii, lecz zazwyczaj pozytywnych.
Gorszego gówna nie piłem póki co![]()

Co za szatan Cię podkusił by coś takiego zakupić80 zł tak zmarnować...
Mój niedawny chujowy zakup to był Heineken Silver... Jasny ch... To jakiś odpad produkcyjny, nawet harnaś czy inne żubry przy tym to wykwintny napój
![]()

To do bastka na priv napisz bo normalnie to ludzie są z rana w robocieJutro mordy z rana do Lidla, bo 4+4 wjeżdża, a te najlepsze popołudniu będą już wybrane

Ja sobie podjadę akurat przed pracą, komfort pracy z domuTo do bastka na priv napisz bo normalnie to ludzie są z rana w robocie![]()

Jak pracujesz z domu to od razu będziesz mógł skorzystać z zakupuJa sobie podjadę akurat przed pracą, komfort pracy z domu![]()

Ile z tego skręcania długopisów można wyciągnąć?Ja sobie podjadę akurat przed pracą, komfort pracy z domu![]()
Więcej niż @BaasteekIle z tego skręcania długopisów można wyciągnąć?
Kurła, aż mi się "małe mocne" przypomniałoPatrzcie jakiego zawodnika znalazłem
View attachment 37700

Ciągnie spirolem fest, nie kupujcie tego jak nie robicie na budowie. Ale nie spodziewałem się wiele po produkcie firmy Jako sp. z o. o. z siedzibą w Kokaninie. Kurwa, ja to czasem zajebie do nosa, a tam ludzie biznesy prowadzą.Kurła, aż mi się "małe mocne" przypomniało![]()
Spirytusem.Sanocki produkt? Czym zalatuje?
![]()