Absurdy poprawności politycznej.

HEeNEYAagAA1YGm

Jeden z lepszych polskich seriali komediowych, które ostatnio oglądałem: program ,,Życie na kredycie". Zwłaszcza te fragmenty z tą cygańską rodziną: lekcja nr 1 ,,Antysystemowość" chyba, że otrzymuje się pomoc od gminy to OK :korwinlaugh:

Tych Cyganów wystarczy zapraszać i dać się wypowiedzieć, nawet nie trzeba wymyślać trolpytań.

Ta?

A prezydenta NY widziałeś? Nadzieja w latynosach że się nie dadzą
Sam wrzucałem przecie ;)
Ale jest reakcja już wpisują w prawo zakazy głupot islamskich i do usa no nie tak łatwo się dostać jak do europy.

NA słowacji, ale W ukrainie :juanlaugh:

oczywiście. Media głównego ścieku dostały wytyczne tylko w sprawie upadliny. Na Słowacji, na Białorusi, na Węgrzech, na Litwie, ale w Ukrainie. Nie raz widziałem na wp i polsatnews jak pojawiał się artykuł w tytule którego było NA ukrainie i po jakimś czasie tytuł był zredagowany na W ukrainie.

Najlepsze jest, że za nic w świecie bym nie pomyślał, że to 'na' może mieć jakieś złe konotacje. Dopiero lewary z tablicami mnie tego nauczyły, więc teraz za każdym razem jak słyszę, że ktoś mówi 'w' Ukrainie, to taką osobę poprawiam i mówię, że mówi się 'na', bo to nasze tereny były :lol:

1775304498494.png

Spokojnie, zachodni alianci na 20:30 będę we Wrocku

Ta klientka to widać jest ładnie przećpana, ta maniera, wysławianie się, tiki i mimika. :beczka:
Niech najpierw kurwa ogarnął siebie, a nie obcych. Za ładne oczy kobita go nie wyjebała, tu już lampka powinna się palić :tysoncoffe:

Back