ninja
Vale Tudo Championship
Przetłuściła parówkę?Niestety fejk njus.
Też kiedyś zaufałem tej żydowskiej propagandzie
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przetłuściła parówkę?Niestety fejk njus.
Też kiedyś zaufałem tej żydowskiej propagandzie
![]()

Powiem tylko tyle: nie było warto.Przetłuściła parówkę?
![]()

Pamiętam Zdradka jak siedział u Stokrotki i z wielkim alkoholowym uśmiechem na twarzy mówił: "my tu paliliśmy czarownice na stosie"
Ciekawe kogo ma na myśli ten człowiek kiedy mówi "my"?

Pamiętam Zdradka jak siedział u Stokrotki i z wielkim alkoholowym uśmiechem na twarzy mówił: "my tu paliliśmy czarownice na stosie"
Ciekawe kogo ma na myśli ten człowiek kiedy mówi "my"?
Nie wiem jak było u nas ale już biorąc pierwszy lepszy kraj z tej mapki, mocno poddaje w wątpliwość jej wiarygodność
![]()
Det stora oväsendet – Wikipedia
sv.wikipedia.org
Nie wierzę, podkreśliłem tylko, że dane na tej mapie są z dupy. Bo mamy wiele źródeł historycznych na ten temat.Chyba nie wierzysz w propagandę wymordowania milionów niewinnych kobiet, przecież to ściema konkretna.
Tych ofiar łącznie było mniej przez kilka setek lat,Nie wierzę, podkreśliłem tylko, że dane na tej mapie są z dupy. Bo mamy wiele źródeł historycznych na ten temat.
Natomiast to co dalej zrobiły z tym tematem media i popkultura to jest oddzielna kwestia.
Tym bardziej powinniśmy starać się rzetelnie podawać dane, żeby nie lać wody na młyn tym co wyolbrzymiają.
Z tego samego powodu, z którego nie robią filmów o zbrodniach żydów bądź komunistów, pomimo, że jedne i drugie są dobrze udokumentowaneNiesamowite, nikt o tym w telewizji nie mówi, filmów nie robią. Nie demonizują.

https: //x.com/i/status/2042944662965457400 usunąć spację między https: a //
W sumie branie mapek z X jako źródło informacji to może nie być najlepszy pomysłNie wiem jak było u nas ale już biorąc pierwszy lepszy kraj z tej mapki, mocno poddaje w wątpliwość jej wiarygodność
![]()
Det stora oväsendet – Wikipedia
sv.wikipedia.org
,