Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ruskie ido!!!

Ruskie ido!!!

Być może w Polsce było o tym głośno, ja się dopiero dowiedziałem.
Rada miasta Wiednia zablokowała postawienie pomnika Sobieskiemu ( odsiecz Wiedeńska), gdyż mógł by urażać uczucia Turystów jak i propagował islamofobie.
Pomnik podobno jest wykonany i przechowywany na terenie Polski.

Biznes nas sprzeda. Dla nich liczy się zysk a to czy klient to Mohamed czy Helmut to sprawa wtórna

Tylko które? Te z Indii czy ci psiembiolcy wiecznie pokrzywdzeni, sól ziemi polskiej?I tak się małpy nie nauczą

Why not bothTylko które? Te z Indii czy ci psiembiolcy wiecznie pokrzywdzeni, sól ziemi polskiej?
![]()

To jak to jest, czujecie się bezpieczni?
Ten wybuch na końcu to nasza gospodarka, dług publiczny i bieda jaką nam zgotują
Kiedy jadą z rudą kurwą to honorem @Mmayhem jest bronić swojego ukochanego szwaba choćby i artykułem sprzed 3 latMuszą się starać żeby dogonić poprzedników
View attachment 141623
![]()
Który rząd zadłużył Polskę najbardziej, PO-PSL czy PiS? Policzyliśmy
W relacji do PKB zadłużenie Polski nie wygląda fatalnie. Ale zły stan finansów pudruje wysoka inflacja. Dla nowego rządu będzie to duże wyzwanie.www.rp.pl
No i chuj z tego jak wychodzi na to, że biały to jednak najgłupszy bo daje się zastąpić bambusami i brudasami