Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Jak ty masz 1.5m. Na czoło bym Ci z góry napluł.A od Ciebie jest wyzszych wiele kobiet.......... szczegolnie jak ubiora szpilki !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ty masz 1.5m. Na czoło bym Ci z góry napluł.A od Ciebie jest wyzszych wiele kobiet.......... szczegolnie jak ubiora szpilki !

Jak ty masz 1.5m. Na czoło bym Ci z góry napluł.
![]()
Konus śmierdzącyWiecej, prawie 1.7

Właśnie przelatuje przez ten ukropol...Wiecej, prawie 1.7

Zredukuje jeszcze 5 kg, żebym dał mu szanse na przeżycie pierwszego uderzenia.

Uważaj, bo wtedy zbliżysz sie do mojej wagi, a to już nie będą przelewkiZredukuje jeszcze 5 kg, żebym dał mu szanse na przeżycie pierwszego uderzenia.
![]()

Jedziesz tam Krecik! Za nokaut balastka, zjebspekta czy mniszka pierdziszka dostaniesz kratę browarka. Są na liścia, także jak się dobrze ustawią, to możesz za jednym zamachem 3 pederastów zagarnąć. Łatwa kasa a i wygonisz z cohones grupę transów!Uważaj, bo wtedy zbliżysz sie do mojej wagi, a to już nie będą przelewki
Ewentualnie to ja też zjadę jeszcze 5kg, tylko że moja dywizja wtedy będzie do 70, to już kilku morderców z 75 mi odpadnie i zostanie tylko Sebastian![]()

Nie mogę 20.07
Tzn mogę, ale nie mogę pić. Piwko, dwa i tyle. Mam bardzo ważną wizytę lekarską i badania 22.07
![]()
Chcesz żeby wątrobowe i trójglicerydy wyszły dobrze i lekarz nie pytał czy masz problem alkoholowy?Nie mogę 20.07
Tzn mogę, ale nie mogę pić. Piwko, dwa i tyle. Mam bardzo ważną wizytę lekarską i badania 22.07
![]()
Pewnie jakieś badania kontrolne po stosunkach z balastkiem. Za dużo połykania. Hif czy inne ejds…Chcesz żeby wątrobowe i trójglicerydy wyszły dobrze i lekarz nie pytał czy masz problem alkoholowy?
zjebspekta czy mniszka pierdziszka

Nic z tych rzeczy akuratChcesz żeby wątrobowe i trójglicerydy wyszły dobrze i lekarz nie pytał czy masz problem alkoholowy?

Oby to była ciąża, a nie problemy zdrowotneNic z tych rzeczy akurat

To rusz dupe i załatwiaj.No to ten, zostalo 2 tygodnie, wypadaloby sie powoli zająć tematem.![]()
Gejzer party się aktywowało! Jebane homocomando wrocławsko-upainskie![]()
@defthomas i @Dzihados no weźcie się do roboty bo @Baasteek Was ustawi do pionu@defthomas @Dzihados wyniescie go z tego tematu, duzo razy jeszcze mam do Was o to pisać?

Ty sprzedawczyku śmierdzący kałem! Ustawiaj się ze swoimi chłopkami poza forum! Usuńcie go w końcu! Albo niech ktoś szczęśliwy usunie mu klawiaturę! Nie będę tolerował takich mend tutaj! Do podludzi!
Bez organizatora to nic sami nie skleją, przenoś terminJa odpadam, zjeżdża mi się familiada z Hiszpanii akurat w ten weekend. Generalnie w wakacje będzie bardzo ciężko jeżeli o mnie chodzi bo praktycznie każdy weekend do końca sierpnia mam wyjazdowy.
Róbta sami beze mnie albo przenosimy termin na jakiś wrzesień/październik.

Ja odpadam, zjeżdża mi się familiada z Hiszpanii akurat w ten weekend. Generalnie w wakacje będzie bardzo ciężko jeżeli o mnie chodzi bo praktycznie każdy weekend do końca sierpnia mam wyjazdowy.
Róbta sami beze mnie albo przenosimy termin na jakiś wrzesień/październik.
powiem więcej, mało kto z samego Wrocławia się pojawi

Jesteś jesteś.@Baasteek jest organizatorem
Ja nawet nie wiem gdzie KSW puszczają we Wrocławiu, a Bastek podzwoni po wszystkich restauracjach - bo lubi i na pewno coś znajdzie![]()