Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miejsce dobre bo każdy będzie miał jak wrócić do domu. Ja po pracy mogę wpaść na dwa piwka.Jako miejscówkę proponuję: http://chopperbar.pl/
Byłem tam kiedyś na ksw, dużo telewizorów mają, dużo miejsca i baaardzo dużo dobrego żarcia. Golonki, karkówki, żeberka itd. Alkohol nie należy u nich do najtańszych: piwo 0,5l - 11zł, lufa 40ml - 8zł.
Nie znam za bardzo innych lokali z telewizornią dlatego jestem otwarty na propozycje.
Kurła i mówisz, że drogo?piwo 0,5l - 11zł
Nichuja
Taa, na pewno wyjdziesz po dwóchMiejsce dobre bo każdy będzie miał jak wrócić do domu. Ja po pracy mogę wpaść na dwa piwka.
Do Logana można napisać. Może.sie skusi
Drogo jak na te miejscówki, w których spotykaliśmy się do tej pory. Tam piwo kosztowało 5-6zł.Kurła i mówisz, że drogo?![]()
I tak każdy pił krafty po 12złTaa, na pewno wyjdziesz po dwóch
Logana poinformuje zaraz na fb.
Drogo jak na te miejscówki, w których spotykaliśmy się do tej pory. Tam piwo kosztowało 5-6zł.
11-12zl to standard na Rynku.
Kurła szkoda. A jakbyś się baaardzo postarał?Nie dam rady, choć chciałbym. Mieszanka hejtu, smiechu, zarcia i browarów wyglada zacnie![]()
Nie wiem, ja wtedy piłem tylko wódęI tak każdy pił krafty po 12złTytus za winklem pewnie Dom Perignon siorbał...
Dodam jeszcze, że w Chopperze jest spoko tatar. Wkurwia mnie tam tylko rozbieżność w wielkości porcji (mjenso!)
Tam piwo kosztowało 5-6zł
Wszędzie są takie miejscówy nawet w tej waszej SUPER Warszawie i wcale to nie oznacza robaków w piwie i obszczanych kanap
Tyle to u was pewnie Tatra w promocji w Żabce kosztuje co nie?
Nie wiem, ja wtedy piłem tylko wódę
![]()
Myslalem o tym intensywnie i kurła nie ma jak, niestety. W piątek wieczorem ląduje, na sobotę mam wiecej planów niz czasu, wrócę pewnie dopiero poznym wieczorem, a w niedzielę rano musze wygladac jak porządny Ojciec ChrzestnyKurła szkoda. A jakbyś się baaardzo postarał?
Wrocław mi się z 2 rzeczami kojarzy po nocno/porannej wizycie przed lotem, brak kurwa ubera i najgorsza speluna w jakiej w życiu byłem, gdzie klami od kibla bałem się przez chusteczkę dotykac :D . . . a i w sumie pijalnia, która miała być 24h, a zamykali o 4.Wszędzie są takie miejscówy nawet w tej waszej SUPER Warszawie i wcale to nie oznacza robaków w piwie i obszczanych kanap![]()
Późny wieczór nam odpowiada. A o Twój wygląd odpowiednio zadbamyMyslalem o tym intensywnie i kurła nie ma jak, niestety. W piątek wieczorem ląduje, na sobotę mam wiecej planów niz czasu, wrócę pewnie dopiero poznym wieczorem, a w niedzielę rano musze wygladac jak porządny Ojciec Chrzestny![]()
1. Uber jest.Wrocław mi się z 2 rzeczami kojarzy po nocno/porannej wizycie przed lotem, brak kurwa ubera i najgorsza speluna w jakiej w życiu byłem, gdzie klami od kibla bałem się przez chusteczkę dotykac :D . . . a i w sumie pijalnia, która miała być 24h, a zamykali o 4.
Po pierwsze nie masz tam napisane nigdzie whisky premium.View attachment 16041
Od Wrocławia spodziewałem się czegoś więcej z whisky premium
Ale przynajmniej wiedzą, ze jest cos takiego jak whisky i whiskey bo u mnie na jedno kopyto pisane
Tego sie bojePóźny wieczór nam odpowiada. A o Twój wygląd odpowiednio zadbamy![]()