Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Andrzej Gołota wystąpi w Agencie :D dobra bęka będzie :D
http://www.ringpolska.pl/andrzej-go...Pnj64NxdLRbEcvqvK7dLXKbGHB2xq8b74Fc5TyZrYrAeE
no nie wiem, dla mnie to będzie przykre do oglądania. Ludzie powinni dać temu człowiekowi spokojnie dożyć starościno nie wiem, dla mnie to będzie przykre do oglądania. Ludzie powinni dać temu człowiekowi spokojnie dożyć starości

dostaną questa, a on nie ogarnie w ogóle żeby wysiąść z taryfy czy cośAndrzej ma dystans :D luzak z niego, będzie beczkano nie wiem, dla mnie to będzie przykre do oglądania. Ludzie powinni dać temu człowiekowi spokojnie dożyć starości
Nie pierdol, beka będzie przednia![]()

Z czego? Że się człowiek jąka i głównie przez to się nie składnie wypowiada?Nie pierdol, beka będzie przednia![]()
Z czego? Że się człowiek jąka i głównie przez to się nie składnie wypowiada?
Najman się domaga 400 tys dolarów za to że TVP nie zablokowała sygnału i gala była ogólnie dostępna na całym świecie a miało być PPV za 20 dol.

Najman się domaga 400 tys dolarów za to że TVP nie zablokowała sygnału i gala była ogólnie dostępna na całym świecie a miało być PPV za 20 dol.
Nie wiem, czy warto wierzyć w te zapewnienia o nieudanej geoblokadzie. Oficjalnego stanowiska TVP nie ma, a Najman lubi nakręcać takie sytuacje.Możecie się śmiać, ale Najman wydaje się na serio czasami jednym z najbardziej rozsądnych ludzi w polskich sportach walki. Mimo, że sportowiec z niego żaden.
W USA za taką pomyłkę stacji telewizyjnej dostałby spore odszkodowanie. W Polsce ciekawe
dobra bitka z wczorajszej gali

Kurwa szkoda. Można kupić dostęp do Canal + na player.pl, ale to 60 zł/30 dni - ja podziękuję. Trzeba szukać streamów...Walke Wilder-Fury pokaze Canal+. Chujoza bo nie mam tego. Do tej pory nie widzialem walki Kownackiego z Martinem bo tez byla u nich a link @yonigga gdzies mi wjebalo do tej walki.
a nie lepiej z rana sciagnac sobie gale a w nocy smacznie spac?Kurwa szkoda. Można kupić dostęp do Canal + na player.pl, ale to 60 zł/30 dni - ja podziękuję. Trzeba szukać streamów...

a nie lepiej z rana sciagnac sobie gale a w nocy smacznie spac?![]()
Zapomniałem, że ta gala w USA a nie w UK.dobra bitka z wczorajszej gali