Mmayhem UFC Heavyweight Yesterday at 10:36 PM #12,931 ninja said: Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę. Click to expand... O mieszanie z miejscowymi mi chodziło ale ok.
ninja said: Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę. Click to expand... O mieszanie z miejscowymi mi chodziło ale ok.
ninja Vale Tudo Championship Yesterday at 10:37 PM #12,932 Mmayhem said: O mieszanie z miejscowymi mi chodziło ale ok. Click to expand... Polki w UK. Polki na Wyspach Zielonego Przylądka. Polki w Paryżu, Polki w Berlinie. Polki w Egipcie.
Mmayhem said: O mieszanie z miejscowymi mi chodziło ale ok. Click to expand... Polki w UK. Polki na Wyspach Zielonego Przylądka. Polki w Paryżu, Polki w Berlinie. Polki w Egipcie.
tucznik M-1 Global Lightweight Yesterday at 10:39 PM #12,933 Mmayhem said: Problem w tym że Azjaci raczej tworzą hermetyczne zbiorowości na emigracji. Click to expand... ninja said: Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę. Click to expand... Dobra, dobra, zrobić @Alconnoisseur pełnomocnikiem rządu ds. bajerowania Azjatek i efekty muszą przyjść ;-)
Mmayhem said: Problem w tym że Azjaci raczej tworzą hermetyczne zbiorowości na emigracji. Click to expand... ninja said: Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę. Click to expand... Dobra, dobra, zrobić @Alconnoisseur pełnomocnikiem rządu ds. bajerowania Azjatek i efekty muszą przyjść ;-)
ninja Vale Tudo Championship Yesterday at 10:41 PM #12,934 tucznik said: Dobra, dobra, zrobić @Alconnoisseur pełnomocnikiem rządu ds. bajerowania Azjatek i efekty muszą przyjść ;-) Click to expand... Nie każdy Polak to i weźmie sobie rodzinę żony na utrzymanie.
tucznik said: Dobra, dobra, zrobić @Alconnoisseur pełnomocnikiem rządu ds. bajerowania Azjatek i efekty muszą przyjść ;-) Click to expand... Nie każdy Polak to i weźmie sobie rodzinę żony na utrzymanie.