Absurdy poprawności politycznej.

giphy.gif

Skurwysyny haha ::duszenie:: :benny:

To ja tu bronie tych studenciaków i miasta, a tu na wywiadach takie rzeczy :matt:

Jeśli ci po medyku i wssp mają zostać, to jestem za, będzie kto miał na geriatrii dupy podcierać z takim niżem demograficznym i średnią wieku która się zbliża.
Ale jakiś analfabetów wypierdolić, ani rodzin nie kompletować z wioski, bo zawsze się trafi jakiś brat debil z ujemnym IQ, bo wszystko poszło na studia najzdolniejszego dziecka.

To ja tu bronie tych studenciaków i miasta, a tu na wywiadach takie rzeczy :matt:

Jeśli ci po medyku i wssp mają zostać, to jestem za, będzie kto miał na geriatrii dupy podcierać z takim niżem demograficznym i średnią wieku która się zbliża.
Ale jakiś analfabetów wypierdolić, ani rodzin nie kompletować z wioski, bo zawsze się trafi jakiś brat debil z ujemnym IQ, bo wszystko poszło na studia najzdolniejszego dziecka.
Po tylu latach na zachodzie Europy powiem tylko tyle Lublin ogarnij się bo nie będzie co z ciebie zbierać szybciej niż się wydaje.

I jeszcze pewnie głosowaleś na rudego chuja?

Nie wiem czy mogę, ale coś się wtrącę :awesome:

Takiego poglądu na sprawę również bym się wystrzegał ponieważ kiedy murzyni, którzy organiczne nienawidzą białych ludzi znajdą się w zamkniętym pomieszczeniu z bezbronnymi, białymi staruszkami wtedy wychodzi z nich prawdziwa natura i nie życzyłbym takiej katorgi na koniec życia nikomu.

Ciężkie czasy nadchodzą dla przyszłych pokoleń.

Tyle, nic więcej nie mówię :neildegrassewhoa:

Back