Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aha, czyli pan Chińczyk dopiero się rozkręca
Tak jak mówiłem, za 100 lat znana wtedy historia świata i Europy będzie zupełnie inna od rzeczywistości jaką dzisiaj przeżywamy i jaką my znamy z historii.
poprawilemswędząca psiocha na mordercow, czyli hybrystofilia
![]()
Za bardzo to obrzydliwe dla mnie zboczenie by to podlajkować i to takie, na które zapadają o dziwo chyba jedynie "białogłowe".poprawilem

Katarzyna W. by się nie zgodziłatakie, na które zapadają o dziwo chyba jedynie "białogłowe".
![]()
Nie nie, to jakis inny. Raczej, bo tak organleptycznie to ja ich nie rozróżniam ;)
Oj jak boli Oj jak boli
Nie wiem. Tych książek nie znam.

Katarzyna W. by się nie zgodziła
Skóra mu się pod jarmułką odparzyła to się złośliwy robi.Oj jak boli Oj jak boli
"Wojna o pieniądz" to popularna seria książek autorstwa chińskiego analityka finansowego Song Hongbinga, która w przystępny sposób opisuje historię światowego systemu finansowego, mechanizmy powstawania kryzysów i globalną "wojnę o pieniądz". Seria składa się z pięciu tomów, które analizują m.in. rolę banków centralnych, dług publiczny, inflację i manipulacje finansowe.
Oj jak boli Oj jak boli
"Wojna o pieniądz" to popularna seria książek autorstwa chińskiego analityka finansowego Song Hongbinga, która w przystępny sposób opisuje historię światowego systemu finansowego, mechanizmy powstawania kryzysów i globalną "wojnę o pieniądz". Seria składa się z pięciu tomów, które analizują m.in. rolę banków centralnych, dług publiczny, inflację i manipulacje finansowe.
Sławna swego czasu matka Madzi. Coś mi się kojarzy, że w pierdlu zaciążyła że strażnikiem.
A to nie miało być nawiązując do tematu "Make China great again"?

Chiński spisek!Co Cię boli niskorosły kolego?
Śmieszkuje sobie.
Chiński spisek!
Czytałem sztukę wojny oni już 2137 lat temu zaplanowali, że skośnooki wyda książkę o tym jak ŻYDY kradną pieniądze na całym świecie!
View attachment 142102

Ta nie pamiętam, ale później ta od Amber Gold zaciążyła w pudle.Sławna swego czasu matka Madzi. Coś mi się kojarzy, że w pierdlu zaciążyła że strażnikiem.
U sure?Sławna swego czasu matka Madzi. Coś mi się kojarzy, że w pierdlu zaciążyła że strażnikiem.
U sure?
nic nie ma![]()
Tak dziś żyje matka Madzi z Sosnowca. Ma ponad 141 tys. zł długu
Sprawa Katarzyny W., skazanej za zabójstwo swojej półrocznej córki Madzi, wstrząsnęła całą Polską. Kobieta od 12 lat odsiaduje wyrok 25 lat więzienia. Teraz na ...slaskie.eska.pl
Ale za to znalazłem taki hit:
View attachment 142103
Było, banTa nie pamiętam, ale później ta od Amber Gold zaciążyła w pudle.

Oczywiście. Już Jezus na krzyżu mówił:
Tak jak Żydzi rządzący światem od tysięcy lat spiskują przeciw gojom.
![]()
Tylko święty Łukasz źle zrozumiał.„Zaprawdę, powiadam ci: Dziś będziesz miał u mnie kredyt".

Ta nie pamiętam, ale później ta od Amber Gold zaciążyła w pudle.
Hmmm to coś pomieszałemU sure?
nic nie ma![]()
Tak dziś żyje matka Madzi z Sosnowca. Ma ponad 141 tys. zł długu
Sprawa Katarzyny W., skazanej za zabójstwo swojej półrocznej córki Madzi, wstrząsnęła całą Polską. Kobieta od 12 lat odsiaduje wyrok 25 lat więzienia. Teraz na ...slaskie.eska.pl
Ale za to znalazłem taki hit:
View attachment 142103
Ktoś napisał, że to max czas jaki się nosi te opaski na nogę. Więc do pierdla nie pójdzie...
Skandaliczny wyrok. Spowodował wypadek w którym zginęły dwie osoby, w krwii kokaina i półtora roku w zakładzie karnym.... Przecież to jest żart.
Skandaliczny wyrok. Spowodował wypadek w którym zginęły dwie osoby, w krwii kokaina i półtora roku w zakładzie karnym.... Przecież to jest żart.