Absurdy poprawności politycznej.

@Benzi
to tych zuchów chcesz wychowywać i nimi ratować populację?

Powodzenia.

Oni tu są by nas wdeptać w ziemię a nie na nasz system pracować, nienawidzą nas bezgranicznie, już za kilkanaście lat jak się ich europa siłowo nie pozbędzie to będzie wojna domowa. Siłowo w sensie nie zacznie ich wybijać za każde przewinienie.

@Benzi

Powodzenia.

Oni tu są by nas wdeptać w ziemię a nie na nasz system pracować, nienawidzą nas bezgranicznie, już za kilkanaście lat jak się ich europa siłowo nie pozbędzie to będzie wojna domowa. Siłowo w sensie nie zacznie ich wybijać za każde przewinienie.
To jest ta piękna i wspaniała Europa do której musi równać zaściankowa pOlska.

A tymczasem pOlaczki się boją o jakiegoś Putina.

:antonio:

Niech ginie w tej skurwiałej brukseli jak najwięcej ludzi. Niech się ten burdel pali w pizdu. Miód na moje oczy.

@Benzi

Powodzenia.

Tu nie ma co naboi marnować, wszystkich do samolotu i zrzut nad Afryką bez lądowania. W końcu Ebola grasuje... :jarolaugh:

Nie każdy Polak to
OIP.xJqyqy-ikP6RkZxLL-tORQHaFj

i weźmie sobie rodzinę żony na utrzymanie.

:redford:

Rodzina mojej żony to akurat może mnie sobie schować do tylnej kieszeni i pewnie większej różnicy nie zauważy :beczka: .

Chociażby HIAS, sporo z wspierających fundacji filantropijnych ma zarząd żydowski itp itd.
Kiedyś były też dane o finansowaniu przemytników i też dość specyficznie brzmiące nazwiska się pojawiały.
Nie wspominając o różnych mniejszych organizacjach, jak np centrum integracji imigrantów (nie pamiętam dokładniej nazwy) w Malmo prowadzone przez żydowkę.

Chociażby HIAS, sporo z wspierających fundacji filantropijnych ma zarząd żydowski itp itd.
Kiedyś były też dane o finansowaniu przemytników i też dość specyficznie brzmiące nazwiska się pojawiały.
Nie wspominając o różnych mniejszych organizacjach, jak np centrum integracji imigrantów (nie pamiętam dokładniej nazwy) w Malmo prowadzone przez żydowkę.
Przecież nie ma czegoś takiego jak sorosy.

:jimcarrey:

Back