Mmayhem
UFC Heavyweight
Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę.
O mieszanie z miejscowymi mi chodziło ale ok.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę.

Polki w UK.O mieszanie z miejscowymi mi chodziło ale ok.
![]()

Problem w tym że Azjaci raczej tworzą hermetyczne zbiorowości na emigracji.
Dobra, dobra, zrobić @Alconnoisseur pełnomocnikiem rządu ds. bajerowania Azjatek i efekty muszą przyjść ;-)Wiadomka, generalnie tylko białe potrafią popuszczać małpom w ilościach hurtowych szparę.
Nie każdy Polak toDobra, dobra, zrobić @Alconnoisseur pełnomocnikiem rządu ds. bajerowania Azjatek i efekty muszą przyjść ;-)

Też po części to miałem na myśli choć chrześcijaństwo nie jest tam w większości.A to w sumie ciekawy i interesujący argument. Ja bym jeszcze dorzucił skośnookie Azjatki ;-)
Oczywiście, że nie jak da im się możliwość. Po za tym to są inteligentni ludzie, a nie pół małpy więc rachunek jest prosty.Problem w tym że Azjaci raczej tworzą hermetyczne zbiorowości na emigracji.
Przedstawiciele władzy są na krótkiej smyczy i robią to co im karzą robić.Chłopak mógłby przeżyć gdyby nie pierdolona poprawność polityczna, to jest oczywiste.
Czysty absurd że skuwają kajdankami leżącego i mówiącego że nie może oddychać białego a słuchają pierdolenia śniadego bo ten ostatni nauczył się grać kartą rasizmu.
Podobnie było przecież w sprawie wykorzystywania seksualnego nieletnich białych Brytyjek przez grupy pochodzenia bliskowschodniego.
Przedstawiciel władzy powinien nie zwracać uwagi na kolor skóry, wyznanie, płeć, status społeczny.

No jeszcze trochę chlebka zjesz i zrozumiesz dlaczego każdy rozsądny biały człowiek MUSI nienawidzić żydów i ciapatych.Chłopak mógłby przeżyć gdyby nie pierdolona poprawność polityczna, to jest oczywiste.
Czysty absurd że skuwają kajdankami leżącego i mówiącego że nie może oddychać białego a słuchają pierdolenia śniadego bo ten ostatni nauczył się grać kartą rasizmu.
Podobnie było przecież w sprawie wykorzystywania seksualnego nieletnich białych Brytyjek przez grupy pochodzenia bliskowschodniego.
Przedstawiciel władzy powinien nie zwracać uwagi na kolor skóry, wyznanie, płeć, status społeczny.

No jeszcze trochę chlebka zjesz i zrozumiesz dlaczego każdy rozsądny biały człowiek MUSI nienawidzić żydów i ciapatych.

Jest również największym wrogiem cywilizacji białego człowieka.Największym wrogiem islamu jest judaizm
![]()

No chyba, że akurat trzeba dbać o "demografię" i bezpieczeństwo mieszkańców Europy.Największym wrogiem islamu jest judaizm
![]()

Na czele większości, jak nie wszystkich organizacji wspierających migracje z Afryki i bliskiego wschodu do Europy, USA czy Australii stoją żydzi. Co za przypadek.Największym wrogiem islamu jest judaizm
![]()