Już napisał na Twitterze że bez kontrowersji hahaWałek powiadacie w walce bumów? To ja teraz czekam na komentarz Jurasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już napisał na Twitterze że bez kontrowersji hahaWałek powiadacie w walce bumów? To ja teraz czekam na komentarz Jurasa
Ehh, stronniczość cechowała te walki Usyk-Bellew i Szpila-Wach. Patrzyłem na Sky i tam Froch miał oprócz pierwszej rundy(10-10) wszystkie dla Bellewa, jakby tak patrzyli samo sędziowie w UK i doszłoby do punktacji końcowej to mogliby przekręcić Usyka. Spokojnie sobie punktował Usyk od 3 rundy Bellewa, który pajacował jak mógł, a na koniec rozpłakał się, bo chyba doszło do niego jak głupio podszedł do tego pojedynku. Komentatorzy w walce Szpila-Wach to samo, tylko że dla Szpilki, bez przerwy podniecali się każdym ciosem Artura niemal nie zauważając jak walczy Wach. Remis byłby niespodzianką, a już zwycięstwo Szpilki to koszmar dla środowiska bokserskiego. Wały, wały i jeszcze raz wały. Artur w KSW tak tę walkę przez 10 rund widziałem.
Głowacki od pierwszej rundy zaatakował i mało brakowało, a wygrałby przed czasem. Cieszy zwycięstwo, choć też tam jeden z sędziów przysnął i nie wiedzieć czemu dał 115-112, ale na szczęście też na konto Krzyśka. Brawo i jeszcze raz brawo dla Łapina za to jak przygotował Główkę, kiedy wydawało się, że nie ugra już nic.
Ja tam żadnej przewagi Bellewa nie widziałem, pojedyncze ciosy wyprowadzał, a Usyk go karcił i szedł w ofensywie. Punktacja Frocha to żart.Przekręcić Usyka ? Przecież on przegrywał zdecydowanie te starcie do 5 rundy, dopiero potem się przebudził. O żadnym przekręcie nie było mowy, szczególnie, że tylko dwóch sędziów miało Bellewa prowadzącego na kartach punktowych w momencie nokautu, a z pewnością Usyk tego nie wygrywał.
ponoc dlatego nie zjawil sie nawet na media treningu a nie jak sciemniali ze rozjebala im sie furaOgólnie niezła jazda na TT po tej walce. Oczywiście wszyscy zaskoczeni, że Szpilka w Gliwicach musiał się skonfrontować z przeszłością kibicowską.
ponoc dlatego nie zjawil sie nawet na media treningu a nie jak sciemniali ze rozjebala im sie fura
Im więcej tym lepiejniby chujowa walka a ile tu januszow wczoraj pisało których tu nigdy nie było widać
Ja sie uwazam za Janusza boksu mimo ze troche sie interesuje i tego sie nie wstydzęniby chujowa walka a ile tu januszow wczoraj pisało których tu nigdy nie było widać
A ja to w ogóle Janusz jestem.Ja sie uwazam za Janusza boksu mimo ze troche sie interesuje i tego sie nie wstydzę
Przy takich walkach w polskim bagienku zawsze coś sie odpierdoli, więc przegapic nie można bylo, a gdzie celebrować taki piekny wieczór jak nie na cohones