Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie się czyta chłopaki wasze zachwyty nad tym, że wiedzieliście/czuliście, że under walce Rondy wejdzie. W tym sęk, że on kompletnie nie wynikał z tego, że przewidzieliście przebieg walki :D.
![]()
To, że...Co Ci nie pasowało w tym zakładzie?
Żaden z zakładanych przez Was scenariuszy się nie spełnił. I to, że under wszedł w tej walce to był tylko i wyłącznie mega fart. #przypierdalamsiedlazasadyObstawiałem dwa scenariusze. Szybki sub i podobna walka do Ronda vs Tate 2 z tym, że Holm może wytrzymać dłużej niż 12,5 minuty
Żaden z zakładanych przez Was scenariuszy się nie spełnił.
A gdybym zagrał under 2,5 w walce Sobotty z Noke'iem to jak określiłbyś taki zakład ?I to, że under wszedł w tej walce to był tylko i wyłącznie mega fart
Tyle że te poprzednie rywalki porównójąc do Holly okazały się bumami :D Wystarczyło że Holly by punktowała Ronde tak jak poprzednie swoje rywalki i under by nie wszedł. Po takim śmiesznym kursie ten under mimo że wszedł był słabym betem moim zdaniem :DAle przecież nasze zakłady nie polegały na poprawnym wytypowaniu wyniku walki
A gdybym zagrał under 2,5 w walce Sobotty z Noke'iem to jak określiłbyś taki zakład ?
Czy granie under 2,5 w walce Rondy, która ani razu w karierze nie walczyła dłużej niż 11 minut i w ostatnich walkach nie wyszła poza jedną minute uważasz za mega fart? Ej, budzimy się![]()
Ej, ale to nie była zasługa Rondy, że ten under tym razem wszedł.Czy granie under 2,5 w walce Rondy, która ani razu w karierze nie walczyła dłużej niż 11 minut i w ostatnich walkach nie wyszła poza jedną minute uważasz za mega fart? Ej, budzimy się
Wystarczyło że Holly by punktowała Ronde tak jak poprzednie swoje rywalki i under by nie wszedł.
Holm przed walką była w takiej samej sytuacji jak Davis, McMann czy ZinganoTyle że te poprzednie rywalki porównójąc do Holly okazały się bumami :D
Ej, ale to nie była zasługa Rondy, że ten under tym razem wszedł.
![]()
Witam wszystkich,
Oto moje kupony na galę:
View attachment 1783
+
View attachment 1784
Ronda wejdzie w walkę spokojnie obawiając się boksu Holly.
Joanna wydaje mi się że poboksuje trochę prostym zanim się rozkręci. Raczej nie czuję szybkiego nokautu czy..poddania :)
A Rosholt to dla mnie bet gali. Po nokaucie od olejnika wejdzie w walkę spokojnie, nie będzie się bił ze stefanem w stójce tylko od razu będzie klinczował.
Pewnie nudna decyzja 3 rundowa. Stefan nadal nie wie co to kontrola walki lewym prostym przy jego zasięgu ramion.
Tyle ode mnie
Pozdrawiam,
Natural
To, że under wszedł spowodowane było dominacją jednej zawodniczki nad drugą. Według mnie walka nie mogła być wyrówana z tego względu, że Ronda jesli ma kontrole nad pojedynkiem to na ogół wygrywa jak chce. Sądzę, że decydującym czynnikiem była konsekwencja Holm w technikach uderzanych co spowodowało, że kondycja RR słabła z każdym zadawanym ciosem. Dysproporcja umiejętności w stójce była zbyt duża aby Ronda mogła przetrzymać ciągły napór towarzyszący celnym uderzeniom na twarz RR dłużej niż 2,5r
fart raz da, raz zabierze to jest zlota zasada grania u bukaKogo kurwa obchodzi, czy fart, czy nie? Ważne, że dobrze wytypował i zarobił.
Gówno ,a nie odrobię.Pracowałem nad tym sporo gal
A kupony to gdzie? :Dale fajnie. ze wiekszosc zarobiona w tym ja, oby tak dalej
gralem Noke za 50zl chwile przed walka, wszedl to dodalem stowe i Whittakera za toA kupony to gdzie? :D
Ronda 1,6 Holm z 2,2Orientuje sie ktoś jakie kursy był live po pierwsze rundzie an Holy / Ronde ?
Chodzą ploty, że trener Rondy jest na skraju bankructwa i postawił na Holm resztki siana.Panowie, a może Ronda postawiła u buka na Holly ?