Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A najebany już jesteś czy jeszcze nie?Johnnie Walker White Walker. . . --- klasyfikuje niżej od Black Labela 12yo . tyle w temacie :D
A najebany już jesteś czy jeszcze nie?
![]()
pytanie może i głupie, ale może ma ktoś wiedzę jak długo piwo może leżeć w zamrażarce zanim się zamrozi? w sensie żeby było maksymalnie zimne, ale dalej płynne.
pozdrawiam, bill.
podejrzewam, że to może być prawda.niestety nie wiem
a wiesz ile johnnie walker white walker moze lezec w zamrazarce ? podobo dozywotnio i dalej bedzie plywal
Myślę, że tak długo aż będzie jeszcze płynne.pytanie może i głupie, ale może ma ktoś wiedzę jak długo piwo może leżeć w zamrażarce zanim się zamrozi? w sensie żeby było maksymalnie zimne, ale dalej płynne.
pozdrawiam, bill.
Jak ci butelka pierdolnie tzn ze zamarzlo. To tak dlugo nie moze lezec. Ciesze sie ze moglem pomocpytanie może i głupie, ale może ma ktoś wiedzę jak długo piwo może leżeć w zamrażarce zanim się zamrozi? w sensie żeby było maksymalnie zimne, ale dalej płynne.
pozdrawiam, bill.
Jak ci butelka pierdolnie tzn ze zamarzlo. To tak dlugo nie moze lezec. Ciesze sie ze moglem pomoc
gardzę puszką, zawsze kupuję w butelce.ale on moze akurat ma w puszce
Około godziny możesz trzymać spokojnie i będzie zimne w chuj.pytanie może i głupie, ale może ma ktoś wiedzę jak długo piwo może leżeć w zamrażarce zanim się zamrozi? w sensie żeby było maksymalnie zimne, ale dalej płynne.
pozdrawiam, bill.
Jak ci butelka pierdolnie tzn ze zamarzlo. To tak dlugo nie moze lezec. Ciesze sie ze moglem pomoc
fachowe poradyMyślę, że tak długo aż będzie jeszcze płynne.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam.
właśnie ostatnio trzymałem 2.5 godziny i było kurewsko zimne, ale zastanawiam się o ile dłużej by wytrzymało.Około godziny możesz trzymać spokojnie i będzie zimne w chuj.
gardzę puszką, zawsze kupuję w butelce.
Kolejnej godziny myślę, że już by nie wytrzmało.właśnie ostatnio trzymałem 2.5 godziny i było kurewsko zimne, ale zastanawiam się o ile dłużej by wytrzymało.
bogactwo skuhwysyny!!1!!to tak jak ja
krol sie bawi zlotem placikuhwa jego mac
masz coś na poparcie swojej tezy?Kolejnej godziny myślę, że już by nie wytrzmało.
Miało już jakieś 2 stopnie Celsjusza czyli za długo już by nie wytrzymało i zamarzło. Zależy też jak mocno mrozi zamrażalnik.masz coś na poparcie swojej tezy?
View attachment 16580
Najbardziej popularna marka piwa w danym kraju
Skoro Tobie smakuje, to musi być świetneOstatnio mi dobrze wchodzi Ksiazece, wszystkie gatunki, co oznacza, ze musi to byc swietne piwo.
A Tyskie to sama woda zapewne :D
A lubisz karmi?Ostatnio mi dobrze wchodzi Ksiazece, wszystkie gatunki, co oznacza, ze musi to byc swietne piwo.
A Tyskie to sama woda zapewne :D
A lubisz karmi?
Nigdy nie zdecydowałem się na dołączenie do tej grupy na FB bo tam to dopiero musi być wywijanie pisiorami i lizanie dupki Milerowi.
Nigdy nie zdecydowałem się na dołączenie do tej grupy na FB bo tam to dopiero musi być wywijanie pisiorami i lizanie dupki Milerowi.
Predzej na youtubie z Millerem wymieniam spostrzezenia niz na jego grupie fb.