DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Czyli co?
rżysko – Wikisłownik, wolny słownik wielojęzyczny
Jezdzil służbowo po wioskach. Auto bardzo sobie chwalił. W terenie radziło sobie świetnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli co?
110 czyli 110 km/h![]()
rżysko – Wikisłownik, wolny słownik wielojęzyczny
pl.wiktionary.org
Jezdzil służbowo po wioskach. Auto bardzo sobie chwalił. W terenie radziło sobie świetnie.

Taki byłby najlepszy!:
Mówiłem na offroad a nie na wojnę

Można połączyć przyjemne z pożytecznymMówiłem na offroad a nie na wojnę![]()

Można połączyć przyjemne z pożytecznym
![]()
Dziecko może być przewożone na podstawce w przedziale wagowym zgodnie z atestacją na foteliku kiedy ma wagę 15-36 kg czyli mniej więcej od wieku 4 lat do 12 lat.Nie wiem czy to odpowiedni temat ale, czy do przewożenia 5 letniego dziecka ~18kg można używać samej tej takiej "podstawki" a nie fotelika? Siostra przyjeżdża z dzieciakami i na ta chwilę nie mam dwóch fotelików, tylko fotelik i podstawkę. Jeździć w sumie dużo nie będziemy głównie lotnisko-dom, dom-lotnisko i jakieś króciutkie wypady. Swoich dzieciaków nie mam to nie znam się na temacie.
Auto fajne do zabawy ale… jaka pojebana cena! W 2018 roku cena startowa tego modelu to było coś koło 78k![]()
Nowe Suzuki Jimny - 147 500 PLN, 3 km, 2022 - otomoto.pl
Suzuki Jimny - Pierwszy właściciel (od nowości), Szary, Benzyna, 102 KM, 1 462 cm3www.otomoto.pl
Jeździł ktoś tym? A może ktoś nie jeździł? A może ktoś zna kogoś kto jeździł lub nie jeździł? Lub zna kogoś kto zna kogoś kto nie jeździł?
Albo czy ktoś widział w tym kiedyś jakiegoś faceta czy same baby?
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi![]()

Kiedyś to było kiedyś a teraz jest teraz.Auto fajne do zabawy ale… jaka pojebana cena! W 2018 roku cena startowa tego modelu to było coś koło 78k![]()
Kiedyś to było kiedyś a teraz jest teraz.

Ucz się młody
Wystarczy tej wiedzy na dzisiaj, co za dużo to niezdrowoUcz się młody

