Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Sorry, ale jak ktoś ma zarzuty o zabójstwo i chyba grupę przestępczą to nie przychodzi po niego dzielnicowy.
Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Chłop jeździ na galę, prowadzi treningi, żyje jak normalny człowiek więc tak można go było doprowadzić do aresztu. Jesteś za tym żeby psy wpadały na chatę ludzi po 20 latach i łamały nogi ? Jak mu chuja udowodnią to dostanie z naszych podatków pokaźne siano ale ja rozumiem taką kasę można rozpierdalac bo jest państwowa, o to chodzi

Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Chłop jeździ na galę, prowadzi treningi, żyje jak normalny człowiek więc tak można go było doprowadzić do aresztu. Jesteś za tym żeby psy wpadały na chatę ludzi po 20 latach i łamały nogi ? Jak mu chuja udowodnią to dostanie z naszych podatków pokaźne siano ale ja rozumiem taką kasę można rozpierdalac bo jest państwowa, o to chodzi

Te wjazdy na chatę mają być pokazem siły - brakuje czołgów i helikopterów. Polacy kochają takie pokazy siły władzy, która może ich zmiażdżyć.

Uśmiechnięta polska Tuska - niczym się nie różni od wąsatej polski PiS... Jest za dużo prawdziwych problemów typu wzrost bezrobocia, miliony ludzi zaafektowane powodzią, wojna... trzeba znaleźć tematy zastępcze i opium dla januszy i opłaconych mediów. auważciwe leady na fakcie/superekspresie TUSK SIĘ WŚCIEKŁ/TUSK JEST WŚCIEKŁY/TUSK ROZKURWIA ALKOTUBKI

Muszą być mocne, nośne tematy by nasz polski Łukaszenka-Batko mógł się pokazać... Budda, freaki, Kościelski - mają być mocne nazwiska i mocne leady. Armia Tuska zaprowadzająca porządek w Batutystanie.

To przecież nie moja hihi wojna (ale za naszą granicą i rozpętana przez kraj, który sprawił że polski 100 lat nie było na mapie) - prawdziwymi problemami jest Budda i alkotubki wariaciku.

To i tak dobrze, że chociaż mieszkań nie pomylili. Niedawno była akcja, że AT mieli kogoś zawinąć i weszli nie do tej chaty co trzeba
:korwinlaugh:

To i tak dobrze, że chociaż mieszkań nie pomylili. Niedawno była akcja, że AT mieli kogoś zawinąć i weszli nie do tej chaty co trzeba
:korwinlaugh:
Nic nowego, kiedyś była dość głośna sprawa, że wpadł komor na egzekucję z kilkoma większymi panami jako ochrona i zajebali traktor nie temu rolnikowi co trzeba :beczka:

Dziękuję i szanuję za takie DETALE jak ćwierć wieku Polski nie istniejącej na mapie przez kacapów.
Warto jeszcze dodać, że jak już Polska istniała na mapie to po śmierci Skurwysyna Stalina Katowice nazywały się STALINOGRODEM.

Skurwysyny poziomieniały nawet nazwy miast na ruskie.

1729154709615.png

Jak obalić w MMA to taki klasyk, że najebany kiedyś chama dokładnie tak obaliłem i ubiłem xD
Piękna rekomendacja. Jak widzę z kolei wszelkie gilotyny to mi się przypomina kolega, jak staliśmy ekipą na piwku a on mnie naglę obalił z tym, że zostawił mi głowę pod pachą to już w locie praktycznie była technika dopięta, a na glebie mu powiedziałem: "Nie puszczę cię jak nie odklepiesz" po czym grzecznie klepnął, a miny kolegów były niesamowite :D

Swego czasu jak się wpisało: "Andrzej K. Poznań" ; "Kościel Poznań" to można było znaleźć chociażby:

A kim jest ta pani z tv?

jego żołnierza Szopkę (którego dziewczyną była znana dzisiaj postać z telewizji; o jej roli Bankier też zeznaje).

Później:
‚Jak przygotować najmocniejszy czaj w historii zk!’
Jak wyprodukować anaboliki w każdych warunkach.

Jak prawidłowo "wbić cwela".

EDIT: Kto teraz dociąży Kuberskiego? Czy Kangur - pracownik służb doniósł na Pana Trenera Andrzeja K. by sabotować przygotowania przeciwnika do walki?

Pamiętacie inbę na wotore i walkę jakiegoś prawilniaka z Instagrama z Mindą? Minda mu połamał szczękę a o 6 rano go policja zawinęła. Miras napisał, ze nie ma miękkiej gry xD. Typ trafił prawie z SORu w kraty.

Last edited:
Jasne, że można go doprowadzić. Są jednak dwa/trzy czynniki które wpływają na to, że przychodzą kominiarze o 06:00
1) Domniemany udział w grupie
2) zakwalifikowanie delikwenta jako niebezpiecznego
3)wybijanie drzwi dobrze wygląda na video

Gdyby w czasie zatrzymania (ktokolwiek, niekoniecznie trener) spierdolił, albo co gorsza wyciągną klamkę i zrobił komuś krzywdę to dopiero byłaby jazda. Nikt nie będzie ryzykował kompromitacji i życia funkcjonariuszy.

A argument, że gość żyje jak normalny człowiek, prowadzi biznes i jeździ na jakieś wydarzenia...
No każdy żyje jak normalny człowiek, nawet największe zakapiory za dnia prowadzą życie uczciwego biznesmena. Słowik też występuje w teledyskach i jest gościem na galach :beczka:

Jak wyprodukować anaboliki w każdych warunkach.

Jak prawidłowo "wbić cwela".

EDIT: Kto teraz dociąży Kuberskiego? Czy Kangur - pracownik służb doniósł na Pana Trenera Andrzeja K. by sabotować przygotowania przeciwnika do walki?

Pamiętacie inbę na wotore i walkę jakiegoś prawilniaka z Instagrama z Mindą? Minda mu połamał szczękę a o 6 rano go policja zawinęła. Miras napisał, ze nie ma miękkiej gry xD. Typ trafił prawie z SORu w kraty.
Już wyszedł. Narzekał na leczenie i widać, że z bomby zszedł za kratami.

Back