Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Jak chodziłem do liceum to to był taki urban legend. Coś, że Ormianin na bujance zabrał ze stołu jakiś kolesi chipsy czy jakieś inne żarcie, a jeden z nich tam się wkurwił, że go zatłukł na śmierć. Potem był wyciągnięty przez znajomych z klubu po czym się im wyrwał żeby jeszcze raz skopać ofiarę. Nigdy bym nie przypuszczał, że kiedyś ta historia będzie powiązana z trenerem..

Patrz to Byku.

Pogooglujesz to zobaczysz jakim gównem ludzkim jest grubasek Nikola. Próba morderstwa i krojenie kurew maczetą po twarzy to to co znajdziesz na google. Czego nie znajdziesz...

I to uwaga Nikola reprezentuje serbską i ruską bandę przeciwko Polakom... w Polsce.

"Polak przeżył tylko cudem."

Podziwiam zapał w tłumaczeniu, że polskie środowisko mma to skrajna patola.
Od siebie mogę dodać, że dobrze zrobiona ofensywa medialna i takie ksw ze sponsorów miałoby tylko firmy bukmacherskie i energetyki. Reszta by poszła...
Zresztą: Wasilewski nawet kpił, że teraz większość patoli przeszła z boksu do Mma.
Wszyscy wiemy co robił Gołota i kto był na jego walkach, ale zawsze ripostował wywiady ,,nie mam wpływu kto przychodzi na moje walki".
Jeden ze słynnych menadżerów robi video z poznańskimi gangsterem, niemal stary znajomy co tam...

Dodać jeszcze tych zjebów kiboli i będzie komplet

Swoja drogą tez mogliby se dać siana ze scenami z filmów akcji i nawalaniem granatami w domu, a poprostu poinformowac go o zatrzymaniu przed domem, a granatów użyć dopiero w razie chęci wbicia im cwela.
za niektóre przestępstwa karno skarbowe wchodzą czasami kontrolerzy w kamizelkach a podejrzani są w kajdankach podczas przeszukania domu (najczęściej dla bezpieczeństwa podejrzanego bo ludzie w stresie mają głupie pomysły), a co dopiero przy podejrzeniu o zabójstwo zwłaszcza jeśli zatrzymuje CBŚ :korwinlaugh:

Na szczęście imperatorzy brzydzą się bandyterką i kibolami. Teraz ramię w ramię z C+ będą zwalczać ogniem patologie na niewinnym łonie polskiego mmej.
Ps. Wszystko zaraz po wprowadzeniu kontroli antydopingowych ponieważ walka z nielegalnymi substancjami to jednak priorytet.
Tak zero dopingu i rundy chyba wtedy 3 razy po 2 minuty :suchykarol:

Swoja drogą tez mogliby se dać siana ze scenami z filmów akcji i nawalaniem granatami w domu, a poprostu poinformowac go o zatrzymaniu przed domem, a granatów użyć dopiero w razie chęci wbicia im cwela.
Andrzej podobno ma poparzone nogi i złamaną rękę.

• Like
Reactions: AKK
Andrzej podobno ma poparzone nogi i złamaną rękę.

Szkoda, że takie odważne te nasze psy nie są do Gruzinów latających ze sprzętem.

Pytam się GDZIE jest kurwa domniemanie niewinności? :jimcarrey: Wszyscy już uznali trenera za winnego? A tak na prawdę to z moim nickiem musiałem tu popełnić choć jeden wpis. Temat z potencjałem, ciekawe jaki będzie finał akcji.
Na pewno nie na cohones, tutaj każdy zatrzymany jest winny, a jak ktoś trafia do więzienia to już w ogóle musi być kryminalistą bo przecież do więzienia nie trafiają niewinni ludzie :korwinlaugh:

Swoją drogą jak sprawa była poprzednio umorzona to był zarzut pobicia ze skutkiem śmiertelnym, teraz minęło ponad 20 lat, a pobicie ze skutkiem śmiertelnym się chyba po 20 latach przedawnia. To już jakiś karnista powinien się wypowiedzieć.

Moim zdaniem sprawa skończy się tak, że za parę lat trener dostanie milionowe odszkodowanie. Nie wnikam czy winny czy nie.

Po prosto o milicji i prokuraturze mam najgorsze zdanie. Ci piersi to bezmyślni troglodycji (nawet sprawę zabójstwa swojego szefa sprzed lat nie są w stanie rozwiązać) wykonujący polecenia tych drugich, a ci drudzy to nie wiem czym się kierują poza dbaniem o swój i swoich mocodawców interes.

To jakaś rozgrywka która ma drugie dno i pewnie będzie kilka dymisji, przejść na emeryturę czy aresztowań.

Często jest tak, że "medialną" sprawą rządzący chcą coś przykryć. Np. parę dni temu aresztowali Buddę, o którym nawet nie miałem pojęcia że istnieje, teraz wiem jakimi autami się woził.

Te wszystkie strajki macic, ogłoszenie trybunału zdaje się o aborcji i olbrzymie "spontaniczne" protesty zakrywały dużo istotniejsze, alkualne afery.

Ostatnio Tusku winę za powódź zwalił na bobry, ale te są niszowymi zwierzakami i ludzie nie dali się nabrać.

Warto przyjrzeć się nad czym rząd pracował w ostatnich dniach oraz jakie były i będą zmiany w prokuraturze i policji.

