Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak siorka gicior to oszczędź - dogadamy sie :DObejrzałem dziś walkę Valerie z Rakoczy z kwietnia tego roku. Przeciwniczka z ujemnym rekordem (2-4) walka trwała 3 rundy. Valerie widze że nie bije serii, w przeciwieństwie do Aśki. W pierwszej rundzie Rakoczy trafiała nawet w stójce Valerie, dociskając ją do siatki i czestując sierpy które wchodziły. W reszcie walki przewaga Valerie, również kilka haczeń, ale nic specjalnego. Ciosy czytelne, średniej jakości kopnięcia.
Asia jest na prawdę KILKA poziomów ponad resztą rywalek. Jakby z innego świata jesli chodzi o poziom stójki, dodając do tego ŻELAZNĄ psychikę oraz kondycję - mamy przybysza z innego świata. Muszę nadrobić jeszczę walkę Loternau - Moroz. Aśka ma styl dominacji, atakowanie przeciwnickzi i ciągła presja, nie czeka, nie traci czasu w klatce. Jako że znam Askę osobiście, zadzwonie tydzien przed walką upewnić się czy nie ma żadnej cichej kontuzji, postaram się tutaj napisać co usłysze.
Ja planuję wjechać domem, wypłatą oraz siostrą na zakończenie przed czasem.
No całkiem całkiem ,ale over 0,5 zależy tylko i wyłącznie od kaprysu RondyJędrzejczyk vs Letourneau over 1.5 + Rousey vs Holm over 0.5
ako 2.28 unibet
To mój główny bet na galę
tez nad tym mysle ...
Tak się zastanawiam, czy obrać sobie Asię i Rondę jako pewniaki i obstawiać je dodatkow na podbicie ACO w innych zakładach.
I patrząc na to, co oferuje Betsafe planuję postawić Rosholt + Asia + Ronda.
Po tym weekendzie zaczynam powaznie rozwazac postawienie czegos na Valerie. Moze to kurwa jakas klatwa zawisla nad polskim MMA.
Przeciętny raper. Bez Matheo byłby nikim.a co w końcu o Sobocie myślicie?
Jakie tam zgapiJa już wszystko postawilem. Kupony wrzucę na godzinę przed galą, bo boję się że Michi zgapi
moz wejsc ale overy i undery to jest duze ryzyko i zeby weszly na jednym kuponie, jeszcze z rosholtem, to ciezko. nie ma co grac za pare stow, lepiej pare singli i dabli pograc1,5 under Ronda
2,5 over Asia
Rosholt
AKO 6,24
Przerwa długo nie trwała Drobnymi na pewno wejde ale kusi mnie aby wejsc kilkoma stówkami
Sobota spoko, piątki też fajne.Stefka aż tak skreślacie?Bo imo może poddać Jareda , a co w końcu o Sobocie myślicie?
Mnie obaj nie przekonująSobota spoko, piątki też fajne.
Dlaczego Rosholt jest underdogiem, taki słaby parterowiec? Mi się wydaję, że Struve już nic nie ugra. Problemy ze zdrowiem, słaba koordynacja ruchowa, nawet jak na ciężką. Rosholt wydaje się solidny.
jak Ronda bedzie chciala to wygra w 5 sekund