MirsadBektic
KSW Lightweight
I znów Polacy podzieleni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To ze nic nie osiagnie to jasne od dawna. Dajcie rewanz WachowiPo tej walce jestem pewien, że Szpilka już nic nie zwojuje w światowym boksie. Trenuje od roku z Gmitrukiem i nadal opuszcza te jebane łapy i daje sie trafiać.
Na własne życzenie przepierdolił z Kownackim i dzięki wujkowi Wasylowi nie przepierdolił z Wachem. Komedia
Tacy jak Ty w prawdziwym życiu podchodzą do takiego Wacha i mówią p p p panie Mariuszu mogę autograf? Trochę szacunku kmiocie.JA pierdolę, Wach to pizda
Ja też nie wiem, bo już wyłączyłem. Co tam sie po walce stało?Kto sie napierdala? Bo nie wiem o co chodzi, a chce wiedziec
Najbardziej zwałowali nie Wacha, a fanów KSW. Przecież gdyby Szpila dzisiaj przegrał, to by już niedługo wystąpił w krs1 Okradli nas z beki skurwesynyKurwa wałek szkoda Wacha
Artur halune złapał i myślał że Oswiecinski się z niego śmieje na widowni ale już mu przeszłoCoś się działo? Jakieś video? Bo od razu po gongu przełączyłem na Usyka
Dokladnie. Chyba ta punktacja musiala być taka, bo porażka z Wachem to już gwóźdź do trumny dla Szpilki. Ale jak do tej pory nie udalo sie Shieldsowi i Gmitrukowi wyeliminowac tego opuszczania rak, to już się to nie zmieni.Najbardziej zwałowali nie Wacha, a fanów KSW. Przecież gdyby Szpila dzisiaj przegrał, to by już niedługo wystąpił w krs1 Okradli nas z beki skurwesyny
Wiem tyle, ze Artur udzielał wywiadu, ktory przerwal po chwili i poszedl sie szarpac z publika (interweniował pierdzioch), w tym czasie wywiadu udzielal Wach, a w tle Artur wisial na linach i krecil afere z jakimis typami z publikiJa też nie wiem, bo już wyłączyłem. Co tam sie po walce stało?
jaka stawka byla na Bellew z 10 zl xD? narazie wedlug mnie jest jakies 5-1 dla Bellew.Bellew póki co wygląda świetnie na tle Usyka, tego to się nie spodziewałem. Ukrainiec wygląda na zbitego z pantałyku. O ile arogancja nie poniesie Tonyego to może to ugrać.