Myshon
WSOF Bantamweight
Reszta była w rozjazdach czy dała dyla ?Zatrzymano 11 braci R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Reszta była w rozjazdach czy dała dyla ?Zatrzymano 11 braci R
"Policja próbuje ustalić ilość braci i gdzie jest reszta - jest ich od 13-19 sztuk - mówi komendant poznańskiej Policji"Reszta była w rozjazdach czy dała dyla ?
Jaki chlew ja pierdole, a teraz knur normalnie u Pawła Nastuli judo ćwiczyPatrz to Byku.
Pogooglujesz to zobaczysz jakim gównem ludzkim jest grubasek Nikola. Próba morderstwa i krojenie kurew maczetą po twarzy to to co znajdziesz na google. Czego nie znajdziesz...
I to uwaga Nikola reprezentuje serbską i ruską bandę przeciwko Polakom... w Polsce.
"Polak przeżył tylko cudem."
![]()
Wojna agencji ochroniarskich w Łodzi
To nie jest tylko walka o klienta. To prawdziwa krwawa wojna. Łódzcy ochroniarze z dwóch konkurencyjnych firm nie przebierają w środkach, by wyeliminować przeci...www.se.pl
Do bazy klubów dodałbym mniej znany klub Andrzeja Radomskiego z koszalina, nie pamiętam nazwy. Chłop od niego wygrał z Mankowskim na adcc a z Gamerem przegrał po długo wyrównanym starciu. Jest chyba dokument "gang zapaśników" o jegomościuSamurai Gym - klub szefa mafii Artura G. ps "Gwóźdź" - handlarza narkotykami.
Ja wierzę w Twoje żródła. Zawsze się sprawdzają."Policja próbuje ustalić ilość braci i gdzie jest reszta - jest ich od 13-19 sztuk - mówi komendant poznańskiej Policji"
No stary a to dopiero początek tego co typ odpierdalał - a dzisiaj Nikola to "ulubieniec młodzieży", "stara szkoła z wartościasmi" "sportowiec w świecie freakight" - mega straszne w sumie.Jaki chlew ja pierdole, a teraz knur normalnie u Pawła Nastuli judo ćwiczy
Do bazy klubów dodałbym mniej znany klub Andrzeja Radomskiego z koszalina, nie pamiętam nazwy. Chłop od niego wygrał z Mankowskim na adcc a z Gamerem przegrał po długo wyrównanym starciu. Jest chyba dokument "gang zapaśników" o jegomościu
i gdzie jest reszta

