Boks

Najman się domaga 400 tys dolarów za to że TVP nie zablokowała sygnału i gala była ogólnie dostępna na całym świecie a miało być PPV za 20 dol.

Najman się domaga 400 tys dolarów za to że TVP nie zablokowała sygnału i gala była ogólnie dostępna na całym świecie a miało być PPV za 20 dol.

Jakże śmiesznie to wygląda w kontekście poprzedniego RT Marcina z tym promo DAZN i "Pay-per-view is totally screwed!".

Pojdzie z nimi do sadu to juz nigdy nie pokaza jego gal proste. Polsat nie Tvp nie to chyba na Pulsie bedzie je pokazywal.

Możecie się śmiać, ale Najman wydaje się na serio czasami jednym z najbardziej rozsądnych ludzi w polskich sportach walki. Mimo, że sportowiec z niego żaden.
W USA za taką pomyłkę stacji telewizyjnej dostałby spore odszkodowanie. W Polsce ciekawe

Możecie się śmiać, ale Najman wydaje się na serio czasami jednym z najbardziej rozsądnych ludzi w polskich sportach walki. Mimo, że sportowiec z niego żaden.
W USA za taką pomyłkę stacji telewizyjnej dostałby spore odszkodowanie. W Polsce ciekawe
Nie wiem, czy warto wierzyć w te zapewnienia o nieudanej geoblokadzie. Oficjalnego stanowiska TVP nie ma, a Najman lubi nakręcać takie sytuacje.

dobra bitka z wczorajszej gali:antonio:

Wielki Człowiek, który połączył boks i MMA poprzez zazdrości maluczkich :lol:

c08f0c7bda23.gif

Walke Wilder-Fury pokaze Canal+. Chujoza bo nie mam tego. Do tej pory nie widzialem walki Kownackiego z Martinem bo tez byla u nich a link @yonigga gdzies mi wjebalo do tej walki.

Walke Wilder-Fury pokaze Canal+. Chujoza bo nie mam tego. Do tej pory nie widzialem walki Kownackiego z Martinem bo tez byla u nich a link @yonigga gdzies mi wjebalo do tej walki.
Kurwa szkoda. Można kupić dostęp do Canal + na player.pl, ale to 60 zł/30 dni - ja podziękuję. Trzeba szukać streamów...

dobra bitka z wczorajszej gali:antonio:

Obczaiłem walkę Riosa z Alvarezem i bitka przednia jak wspomniałeś. Jestem pozytywnie zaskoczony, że sędzia przeczekał 8 rundę, a przed rozpoczęciem 9-tej powiedział "Ramon musisz coś pokazać" i jak widział, że nic się nie zmienia to dopiero przerwał:applause:

Back