Mmayhem
UFC Heavyweight
To jak, zakładamy Kościół Świętego Shurikena? Każdy będzie mógł chodzić z shurikenem po ulicy
Poprawiłem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jak, zakładamy Kościół Świętego Shurikena? Każdy będzie mógł chodzić z shurikenem po ulicy

Pa tera na ten mój post, na który odpowiedziałeś i dej mnie trochę tej folii bo ja mam chyba za mało...
![]()

żyd wiedział co robi, planował to bardzo dokładnie od lat
żyd wiedział co robi, planował to bardzo dokładnie od lat
i uda mu się zniszczyć naszą rasę, jak się to weźmie poskłada do kupy to nagle staje się to klarowne.

jedyni z jajami na wyspach, Polacy
jedyni zjajamiz promilami ponad normę na wyspach, Polacy
Po tylu latach na zachodzie Europy powiem tylko tyle Lublin ogarnij się bo nie będzie co z ciebie zbierać szybciej niż się wydaje.Skurwysyny haha![]()
To ja tu bronie tych studenciaków i miasta, a tu na wywiadach takie rzeczy
Jeśli ci po medyku i wssp mają zostać, to jestem za, będzie kto miał na geriatrii dupy podcierać z takim niżem demograficznym i średnią wieku która się zbliża.
Ale jakiś analfabetów wypierdolić, ani rodzin nie kompletować z wioski, bo zawsze się trafi jakiś brat debil z ujemnym IQ, bo wszystko poszło na studia najzdolniejszego dziecka.
I jeszcze pewnie głosowaleś na rudego chuja?Skurwysyny haha![]()
To ja tu bronie tych studenciaków i miasta, a tu na wywiadach takie rzeczy
Jeśli ci po medyku i wssp mają zostać, to jestem za, będzie kto miał na geriatrii dupy podcierać z takim niżem demograficznym i średnią wieku która się zbliża.
Ale jakiś analfabetów wypierdolić, ani rodzin nie kompletować z wioski, bo zawsze się trafi jakiś brat debil z ujemnym IQ, bo wszystko poszło na studia najzdolniejszego dziecka.
Nie wiem czy mogę, ale coś się wtrącęJeśli ci po medyku i wssp mają zostać, to jestem za, będzie kto miał na geriatrii dupy podcierać z takim niżem demograficznym i średnią wieku która się zbliża.

Oczywiście, że takie lewackie pierdy musiałeś napisać Ty.Poprawiłem.