VitoC
PRIDE FC Middleweight
zglaszam dwa bledy na Cohones, Pozdrawiam
View attachment 83020
View attachment 83021
takie aktualizacje to blad matrixa zwykle, do usuniecia i to szybko!
To jebane malware zaszyte w system chyba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zglaszam dwa bledy na Cohones, Pozdrawiam
View attachment 83020
View attachment 83021
takie aktualizacje to blad matrixa zwykle, do usuniecia i to szybko!
czekamy na odpowiedz head admina, moze sie uwinie zanim snieg dojebieTo jebane malware zaszyte w system chyba
czekamy na odpowiedz head admina, moze sie uwinie zanim serwer jebnie
Pytanie którego rokuczekamy na odpowiedz head admina, moze sie uwinie zanim snieg dojebie
"zanim złoży jaja"Pytanie którego roku
U mnie jest to samo na telefonie, mam nadzieje ze to jakis blad twittera a nie po naszej stronie. Lukne na to.Nie ładują mi posty z twiterra, działają wszędzie tylko nie na cohones, korzystam z przeglądarki "brave", sprawdziłem też na "chrome" I jest to samo.
Jest szansa że to kaprys mojego telefonu, ale może jednak nie, i jest jakiś sposób żeby to naprawić, wydaje mi się że kiedyś ktoś inny miał taki problem i to jakoś naprawił.
@Dzihados możesz spróbować pomóc? Masz jakiś pomysł?
U mnie jest to samo na telefonie, mam nadzieje ze to jakis blad twittera a nie po naszej stronie. Lukne na to.
Mam to samo kolego od dziś, czyli to nie tel. na BRAVE, a wrzuciłem na WhattsApp działa, na przeglądarce Kiwi też nie działa...Nie ładują mi posty z twiterra, działają wszędzie tylko nie na cohones, korzystam z przeglądarki "brave", sprawdziłem też na "chrome" I jest to samo.
Jest szansa że to kaprys mojego telefonu, ale może jednak nie, i jest jakiś sposób żeby to naprawić, wydaje mi się że kiedyś ktoś inny miał taki problem i to jakoś naprawił.
@Dzihados możesz spróbować pomóc? Masz jakiś pomysł?
Błąd Twittera. Odkąd Elon rządzi co jakiś czas nie wyświetla linków na zewnątrz prawidłowo. Przykładowo swego czasu na Onecie patrzyłem artykuł i był odnosząc się do ćwierka czyjegoś i tegoż tweeta nie było widaćU mnie jest to samo na telefonie, mam nadzieje ze to jakis blad twittera a nie po naszej stronie. Lukne na to.
Błąd Twittera. Odkąd Elon rządzi co jakiś czas nie wyświetla linków na zewnątrz prawidłowo. Przykładowo swego czasu na Onecie patrzyłem artykuł i był odnosząc się do ćwierka czyjegoś i tegoż tweeta nie było widać
Niech się miliarder zajmie lepiej Teslą czy SpaceX i da żyć zwykłym ludziom i portalom...No to musimy czekac na nowe wersje softu, bo coś Musk namieszał :(
No to musimy czekac na nowe wersje softu, bo coś Musk namieszał :(
To jest w drugą stronę, czyli jak zrobic z cohones ładny zrzucik do zastosowania gdzies w innych soszalachFacebook i Twitter nie ładuje podglądu strony - jak naprawić ten błąd?
Facebook i Twitter nie wyświetla podglądu Twojej strony? W ten sposób tracisz potencjalnych czytelników. Sprawdź jak szybko i łatwo naprawić miniatury.blog.home.pl
Lepiej nie bo wjedzie policja polityczna i zamknie to gniazdo prawaków, rasistów i zatwardziałych heteryków.To jest w drugą stronę, czyli jak zrobic z cohones ładny zrzucik do zastosowania gdzies w innych soszalach
Chcesz żeby tu jakieś Nigdy Więcej wjechało?!To jest w drugą stronę, czyli jak zrobic z cohones ładny zrzucik do zastosowania gdzies w innych soszalach
Teraz jest bardzo ładnie i przejrzyście
Ja mam odznaczone maile, a dostaje na maila tysiące maili z MMA rocks, zaznaczalem i odznaczalem kilka razy w te i na zad, i tak mi kurwa wysyła powiadomienia jak ktoś mi lajka da, skrzynka do wyjebania.Mam wyłączoną widoczność jaki temat ostatni oglądałem i czy jestem online, a jednak to widać.
@Dzihados kierowniku pomożesz?
View attachment 87882
Teraz to boję się zajrzeć do maila...Ja mam odznaczone maile, a dostaje na maila tysiące maili z MMA rocks, zaznaczalem i odznaczalem kilka razy w te i na zad, i tak mi kurwa wysyła powiadomienia jak ktoś mi lajka da, skrzynka do wyjebania.
To powodzeniaTeraz to boję się zajrzeć do maila...
U mnie nic się nie dzieje na mailuTo powodzenia