Absurdy poprawności politycznej.

Aha, czyli pan Chińczyk dopiero się rozkręca :lol:

Tak jak mówiłem, za 100 lat znana wtedy historia świata i Europy będzie zupełnie inna od rzeczywistości jaką dzisiaj przeżywamy i jaką my znamy z historii.

Wlaśnie o tym o tym skosie mówiłem że pierdoli marksistowskie, socjalistyczne kocopoły i to takie że nawet pewnie Zandberg by sie lapal za glowe.

Żeby nie było - nie odpalałem tego konkretnego fragmentu, się nie złość @Miskatonic

Co by pustego nie było

To jest ten Chinczyk którego książki polecali @ninja i @Siwy25_1 ?

:zakręcony:
Oj jak boli Oj jak boli

:beczka:

"Wojna o pieniądz" to popularna seria książek autorstwa chińskiego analityka finansowego Song Hongbinga, która w przystępny sposób opisuje historię światowego systemu finansowego, mechanizmy powstawania kryzysów i globalną "wojnę o pieniądz". Seria składa się z pięciu tomów, które analizują m.in. rolę banków centralnych, dług publiczny, inflację i manipulacje finansowe.

To jest ten Chinczyk którego książki polecali @ninja i @Siwy25_1 ?

:zakręcony:
Nie wiem. Tych książek nie znam.
Tego Chińczyka, jak pisałem, obejrzałem kilka filmów i najbardziej mi się podobał jak rozpisał Islam na tablicy... ale tak jak mówiłem, w temacie jakichkolwiek wydarzeń na świecie ani raz nie wspomniał o Chinach :lol:

a do tego jak zaczął tłumaczyć tym uczniom, że na zachodzie Katolikom nie wolno czytać Biblii i oni jej nie czytają bo Katolicyzm im zabrania to już wtedy miałem :confused:

Ogólnie to pewnie kolejny psyop chiński :fjedzia:

Katarzyna W. by się nie zgodziła
200w.gif

Oj jak boli Oj jak boli

"Wojna o pieniądz" to popularna seria książek autorstwa chińskiego analityka finansowego Song Hongbinga, która w przystępny sposób opisuje historię światowego systemu finansowego, mechanizmy powstawania kryzysów i globalną "wojnę o pieniądz". Seria składa się z pięciu tomów, które analizują m.in. rolę banków centralnych, dług publiczny, inflację i manipulacje finansowe.
Skóra mu się pod jarmułką odparzyła to się złośliwy robi.

Oj jak boli Oj jak boli

Co Cię boli niskorosły kolego?

Śmieszkuje sobie.

Ta nie pamiętam, ale później ta od Amber Gold zaciążyła w pudle.

U sure?
nic nie ma

Ale za to znalazłem taki hit:

View attachment 142103
Hmmm to coś pomieszałem

Skandaliczny wyrok. Spowodował wypadek w którym zginęły dwie osoby, w krwii kokaina i półtora roku w zakładzie karnym.... Przecież to jest żart.

Ktoś się wypowiadał w mediach że taki wyrok mogą mu zamienić i może odsiedzieć w areszcie domowym z opaską na kostce.

Śmieć zjechał Bogu ducha winnym kobietom na pas będąc na koksie, nie okazał cienia skruchy a wręcz przeciwnie i jeszcze mu złagodzili wyrok.

Last edited:
Back