Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak go się pokonywało?Baal to był niezły skurwiel w disciples.

od dawna mnie zastanawia, co jeżeli uda się judom zamuslamić cały zachodni świat, dziwne że się tego nie boją
Jak islam zajmie taką WB to przejmą broń jądrową i potężną armię, to nie takie proste.Islam wybije wszystko, a później się dowiedzą, kogo czczą. Wtedy nastąpi unifikacja, albo wybicie islamu technologią, Bo będą zbyt groźni dla idealnych.
Spa oglądał filmik na youtubie, a na nim nic się nie stało więc nie wiem o czym ty pierdolisz. W dodatku w Zakopanem kobieta zgłosiła się na policję. Masz coś jeszcze do dodania?Jak islam zajmie taką WB to przejmą broń jądrową i potężną armię, to nie takie proste.
A tak w ogóle to

Nie jestem pewien, czy ona ma uszy przez ten bandaż na ryju."Zakryj uszy, to jest haram"
Byku, ona już i tak miała zakryte uszy![]()

tak, że podkrążona od fajek zmora senna, przewiędła i przejrzała brzydka mucha też opuszcza okrętSpa oglądał filmik na youtubie, a na nim nic się nie stało więc nie wiem o czym ty pierdolisz. W dodatku w Zakopanem kobieta zgłosiła się na policję. Masz coś jeszcze do dodania?

Najlepszy wybór dla polskiego patrioty
Jak islam zajmie taką WB to przejmą broń jądrową i potężną armię, to nie takie proste.
Odpalą broń biologiczną w meczetach?Nie wierzę że Żydzi tego nie przewidzieli.