Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No Ty i Bastek. Kamon, nie daj się prosić...Moje pytanie brzmi: kim jest reszta![]()
Dla Twojej brodatej gęby mógłbym przyjechaćNo Ty i Bastek. Kamon, nie daj się prosić...
ale tak to jednak chyba odpuszczę skoro nikogo z forumowej loży nie będzie
tacy fifarafa w necie a stanąć oko w oko z Bastianem to nie ma komu 
Byle nie po to żeby mi w nią daćDla Twojej brodatej gęby mógłbym przyjechać

Nie pozwoliła, nie będzie mnie.

Złoto kobieta.Nie pozwoliła, nie będzie mnie.
@Starvin' Marvin miłego dociążania w basenie.Czyli zostali tylko ci co się nie udzielają w Hyde Parku ale nie wiadomo czy się udzielają również w innych...

Nie żebym był chujem większym niż jestem, ale do jesieni to chyba umowy nie masz.
![]()
Ja już zajęty od 8 lat misiu kolorowy tak więc Bastek musi obejść się smakiemPo co, zawsze możesz z Marvinem na randkę iść![]()

Żeby życie miało smaczek raz chłopisko raz chuderlaczek.Ja już zajęty od 8 lat misiu kolorowy tak więc Bastek musi obejść się smakiem![]()

Wiadomo a żonka to przykrywkaŻeby życie miało smaczek raz chłopisko raz chuderlaczek.
![]()

Ekipę to masz w lesie.Kurde i co odwołujemy to? Bo ja jednak mógłbym wtedy, ale jak nie ma ekipy to szkoda.
Może następnym razem się uda
+1 byczqLiczyłem że jednak odzew będzie większy i będzie jakkolwiek nosiło to znamiona zlotuMnie praktycznie zawsze możesz liczyć tylko najpierw niech się ludzie zorganizują bo inaczej to nie specjalnie chce mi się tłuc aż do Wrocka
Ja ci uwierzyłem.Ekipę to masz w lesie.
@Miskatonic ja nie jestem złodziejem, poważnie.
Nie umiem kraść, wszystko na przypał.
Sausage party będziesz organizował? Ty?!?! Z parówkami chcesz się spotkać? Zaraz tobie bana załatwię za te gejowskie tematy.No i co? Organizujemy się dziś?
Jedziemy do DubajuNo i co? Organizujemy się dziś?
Napisałem „organizujemy”, a nie „onanizujemy”.Sausage party będziesz organizował? Ty?!?! Z parówkami chcesz się spotkać? Zaraz tobie bana załatwię za te gejowskie tematy.

Chcesz wyruchać Sebastiana zwyrolu, już cię przejzelismy, zaproś go na randkę na priv, Marvin odmówił.Napisałem „organizujemy”, a nie „onanizujemy”.
Ten dalej tylko o trzepaniu konia![]()
NiasamowityChcesz wyruchać Sebastiana zwyrolu, już cię przejzelismy, zaproś go na randkę na priv, Marvin odmówił. View attachment 104091View attachment 104092

4 stycznia. Daję ci szansę.
napisalbym, ze szybko te 4 miesiace zlecialy, ale czy tak bylo faktycznie? - nie wiem