Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pół godziny pierdolenia o miksach pitnych. Podziwiam ludzi, którzy to oglądają i słuchają.
O miodzie to chyba najlepszy Kings od Mead na YT polskim.mozna wychwycic pare smaczków o miodzie pitnym
W Lidlu czy w Hogwarcie?A co z nią nie tak? Jak ktoś lubi pszenice to w Lidlu ma promocję na Patronusa po 2,09 zł.
Patusa za 2.09 PLN?A co z nią nie tak? Jak ktoś lubi pszenice to w Lidlu ma promocję na Patronusa po 2,09 zł.
Każdy, kto lubi piwa pszeniczne, i nie ma problemu z Okocimem, Basterro.Okocim klasyczna pszenica --- kto to pije
Każdy, kto lubi piwa pszeniczne, i nie ma problemu z Okocimem, Basterro.
Patrz jakie masz szczęście. Właśnie wszedłem tu żeby napisać, iż w czwartek wieczorem spożywałem przepyszną whiskey.
nie wydam już ani centa na Bourbona (z Hameryki)
tylko szkockie
(no i irlandzkie ktorych jeszcze nigdy nie kupowalem, ale kiedys przyjdzie na to czas)
Patrz jakie masz szczęście. Właśnie wszedłem tu żeby napisać, iż w czwartek wieczorem spożywałem przepyszną whiskey.
Bardzo dobra i łagodna. Jeden z lepszych blendów jakie piłem.
Wiem, że jest w Auchan, nie wiem jak z innymi sklepami.
Gorąco polecam.
?Finish : Rum Cask
spozywales w czwartek przepyszna whiskey z irlandii z finishem z rum cask, czyli jakas irlandzka whiskey z rumowej beczki :)
bardzo bylo czuc rum ?
Mężczyźni.Cieszyn porter 9,8% - kto do kurwy nedzy lubi smak kawy i czekolady w piwie ?!?!
Kurwa faktycznie to jest Sanoksklep Panie, jaki sklep
Kurwa faktycznie to jest Sanok
No właśnie, a jakiś Carrefour? Albo stacja BP?z tego co kojarzę to jestes z Poznania, a tam wybór sklepów jest na pewno gigantycznie większy i nie masz do miasta typu Poznań aż 80km zeby sobie tam jezdzic ot tak na zakupy
Sklepy mieć, to mają, ale wybór przeciętny. O dziwo, w niektórych malutkich miasteczkach jest większy wybórNo właśnie, a jakiś Carrefour? Albo stacja BP?
Triple Blond chyba nawet w żabkach bywasklep Panie, jaki sklep
sklep Panie, jaki sklep
Belgijskie browarki i niektóre krafty można zamówić do Lidla przez Internet. Lidla powinni w Sanoku mieć.Triple Blond chyba nawet w żabkach bywa