AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Sprawdź bebechy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdź bebechy

Jak piszesz post to w oknie po prawej stronie jest coś takiego "[ ]" - Toggle BB code, zaznacz/odznacz i powinno być ok.Pytanie z pozycji telefonu nie mam opcji dodawania emotek czy pogrubiania tekstu. Ten cały panel jest nie dostępny.
Pewnie coś przez przypadek przycisnąłem tylko co![]()
Czesty problem, sprawdzcie te nowe bebechy poki nie poszly z dymem...

Nie moge dodawać emotek, pogrubić tekstu ani nic. Ikony sa jakieś szare. Pomocy cohones.
View attachment 39210
Jak piszesz post to w oknie po prawej stronie jest coś takiego "[ ]" - Toggle BB code, zaznacz/odznacz i powinno być ok.
sorry, przeoczylem@miszczswiata92 mozesz sprawdzic teraz?
Hmmm, dzisiasj przenosilem HP, masz dostep? Zaraz doliczą się statsy@Dzihados znikneło mi ok 150 postów i cofnęło mi rangę,jakiś błąd,czy tematy pousuwane?
Mam,dzięki za info.Hmmm, dzisiasj przenosilem HP, masz dostep? Zaraz doliczą się statsy
Właśnie sprawdziłem. Zupełnie inny dostawca niż poprzednio. Inny komputer i ponownie:
Error 503 Backend fetch failed
Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 65217231
Varnish cache server
Z telefonu (GSM), identycznie... ale! W temacie o srowidzie - działa z telefonu.
--------
@Dzihados edit:
z kompa ten na srowidowym temacie działa. "Polityka" nie działa. @Karateka@ nie dość, że serwery spalił to teraz jeszcze temat blokuje![]()
To by nic nie dało i tak!Wow.
Zrestartowałem wszystko, ale nie sadze by to pomoglo. Na moje to cos z siecia/ cache,....
Nie wiem jak to ugryzc, moze przez chwile inna przegladarka?

Mam tak samo jak @klocuniekWow.
Zrestartowałem wszystko, ale nie sadze by to pomoglo. Na moje to cos z siecia/ cache,....
Nie wiem jak to ugryzc, moze przez chwile inna przegladarka?

I nadal nie odczytałeś sygnałów?szukanie karatekowca czasem coś pokaże ale zazwyczaj wywala ten błąd 503.
Hę?I nadal nie odczytałeś sygnałów?

wywala blad czesto przy pierwszym wyszukiwaniu, zrobisz wstecz, klikniesz znow szukaj i szuka normalnie."U mnie działa", serio. @VitoC @klocuniek
Nawet w incognito, jako niezalogowany.
Ten błąd macie "natychmiast" czy po iluś tam sekundach czekania na odpowiedź serwera?
A to tak, tak moze bycwywala blad czesto przy pierwszym wyszukiwaniu, zrobisz wstecz, klikniesz znow szukaj i szuka normalnie.