Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie wiadomo czy sie smiac czy plakacFonfara wraca w junior ciężkiej.
no strasznie dziwna decyzja, finansowo jest juz niby zabezpieczony, to po co tracic zdrowie wage wyzej, zwlaszcza z jego obrona.Przejrzałem sobie jak wygląda aktualnie junior ciężka. No szczerze mówiąc to z czołówką to ja nie wiem z kim on miałby wygrać... Pamiętajmy o tym że zabił go Smith, Dawson do momentu przełamania uczył go boksu a Adonis to nawet szkoda gadać. Nie wiem z kim on miałby zawalczyć, z Cunninghamem, Makabu, Mchunu ? Chyba że emeryci typu Green czy Arslan ale w to wątpię.
nawijal ze przed pojedynkiem z adonisem pierwszy raz w zyciu bylo mu ciezko zrobic wage i to jest pewnie powodno strasznie dziwna decyzja, finansowo jest juz niby zabezpieczony, to po co tracic zdrowie wage wyzej, zwlaszcza z jego obrona.
po kiego sie odzywa w sprawie kownackiego jak nie jest z nim zwiazany, dziwny typNo parodia. Chciałem wrzucić Jordana, ale bardziej mnie to zażenowało. Mati miał rację, że Wasy stracił pazur i zaufanie w boksie.
Łącznie będą 4 walki
Floyd vs. Conor
+
- Gervonta Davis vs Francisco Fonseca
- Nathan Cleverly vs Badou Jack
- Andrew Tabiti vs Steve Cunningham
tak przynajmniej jest na boxrecuNa gali Floyda takie kwiatki?![]()
Będzie walczyć, to nowa podopieczna Mayweather Promotions. To będzie jej debiut jako pro.Na gali Floyda takie kwiatki?![]()