Moim zdaniem sprawa skończy się tak, że za parę lat trener dostanie milionowe odszkodowanie. Nie wnikam czy winny czy nie.

Po prosto o milicji i prokuraturze mam najgorsze zdanie. Ci piersi to bezmyślni troglodycji (nawet sprawę zabójstwa swojego szefa sprzed lat nie są w stanie rozwiązać) wykonujący polecenia tych drugich, a ci drudzy to nie wiem czym się kierują poza dbaniem o swój i swoich mocodawców interes.

To jakaś rozgrywka która ma drugie dno i pewnie będzie kilka dymisji, przejść na emeryturę czy aresztowań.

Często jest tak, że "medialną" sprawą rządzący chcą coś przykryć. Np. parę dni temu aresztowali Buddę, o którym nawet nie miałem pojęcia że istnieje, teraz wiem jakimi autami się woził.

Te wszystkie strajki macic, ogłoszenie trybunału zdaje się o aborcji i olbrzymie "spontaniczne" protesty zakrywały dużo istotniejsze, alkualne afery.

Ostatnio Tusku winę za powódź zwalił na bobry, ale te są niszowymi zwierzakami i ludzie nie dali się nabrać.

Warto przyjrzeć się nad czym rząd pracował w ostatnich dniach oraz jakie były i będą zmiany w prokuraturze i policji.
Stare metody są najlepsze, więc tematów zastępczych dostatek.

Chyba po 30 latach. Tyle, że tam nie było zarzutu zabójstwa, a pobicie ze skutkiem śmiertelnym. Może teraz coś zmienili.
"Najcięższe gatunkowo przestępstwa, czyli zbrodnie przedawniają się natomiast po 20 latach. Wyjątkiem jest zbrodnia zabójstwa, która przedawnia się aż po 30 latach"

Puchy nie będzie. Róbcie screeny. Okaże się, że świadek koronny gdzieś od kogoś słyszał, ale w sumie mało co się zgrywa w jego historii.
Jestem pierwszym orędownikiem sprawiedliwości wobec różnego typu bandziorków, ale skoro 20 lat temu chuj się udało ustalić to teraz przełomu nie będzie. Inna sprawa czy oprawianie przez bramkarzy kogokolwiek jest ok, moim zdaniem nie. Jeżeli chłop się awanturuje (nawet z narzędziem) to trzeba go obezwładnić i dzwonić na 997 a nie wlec na zaplecze i napierdalać do nieprzytomności.

No ale co się spodziewać skoro w Polsce na bramce stoją w najlepszym wypadku "wielkie chłopy" i zawodnicy sportów walki a w najgorszym po prostu zwykli bandyci.
Są takie sprawy w których następuje przełom po 20 latach, np z tym Komendą.

Swoją drogą na chuj wbili do gościa, poparzyli mu nogi i złamali rękę jak trener jest osobą publiczna, co tydzień na jakieś gali. Mogli go normalnie zwinąć a nie jak kryminalistę który już ma pewny wyrok. Sądzę, że Andrzej nawet nie widział kto mu wparuje na chatę bo się tego nie spodziewał po 20 latach. Każdy kto się orientuje wie, że w psach biega dużo osób które były kibicami którzy mogą legalnie komuś wjebac

Swoją drogą na chuj wbili do gościa, poparzyli mu nogi i złamali rękę jak trener jest osobą publiczna, co tydzień na jakieś gali. Mogli go normalnie zwinąć a nie jak kryminalistę który już ma pewny wyrok. Sądzę, że Andrzej nawet nie widział kto mu wparuje na chatę bo się tego nie spodziewał po 20 latach. Każdy kto się orientuje wie, że w psach biega dużo osób które były kibicami którzy mogą legalnie komuś wjebac
Sorry, ale jak ktoś ma zarzuty o zabójstwo i chyba grupę przestępczą to nie przychodzi po niego dzielnicowy.

Na szczęście imperatorzy brzydzą się bandyterką i kibolami. Teraz ramię w ramię z C+ będą zwalczać ogniem patologie na niewinnym łonie polskiego mmej.
Ps. Wszystko zaraz po wprowadzeniu kontroli antydopingowych ponieważ walka z nielegalnymi substancjami to jednak priorytet.
Pamiętam jak Kelner cisnął, że Cage Warriors nie ma badań... w okolicach 2010 bo w 2011 je wprowadzili - zresztą żaden ogór z CW w UFC a było ich 2137 nie wpadł nigdy na dopingu.

POTĘŻNE KSW 2025 i Dominique Durniat cisną Oktagon, że nie ma badań a sami o tym pierdolą od dwóch dekad xDDDD.

1729151198166.png

Masz rację - to jest bydlęce zachowanie. Jak mieszkałem w UK to naprzeciw mnie był typ który heh zabił żonę swoją. Policja przyjechała i przez megafon mu mówi żeby się ogarnął i ma 5 minut by zebrał swoje rzeczy i wyszedł. Chłop... zebrał swoje rzeczy i wyszedł po kilku minutach.

Sorry, ale jak ktoś ma zarzuty o zabójstwo i chyba grupę przestępczą to nie przychodzi po niego dzielnicowy.

Z drugiej strony na Kościelskiego, który wygląda jak jebany Schwarzenegger w primie i pewnie jest pod wpływem pobudzaczy bo (autentyk) nakurwia w Call of Duty: Warzone na Ps5 to bym brał czołgi i helikoptery.

Back