Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Patrz to Byku.

Pogooglujesz to zobaczysz jakim gównem ludzkim jest grubasek Nikola. Próba morderstwa i krojenie kurew maczetą po twarzy to to co znajdziesz na google. Czego nie znajdziesz...

I to uwaga Nikola reprezentuje serbską i ruską bandę przeciwko Polakom... w Polsce.

"Polak przeżył tylko cudem."

Jaki chlew ja pierdole, a teraz knur normalnie u Pawła Nastuli judo ćwiczy
Samurai Gym - klub szefa mafii Artura G. ps "Gwóźdź" - handlarza narkotykami.
Do bazy klubów dodałbym mniej znany klub Andrzeja Radomskiego z koszalina, nie pamiętam nazwy. Chłop od niego wygrał z Mankowskim na adcc a z Gamerem przegrał po długo wyrównanym starciu. Jest chyba dokument "gang zapaśników" o jegomościu

Do bazy klubów dodałbym mniej znany klub Andrzeja Radomskiego z koszalina, nie pamiętam nazwy. Chłop od niego wygrał z Mankowskim na adcc a z Gamerem przegrał po długo wyrównanym starciu. Jest chyba dokument "gang zapaśników" o jegomościu
No stary a to dopiero początek tego co typ odpierdalał - a dzisiaj Nikola to "ulubieniec młodzieży", "stara szkoła z wartościasmi" "sportowiec w świecie freakight" - mega straszne w sumie.

Zobacz sobie tego Wielkiego Bu @Dawid _Ozdoba-Legenda - kiedyś wrzucał - typ to sutener, stręczyciel kobiet a to dopiero początek.

125 komentarzy społeczności w temacie społecznościowym! Redakcja jest w d...

Zobacz sobie tego Wielkiego Bu
BU kojarzyłem jako zwykłego alfonsa, więc miałem wywalone bo sutenerstwo bym zalegalizował. Ale stręczycielstwo to sqrwielstwo do potęgi. Tyle że Bu nie jest personą trenująca zawodników jak pozostali znani trenerzy, więc takich przypadków można się wszędzie doszukiwać.

Na niego w 2015 r przeprowadzono zamach, w którym stracił nogę i dwa palce. https://web.archive.org/web/2015092...stracil-noge-i-dwa-palce,artykuly,565166.html a ten chłopak od niego to Kamil Mitosek , ktory tez z Gamerem remisowal na gali w Świnoujściu https://ekoszalin.pl/artykul/5654-Mitosek-remisuje-w-Swinoujsciu

Na niego w 2015 r przeprowadzono zamach, w którym stracił nogę i dwa palce. https://web.archive.org/web/2015092...stracil-noge-i-dwa-palce,artykuly,565166.html a ten chłopak od niego to Kamil Mitosek , ktory tez z Gamerem remisowal na gali w Świnoujściu https://ekoszalin.pl/artykul/5654-Mitosek-remisuje-w-Swinoujsciu
Znam wątek zamachu, oraz Mitosek również zajął się dilerką. No i znalazłem ten profil
Nie wiem o co tu chodzi, czy to jakas paraolimpiada.

@zielony666 Co do Łodzi, to ostatnio też dopadli po latach Zajca, który trenował u Dyzmy polskiego MMA - Zabora i walczył na ACB.

Octopus to chyba czysty, ale ojciec Dawida to stary gangus ze Zgierza.

Miras - po 2-ch wyrokach - w kryminale ksywa "Mirek"

Szczecin to materiał na mocny film kryminalny - Bagi musi być prawdziwym gangsterem.

Oktopus/Zenith - 2 kluby kibolskie, przyjacielem Bandla - Nikola Milanowicz - serbski mafiozo, który chciał zabić typa w Łodzi nożem ale uciekł, szef gangu "ochroniarzy" wraz z ruską mafią - szef firmy ochroniarskiej (sic!) "Specnaz". Poza sportowcami trenują bandytów i kiboli.

ANKOS - ... sytuacja rozwojowa

Samurai Gym - klub szefa mafii Artura G. ps "Gwóźdź" - handlarza narkotykami.

Jedyne 2 kluby w Polsce bez skazy...

Berkut WCA - bo to muzułmanie, nie popełniają przestępstw i w klubie panuje antygangsterskie prawo Szariatu - Arbi powiedział, ze jemu Bóg zabrania kłamać i czynić zło. Tam nawet sterydy sa zabranione.

Berkut Arrachion - Bońkowski i Derlacz chodzący do kościoła z Joanną Jędrzejczyk + Aslam i Mehmet - pomówieni ale nigdy nie mieli nic wspólnego z bandyterką. Kombinacja wiary z tradycyjnymi wartościami.
rozpisujesz się często o tematach, o których wiesz tyle co przeczytasz w necie

@zielony666 Co do Łodzi, to ostatnio też dopadli po latach Zajca, który trenował u Dyzmy polskiego MMA - Zabora i walczył na ACB.

Octopus to chyba czysty, ale ojciec Dawida to stary gangus ze Zgierza.
Co do ojca Pepłowskiego to potwierdzam, kobita pochodzi 10km od Zgierza, a ja mam 25km i dużo już o nim słyszałem, Zajcu też był dobry pojeb, kiedyś go dwa auta kiboli z Łksu zatrzymali na największym skrzyżowaniu w Łodzi to wyjął dwie maczety i kilku pociął, a reszta uciekła, dostał też kiedyś kosę po meczu Widzewa. Tam jeszcze był Johnson w ekipie Widzewa i Cygan chyba z takich co kojarzę. Ogólnie kiedyś Bone Breakers Zgierz i stare Gracie Barra Łódź to nieprzyjemne towarzystwo :muttley:

Prowokacyjne pytanie - każdy cwel będzie wbity.

Jak to na dłużej to proponuję zrobić świąteczną Paczkę dla Pana Trenera Andrzeja K. - potrzebujemy Dekadurabolin, Omadren500, Anadrol, białko, jakieś suplementy - zróbmy wszystko by Pan Trener Andrzej K. ps "Kościel" mógł przetrwać ten cieżki czas.

A z Andrzejem to ciężka sprawa - to był twardy bandzior, który jednak poszedł w sport i dawno nie ma z tym nic wspólnego.
Skąd Ty bierzesz te informacje? :mjsmile:

Back