ninja
Vale Tudo Championship
zgadza się sam mieszkam na ziemiach odcyckanych i masa tu ukraińców od lat z pochodzenia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zgadza się sam mieszkam na ziemiach odcyckanych i masa tu ukraińców od lat z pochodzenia
To jest ta piękna i wspaniała Europa do której musi równać zaściankowa pOlska.@Benzi
to tych zuchów chcesz wychowywać i nimi ratować populację?
Powodzenia.
Oni tu są by nas wdeptać w ziemię a nie na nasz system pracować, nienawidzą nas bezgranicznie, już za kilkanaście lat jak się ich europa siłowo nie pozbędzie to będzie wojna domowa. Siłowo w sensie nie zacznie ich wybijać za każde przewinienie.
Tu nie ma co naboi marnować, wszystkich do samolotu i zrzut nad Afryką bez lądowania. W końcu Ebola grasuje...@Benzi
to tych zuchów chcesz wychowywać i nimi ratować populację?
Powodzenia.
Oni tu są by nas wdeptać w ziemię a nie na nasz system pracować, nienawidzą nas bezgranicznie, już za kilkanaście lat jak się ich europa siłowo nie pozbędzie to będzie wojna domowa. Siłowo w sensie nie zacznie ich wybijać za każde przewinienie.

Przepiẹkna sprawa
A powinni dla przykładu i tego policjanta pierdolonego wypatroszyć jak rybę.Nie spalili do ziemi to chuj z tym, nic to nie da.
Na cohones nigdy nie braknie paliwaNie spalili do ziemi to chuj z tym, nic to nie da.

Nie spalili do ziemi to chuj z tym, nic to nie da.
A powinni dla przykładu i tego policjanta pierdolonego wypatroszyć jak rybę.
Tam powinien normalnie być lincz tej rodziny brudasów i tak samo rodziny tego szmaciarza policjanta.Na cohones nigdy nie braknie paliwa![]()
Nie każdy Polak to
![]()
i weźmie sobie rodzinę żony na utrzymanie.
![]()
.Gdzieś ją wyhaczył? Taki rodzynek azjatycki kasiasty?Rodzina mojej żony to akurat może mnie sobie schować do tylnej kieszeni i pewnie większej różnicy nie zauważy.

Chociażby HIAS, sporo z wspierających fundacji filantropijnych ma zarząd żydowski itp itd.
Przecież nie ma czegoś takiego jak sorosy.Chociażby HIAS, sporo z wspierających fundacji filantropijnych ma zarząd żydowski itp itd.
Kiedyś były też dane o finansowaniu przemytników i też dość specyficznie brzmiące nazwiska się pojawiały.
Nie wspominając o różnych mniejszych organizacjach, jak np centrum integracji imigrantów (nie pamiętam dokładniej nazwy) w Malmo prowadzone przez żydowkę.

Oglądałeś ready or not 1&2? Myślę że to pokazanie że należy ich złapać i zabićCiekawostka jedyny człowiek który miał odwagę aresztować barona Rotschilda

Chcieć a musieć to jest różnica. Jeśli damy sobie radę inaczej to pięknie

Tamci sami sobie zgotowali piekło to niech się kwaszą, szeroki temat fest, mnie interesuje już tylko ojczyzna, bo zachodnia europa sama się zabija.Oni tu są by nas wdeptać w ziemię a nie na nasz system pracować, nienawidzą nas bezgranicznie,' już za kilkanaście lat jak się ich europa siłowo nie pozbędzie to będzie wojna domowa. Siłowo w sensie nie zacznie ich wybijać za każde przewinienie.