BU kojarzyłem jako zwykłego alfonsa, więc miałem wywalone bo sutenerstwo bym zalegalizował. Ale stręczycielstwo to sqrwielstwo do potęgi. Tyle że Bu nie jest personą trenująca zawodników jak pozostali znani trenerzy, więc takich przypadków można się wszędzie doszukiwać.Zobacz sobie tego Wielkiego Bu
Na niego w 2015 r przeprowadzono zamach, w którym stracił nogę i dwa palce. https://web.archive.org/web/2015092...stracil-noge-i-dwa-palce,artykuly,565166.html a ten chłopak od niego to Kamil Mitosek , ktory tez z Gamerem remisowal na gali w Świnoujściu https://ekoszalin.pl/artykul/5654-Mitosek-remisuje-w-SwinoujsciuJaki chlew ja pierdole, a teraz knur normalnie u Pawła Nastuli judo ćwiczy
Do bazy klubów dodałbym mniej znany klub Andrzeja Radomskiego z koszalina, nie pamiętam nazwy. Chłop od niego wygrał z Mankowskim na adcc a z Gamerem przegrał po długo wyrównanym starciu. Jest chyba dokument "gang zapaśników" o jegomościu
Znam wątek zamachu, oraz Mitosek również zajął się dilerką. No i znalazłem ten profilNa niego w 2015 r przeprowadzono zamach, w którym stracił nogę i dwa palce. https://web.archive.org/web/2015092...stracil-noge-i-dwa-palce,artykuly,565166.html a ten chłopak od niego to Kamil Mitosek , ktory tez z Gamerem remisowal na gali w Świnoujściu https://ekoszalin.pl/artykul/5654-Mitosek-remisuje-w-Swinoujsciu
Ale jaja, rzeczywiscie wyglada na jakąś paraolimpiadę. Ten Mitosek uwazam , ze dobrze sie zapowiadał, chyba nawet cos wygral w mma, no ale przeszedł na ciemną stronę mocy...Znam wątek zamachu, oraz Mitosek również zajął się dilerką. No i znalazłem ten profil
Nie wiem o co tu chodzi, czy to jakas paraolimpiada.
Co by nie mówić cwel został wbity
rozpisujesz się często o tematach, o których wiesz tyle co przeczytasz w necieMiras - po 2-ch wyrokach - w kryminale ksywa "Mirek"
Szczecin to materiał na mocny film kryminalny - Bagi musi być prawdziwym gangsterem.
Oktopus/Zenith - 2 kluby kibolskie, przyjacielem Bandla - Nikola Milanowicz - serbski mafiozo, który chciał zabić typa w Łodzi nożem ale uciekł, szef gangu "ochroniarzy" wraz z ruską mafią - szef firmy ochroniarskiej (sic!) "Specnaz". Poza sportowcami trenują bandytów i kiboli.
ANKOS - ... sytuacja rozwojowa
Samurai Gym - klub szefa mafii Artura G. ps "Gwóźdź" - handlarza narkotykami.
Jedyne 2 kluby w Polsce bez skazy...
Berkut WCA - bo to muzułmanie, nie popełniają przestępstw i w klubie panuje antygangsterskie prawo Szariatu - Arbi powiedział, ze jemu Bóg zabrania kłamać i czynić zło. Tam nawet sterydy sa zabranione.
Berkut Arrachion - Bońkowski i Derlacz chodzący do kościoła z Joanną Jędrzejczyk + Aslam i Mehmet - pomówieni ale nigdy nie mieli nic wspólnego z bandyterką. Kombinacja wiary z tradycyjnymi wartościami.
Co do ojca Pepłowskiego to potwierdzam, kobita pochodzi 10km od Zgierza, a ja mam 25km i dużo już o nim słyszałem, Zajcu też był dobry pojeb, kiedyś go dwa auta kiboli z Łksu zatrzymali na największym skrzyżowaniu w Łodzi to wyjął dwie maczety i kilku pociął, a reszta uciekła, dostał też kiedyś kosę po meczu Widzewa. Tam jeszcze był Johnson w ekipie Widzewa i Cygan chyba z takich co kojarzę. Ogólnie kiedyś Bone Breakers Zgierz i stare Gracie Barra Łódź to nieprzyjemne towarzystwo@zielony666 Co do Łodzi, to ostatnio też dopadli po latach Zajca, który trenował u Dyzmy polskiego MMA - Zabora i walczył na ACB.
Octopus to chyba czysty, ale ojciec Dawida to stary gangus ze Zgierza.
![]()
Gang zapaśników ze Zgierza. Sportowcy wywozili dłużników do lasu
Gang zapaśników z Koszalina nie był jedyną grupą przestępczą w naszym kraju, która rekrutowała się z zawodników uprawiających ten sport. W latach 1999-2004 podobny gang terroryzował podłódzki Zgierz.wiadomosci.onet.pl

Jaki chlew ja pierdole, a teraz knur normalnie u Pawła Nastuli judo ćwiczy
Ale się cbsiaki rozchulały

Skąd Ty bierzesz te informacje?Prowokacyjne pytanie - każdy cwel będzie wbity.
Jak to na dłużej to proponuję zrobić świąteczną Paczkę dla Pana Trenera Andrzeja K. - potrzebujemy Dekadurabolin, Omadren500, Anadrol, białko, jakieś suplementy - zróbmy wszystko by Pan Trener Andrzej K. ps "Kościel" mógł przetrwać ten cieżki czas.
A z Andrzejem to ciężka sprawa - to był twardy bandzior, który jednak poszedł w sport i dawno nie ma z tym nic wspólnego.

Skąd Ty bierzesz te informacje?![]()

Swoja drogą tez mogliby se dać siana ze scenami z filmów akcji i nawalaniem granatami w domu, a poprostu poinformowac go o zatrzymaniu przed domem, a granatów użyć dopiero w razie chęci wbicia im cwela.Ale się cbsiaki rozchulały
W najlepszym razie bo już myślałem że to wieści wyssane z brudnego palca u nogi.
musi być pokazówka ;-)Swoja drogą tez mogliby se dać siana ze scenami z filmów akcji i nawalaniem granatami w domu, a poprostu poinformowac go o zatrzymaniu przed domem, a granatów użyć dopiero w razie chęci wbicia im cwela.
Nie no, to bylo wiadome juz wcześniej tyle ze kmwtwDo wczoraj szanowany trener a od dzisiaj gangus,morderca i chuj wie co tam jeszcze.
Nawet tak nie pisz, bo przywołasz miłośnika tego typu figli.W najlepszym razie bo już myślałem że to wieści wyssane z brudnego palca u nogi.
Aż musiałem sprawdzić w google ten e gitowski slang.kmwtw
Przez moment zastanawiałem się czy go nie oznaczyć.Nawet tak nie pisz, bo przywołasz miłośnika tego typu figli.
Wczułem sie w tematAż musiałem sprawdzić w google ten e gitowski slang.