Zasadnicza sprawa to wzrost i zakres regulacji pasow w aucie. Przepisy przepisami ale sprawa bezpieczeństwa to odrębne zagadnienie.Nie wiem czy to odpowiedni temat ale, czy do przewożenia 5 letniego dziecka ~18kg można używać samej tej takiej "podstawki" a nie fotelika? Siostra przyjeżdża z dzieciakami i na ta chwilę nie mam dwóch fotelików, tylko fotelik i podstawkę. Jeździć w sumie dużo nie będziemy głównie lotnisko-dom, dom-lotnisko i jakieś króciutkie wypady. Swoich dzieciaków nie mam to nie znam się na temacie.
Hmm, ciekawe. Za 78 to nawet bym się nie zastanawiał. Teraz 137 k to pewnie golas a ja bym chciał go wyposażyć w te wszystkie dodatkowe zabawki, to pewnie kolejne kilkanaście albo dzieścia tysięcy...Auto fajne do zabawy ale… jaka pojebana cena! W 2018 roku cena startowa tego modelu to było coś koło 78k![]()
Lepiej, podstawowa wersja (ale całkowity "golas") na start kosztował 67 900 - link: https://spidersweb.pl/autoblog/suzuki-jimny-cena-i-wyposazenie/Hmm, ciekawe. Za 78 to nawet bym się nie zastanawiał. Teraz 137 k to pewnie golas a ja bym chciał go wyposażyć w te wszystkie dodatkowe zabawki, to pewnie kolejne kilkanaście albo dzieścia tysięcy...
Jimny to niepozorne autko, którego wygląd wprowadza w błąd. To po prostu mała terenówka w starym stylu. Bardzo dzielne terenowo, twarde, momentami spartańskie i wręcz prymitywne. To ma oczywiście swój urok, ma masę wyznawców, ale zależy kto czego szuka.![]()
Nowe Suzuki Jimny - 147 500 PLN, 3 km, 2022 - otomoto.pl
Suzuki Jimny - Pierwszy właściciel (od nowości), Szary, Benzyna, 102 KM, 1 462 cm3www.otomoto.pl
Jeździł ktoś tym? A może ktoś nie jeździł? A może ktoś zna kogoś kto jeździł lub nie jeździł? Lub zna kogoś kto zna kogoś kto nie jeździł?
Albo czy ktoś widział w tym kiedyś jakiegoś faceta czy same baby?
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi![]()
Niestety ceny aut z dalekiego wschodu od zawsze potrafią nagle świrować, bo jest bardzo dużo zmiennych mających wpływ na cenę. I nie mówię o Polsce, ale całej Europie jako rynku docelowym - często przez te wahania auta drożały nawet o kilkanaście - dwadzieścia kilka procent i sprzedaż na starym kontynencie jakiegoś Mitsu albo innego koncernu załamywała się na wiele miesięcy. W latach 90tych była to norma.Lepiej, podstawowa wersja (ale całkowity "golas") na start kosztował 67 900 - link: https://spidersweb.pl/autoblog/suzuki-jimny-cena-i-wyposazenie/
Po roku cena skoczyła o 10k - katalog suzuki 2019 https://suzuki.pl/pdf/auto/cennik.pdf

Bierz śmiało, dołączysz do zacnego grona osób spod znaku cztery zera a piąte za kierownicąco myslicie?Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
![]()

Już jedna miałem teraz mam druga a rozglądam się za trzeciaBierz śmiało, dołączysz do zacnego grona osób spod znaku cztery zera a piąte za kierownicą![]()

1.8t jak nie był odpowiednio serwisowany może być niemiłą niespodzianką.co myslicie?Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
![]()
Tez tak jeździsz?Już jedna miałem teraz mam druga a rozglądam się za trzecia![]()
Mam aktualnie, oleju trzeba pilnować1.8t jak nie był odpowiednio serwisowany może być niemiłą niespodzianką.

Pytasz o model, czy konkretnie ten egzemplarz? Jeśli chodzi o model to sporo osób poleca, dobry dynamiczny silnik, pakowny kombiak, dobre zabezpieczenie, wygodny i dobrze wyciszony. Z drugiej strony jeśli coś nie tak z silnikiem to kosztowna naprawa, lakierniczo ciężko stwierdzić po zdjęciach wszędzie piszą, że sprzedają perełki. Wystawiający najprawdopodobniej to handlarz, bo wrzucone ma jeszcze jedno audi. Kilka zdjęć z dalekiej odległości, które nic nie mówią. Nowe klocki i nowe tarcze, +- kilkaset złoty dorzucone do wozu który chce sprzedać (dziwna logika), "nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego" osobiście dla mnie często eliminowało ogłoszenie. Ochy i achy, a jak przyjdzie co do czego to może być różnie. Wiadomo, że można kupić sprowadzany w dobrym stanie, ale niestety u nas sporo osób sprowadza złom i później są to pieniądze wyrzucone w błoto, których nie da się odzyskać.co myslicie?Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
![]()
Mi starsze audi nie licząc A3 niespecjalnie przypadły do gustu szczególnie pod względem wyglądu a na nowe mnie przy obecnych cenach nie staćJuż jedna miałem teraz mam druga a rozglądam się za trzecia![]()

Zajebiste te stare, pierwsze a8/s8!Mi starsze audi nie licząc A3 niespecjalnie przypadły do gustu szczególnie pod względem wyglądu a na nowe mnie przy obecnych cenach nie stać
![]()