Absurdy poprawności politycznej.

Niech zgadnę, to nie Putin z Łukaszenką wysyłają migrantów na nasza wschodnia granice tylko Żydzi?

:lol:
Słabo zgadujesz, ale zachęcam - próbuj dalej. Dobrze, że się w końcu odważyłeś, trochę tych jajeczek musiało wlecieć przez święta ;)

:beczka:
Podpowiedź na filmiku jest kraj kwitnącej wiśni,
jak Ty to połączyłeś z Putinem i Łukaszenką
to ja nie mam zamiaru nawet się domyślać.
:juanlaugh:

Last edited:
Wpuśćcie ich, sprawdzimy później kim oni są...

1000058165.jpg

Słabo zgadujesz, ale zachęcam - próbuj dalej. Dobrze, że się w końcu odważyłeś, trochę tych jajeczek musiało wlecieć przez święta ;)

Podpowiedź na filmiku jest kraj kwitnącej wiśni,
jak Ty to połączyłeś z Putinem i Łukaszenką
to ja nie mam zamiaru nawet się domyślać.
:juanlaugh:

A ja Ty mnie połączyłeś z Japonią?

Ostatnio rozmawialiśmy w temacie Iran-USA-Izreal, więc strzelałem że na bank coś z Żydami

:lol:

Chyba za dużo tych jajek wjechało na święta.
:mamed:

No, cholesterol Ci podskoczył do niebezpiecznych granic i miażdżyca naczyń wjechała na ostro bo nie popamiętasz że to Ty mnie oznaczyłeś w tym temacie a nie na odwrót

:roberteyeblinking:

No, cholesterol Ci podskoczył do niebezpiecznych granic i miażdżyca naczyń wjechała na ostro bo nie popamiętasz że to Ty mnie oznaczyłeś w tym temacie a nie na odwrót

:roberteyeblinking:
Chyba jednak nie jajka a kolega ostro popił, bo oznaczyłem przy filmiku o lewakach sponsorowanych przez
garbate nosy, bo za swoje przecież sobie takich wycieczek te śmierdziele ze skłotów nie robią... mamusia też im za takie drogie rozrywki nie płaci, NGOsy sorosa umoczone po uszy (tylko proszę nie pisz bzdur typu pokaż dowód, chyba że masz prowodyrów tego cyrku za kompletnych idiotów)

w Japonii głoszących przyjmowanie islamskich uchodźców...
Co ci putinowcy i ludzie łukaszenki robili w Japonii (wyjątkowo zamkniętym i homogenicznym kraju, szanującym swoją kulturę) jaki w tym mieli interes, to już tylko Ty możesz nam powiedzieć. Czekamy.
Bo przecież nie ma żadnego spisku, co? garbatych nosów a każdy ma niestety swoją cenę, nawet jakiś japończyk[/ISPOILER]

Last edited:
Chyba jednak nie jajka a kolega ostro popił, bo oznaczyłem przy filmiku o lewakach sponsorowanych przez
garbate nosy, bo za swoje przecież sobie takich wycieczek te śmierdziele ze skłotów nie robią... mamusia też im za takie drogie rozrywki nie płaci, NGOsy sorosa umoczone po uszy (tylko proszę nie pisz bzdur typu pokaż dowód, chyba że masz prowodyrów tego cyrku za kompletnych idiotów)

w Japonii głoszących przyjmowanie islamskich uchodźców...
Co ci putinowcy i ludzie łukaszenki robili w Japonii (wyjątkowo zamkniętym i homogenicznym kraju, szanującym swoją kulturę) jaki w tym mieli interes, to już tylko Ty możesz nam powiedzieć. Czekamy.
Bo przecież nie ma żadnego spisku, co? garbatych nosów a każdy ma niestety swoją cenę, nawet jakiś japończyk[/ISPOILER]

No to trafiłem za pierwszym razem

:fjedzia:

Skoro za światowe fale migracji odpowiadają Żydzi to logiczne że za tą zza naszej wschodniej granicy też.

A skoro tak to prosty wniosek że Putin i Łukaszenko działał na ich zlecenie.

Trump wiadomo że też.

Wiec albo jesteśmy zgubieni albo tylko Chińczycy z książek @Siwy25_1 mogą nas uratować.

:werdum:

No to trafiłem za pierwszym razem

:fjedzia:

Skoro za światowe fale migracji odpowiadają Żydzi to logiczne że za tą zza naszej wschodniej granicy też.
putin i łukaszenka po prostu wykorzystali okazję by nam dosrać, przecież nie oni naganiają murzynów w Afryce, że w Polsce fajnie
A skoro tak to prosty wniosek że Putin i Łukaszenko działał na ich zlecenie.

Trump wiadomo że też.

Wiec albo jesteśmy zgubieni albo tylko Chińczycy z książek @Siwy25_1 mogą nas uratować.

:werdum:
jesteś nie do naprawienia
:lesnarhappy:
albo faktycznie kilka jarmułek w szafie wisi

Edit: Był kiedyś taki niewierny Tomasz...

Ja myślałem, że to taki żart a tu jakieś badania robili i wyszły wyniki :śmiech:

To już tylu jest obrzezanych mężczyzn na świecie, że nie wiedzą, które miejsce jest najwrażliwsze u mężczyzny, że aż badania musieli przeprowadzać?

Żaden ze mnie naukowiec a od dawna wiedziałem, że to właśnie to miejsce jest najwrażliwsze i na pewno nie będę grzebał w dupie w poszukiwaniach :juanlaugh:

Co ci żydzi zrobili z ludźmi :śmiech:

Ja myślałem, że to taki żart a tu jakieś badania robili i wyszły wyniki :śmiech:

To już tylu jest obrzezanych mężczyzn na świecie, że nie wiedzą, które miejsce jest najwrażliwsze u mężczyzny, że aż badania musieli przeprowadzać?

Żaden ze mnie naukowiec a od dawna wiedziałem, że to właśnie to miejsce jest najwrażliwsze i na pewno nie będę grzebał w dupie w poszukiwaniach :juanlaugh:

Co ci żydzi zrobili z ludźmi :śmiech:

człowiek już po pierwszym waleniu wiedzioł
:tysoncoffe:

Back