Akop bije - Wrocław pije!

:antonio:

Rzeczywistość czytam jak Matrix.
Wszystko wzdłuż i wszerz, do przodu i od tyłu!

Wszystko rozumiem, wszystko przewiduję.
Kosmos nie ma przede mną tajemnic.

giphy.gif
Nie przesadzaj. Dwa razy się zgadywaliśmy większą grupą i dwa razy doszło do skutku bez żadnego problemu.

Przyjechał Seba i pojawił się problem :beczka:

Chuj, organizuje zlot u siebie w mieście, powiedz tylko kiedy, gdzie, w jakiej knajpie i kto płaci za alkohol :juanlaugh:
Przecież wy się boicie kurwa z kimkolwiek spotkać bo najebiecie farmazonów na forum a później wstyd przed światem.
:lesnarhappy:

Jak się ugadamy na jakiś dobry termin jak będzie trochę więcej czasu to ja serdecznie Ciebie i @Miskatonic zapraszam do siebie. Nie ma problemu.
:beer:
A Andrzejowi i tak wiszę dobrą flachę.

Przecież wy się boicie kurwa z kimkolwiek spotkać bo najebiecie farmazonów na forum a później wstyd przed światem.
:lesnarhappy:

Jak się ugadamy na jakiś dobry termin jak będzie trochę więcej czasu to ja serdecznie Ciebie i @Miskatonic zapraszam do siebie. Nie ma problemu.
:beer:
Wy? Farmazonów? :juanlaugh: czego mam się wstydzić jak tu każdy mniej więcej bardzo dużo o mnie wie, wagą lekka, pod 180, król ulicy ale tylko w swojej wadze, kudemą?

@respect chcesz mnie komuś wystawić? Czym sobie zasłużyłem na ten zaszczyt? Ja se tu świruje z tego zlotu waszego a ty tak na poważnie.
Impreza ze mną może być ciężka, jak się najebie to mogę się zerzygać albo spać 3 dni u ciebie na chacie, a jak się nie najebie to będę męczył bułe że pijemy dalej, ryzykowna zagrywka z twojej strony, bo ja jak się źle czuje to serio, potrafię się z miejsca nie ruszać kilka dni, zwłaszcza bez zioła którego już nie palę, a które mnie leczyło wiaderkiem :fjedzia:
Ja nie umiem pić, jak pije to do końca, ostatnia wizyta na wytrzeźwiałce skończyła się na 2.8 promila i kurwa spałem półtora dnia z jakimś żulem w jednej sali, nigdy więcej. Drugi i ostatni raz tam wtedy byłem, za pierwszym niesłusznie bo miałem tylko 0.6 a zamykać mogą od 0.5, ale za tym pierwszym było lepiej bo leżałem tylko do wieczora, i przyszedł 2 godziny przed wyjściem jakiś ćpun wystrzelony to se pogadaliśmy bo tak to mnie rozpierdalało, chodziłem po sali w te i spowrotem bo ani spać ani pijany...

@respect chcesz mnie komuś wystawić? Czym sobie zasłużyłem na ten zaszczyt? Ja se tu świruje z tego zlotu waszego a ty tak na poważnie.
Impreza ze mną może być ciężka, jak się najebie to mogę się zerzygać albo spać 3 dni u ciebie na chacie, a jak się nie najebie to będę męczył bułe że pijemy dalej.
Miałem kiedyś takiego ziomka jak byłem w akademiku w Rzeszowie (on mieszkał poza). Cygana z Limanowej, bandziorek pierwszej klasy, złodziej.
A z rok tak z nim balowałem, dzień w dzień, często u mnie pomieszkiwał. Od rana do nocy melanż na pełnej, zawsze z jego inicjatywy.
Ze wszystkich ziomków w naszej grupie, ostatecznie, tylko mnie nie okradł, a po kilku pierwszych melanżach od razu przedstawiał mnie ludziom, do których zwykle chodzi się samemu.

Kiedyś to było :antonio:

Miałem kiedyś takiego ziomka jak byłem w akademiku w Rzeszowie (on mieszkał poza). Cygana z Limanowej, bandziorek pierwszej klasy, złodziej.
A z rok tak z nim balowałem, dzień w dzień, często u mnie pomieszkiwał. Od rana do nocy melanż na pełnej, zawsze z jego inicjatywy.
Ze wszystkich ziomków w naszej grupie, ostatecznie, tylko mnie nie okradł, a po kilku pierwszych melanżach od razu przedstawiał mnie ludziom, do których zwykle chodzi się samemu.

Kiedyś to było :antonio:
Tacy ludzie tacy są, jak przypodoba się twoja osoba takiemu to nawet jak będzie największym złodziejem w mieście to cię nie okradnie, gorsi są pozoranci którzy z tobą niby bracia a później na mieście dupsko opierdalają, bo ktoś inny a nie ty postawił mu piwo czy flaszkę:fjedzia:

Znalazlem lokal z transmisją KSW, to ile osob bedzie i gdzie to przeprowadzacie i podawanie lokalu itd na priv czy jak @respect
bo trzeba zrobic rezerwację na X osob
@Starvin' Marvin bedziesz?
Liczyłem że jednak odzew będzie większy i będzie jakkolwiek nosiło to znamiona zlotu :awesome: Mnie praktycznie zawsze możesz liczyć tylko najpierw niech się ludzie zorganizują bo inaczej to nie specjalnie chce mi się tłuc aż do Wrocka

Liczyłem że jednak odzew będzie większy i będzie jakkolwiek nosiło to znamiona zlotu :awesome: Mnie praktycznie zawsze możesz liczyć tylko najpierw niech się ludzie zorganizują bo inaczej to nie specjalnie chce mi się tłuc aż do Wrocka

no najgorzej ze nie bedzie @respect bo on zna kazdego i to taki troche łącznik, ale reszta bez niego chyba normalnie przyjdzie, w kazdym razie deklarujcie sie bo chce wiedziec i podpytac o rezerwacje stolika w dobrym miejscu do ogladania gali

Back