Risky
UFC Light Heavyweight
Inżynierowie chcą krzewić wiedzę. Choć tak z obserwacji to z nowszej techniki ogarnęli tylko jak wsadzić kabelki w plastik żeby wyjebało w powietrze.Nie uciekł a przeprowadza inwazję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Inżynierowie chcą krzewić wiedzę. Choć tak z obserwacji to z nowszej techniki ogarnęli tylko jak wsadzić kabelki w plastik żeby wyjebało w powietrze.Nie uciekł a przeprowadza inwazję
O to toNie uciekł a przeprowadza inwazję
Tu jest kilka poziomów spieprzenia:

Zawsze śmieszy.Chciała czarnego,
dostała wpierdol od niego,
repeat.
![]()
![]()
WINNY! Jonathan Majors usÅyszaÅ werdykt w sprawie o przemoc domowÄ. Marvel zwalnia aktora!
W poniedziaÅek Jonathan Majors, już byÅa gwiazda uniwersum Marvela, usÅyszaÅ wyrok w sprawie o pobicie byÅej partnerki Grace Jabbari.Johnathan Majors winny dwóch z czterech zarzucanych mu...www.filmweb.pl

Ciekawe czym sobie zasłużyła?Chciała czarnego,
dostała wpierdol od niego,
repeat.
![]()
![]()
WINNY! Jonathan Majors usÅyszaÅ werdykt w sprawie o przemoc domowÄ. Marvel zwalnia aktora!
W poniedziaÅek Jonathan Majors, już byÅa gwiazda uniwersum Marvela, usÅyszaÅ wyrok w sprawie o pobicie byÅej partnerki Grace Jabbari.Johnathan Majors winny dwóch z czterech zarzucanych mu...www.filmweb.pl

Wyjątkowej klasy logikaMuszę się wygadać bo to we mnie siedzi.
Gadałem dzisiaj z moją lewacką koleżanką z pracy, już o niej nieraz pisałem.
Coś tam się śmiałem z tej akcji Brauna, a ona na to że to antysemityzm, i to odnoga rasizmu, i wstyd na cały świat... to się jej pytam co nie jest wstydem, kokaina w białym domu, Strażacy bijący się z policjantami w Hiszpanii, problem z ciapuchami w Niemczech? Nie kurwa gaśnica gorsza.
Ale to jest nic, myślę sobie po chuj ja zaczynałem i chce jechać w pizdu, a ona zaczyna gadać, mówi do mnie "za to Nergal (czy jakoś tak, jakiś były Dody) fajnie zrobił",: ja się pytam co zrobił, "wrzucił wideo na którym depcze obraz matki boskiej, ale przed wideo dał informację że jak ma to kogoś obrazić to niech spierdala, i ktoś go pozwał, a on wygrał sprawę bo dał to ostrzeżenie."
Się pytam co w tym fajnego.
Ona że ogólnie to fajna akcja.
Się pytam czy podeptanie obrazu matki boskiej to fajna akcja.
Ona że no w sumie niby nie, ale dał to ostrzeżenie to spoko.
To się pytam czy jakby Braun przed użyciem gaśnicy by krzyknął ostrzegawczo że jak się komuś nie podoba niech spierdala to będzie wtedy git i nie będzie to antysemityzm, czy ja jak powiem że uwaga będzie rasizm to mogę mówić że czarni to tylko do bawełny i będzie spoko i to nie będzie rasizm?
Ona: Nie wtedy to nie nie będzie spoko.
Ja: To czemu akcja z matką boską jest fajna?
Ona: Ogólnie to niby nie spoko, ale dał ostrzeżenie na początku to w czym problem.
Nosz kurwa jego mać!!!!!
Przepraszam za pisownię.
Chłopie, zmień prace.Muszę się wygadać bo to we mnie siedzi.
Coś tam się śmiałem z tej akcji Brauna, a ona na to że to antysemityzm, i to odnoga rasizmu, i wstyd na cały świat... to się jej pytam co nie jest wstydem, kokaina w białym domu, Strażacy bijący się z policjantami w Hiszpanii, problem z ciapuchami w Niemczech? Nie kurwa gaśnica gorsza.
Ale to jest nic, myślę sobie po chuj ja zaczynałem i chce jechać w pizdu, a ona zaczyna gadać, mówi do mnie "za to Nergal (czy jakoś tak, jakiś były Dody) fajnie zrobił",: ja się pytam co zrobił, "wrzucił wideo na którym depcze obraz matki boskiej, ale przed wideo dał informację że jak ma to kogoś obrazić to niech spierdala, i ktoś go pozwał, a on wygrał sprawę bo dał to ostrzeżenie."
To się pytam czy jakby Braun przed użyciem gaśnicy by krzyknął ostrzegawczo że jak się komuś nie podoba niech spierdala to będzie wtedy git i nie będzie to antysemityzm, czy ja jak powiem że uwaga będzie rasizm to mogę mówić że czarni to tylko do bawełny i będzie spoko i to nie będzie rasizm?
Ona: Ogólnie to niby nie spoko, ale dał ostrzeżenie na początku to w czym problem.
Nosz kurwa jego mać!!!!!
Przepraszam za pisownię.
Ta jej logika mnie rozpierdala bardziej niż jej poglądy.Wyjątkowej klasy logika
Chciałbym, ale za dobrze mi płacą, muszę trochę pieniędzy odłożyć bo chce do Polski wrócić.Chłopie, zmień prace.

Moje kondolencje. Najbardziej chwałę sobie w mojej pracy że pracuję sam a kontakt z klientami mam tylko przez chwilę. Znajomych wymieniałem kilka razy zanim nie zdobyłem odpowiednich.Muszę się wygadać bo to we mnie siedzi.
Nosz kurwa jego mać!!!!!
Przepraszam za pisownię.
Mam nadzieję, że Trump tam wróci u was do władzy (i daj Bóg zrobi coś z środowiskiem akademickim), bo jak rewolucja nie zacznie się od usa to nie zacznie się w ogóle, takie mam ostatnio przemyślenia.W USA większość linii lotniczych zapewnia różne rabaty/promocje dla żołnierzy w czynnej służbie. Jedna z nich to mocno przecenione bilety “Stand by”, polegające utykaniu wolnych miejsc w samolocie. Z takiej też okazji chciał skorzystać mój syn stacjonujący w Teksasie na przelot do NYC na Święta . Niestety wszystkie loty “Stand By” w Teksasie i Arizonie zostały zawieszone, gdyż teraz przysługują tylko nielegalnym emigrantom, którzy zostają rozlokowywani do różnych stanów na koszt podatników. Taka niemiła sytuacja spotkała wielu żołnierzy, którzy na tą promocję liczyli, a teraz zostało im kupić nowy bilet na ostatnią chwilę, który w okresie Świątecznym jest dosyć drogi.
Zazdroszczę, mam nadzieję że przyszłości też mi się uda coś ogarnąć żeby się z ludźmi nie męczyć.Najbardziej chwałę sobie w mojej pracy że pracuję sam a kontakt z klientami mam tylko przez chwilę.
Co jakiś czas daje mi powód żeby wywieźć do lasu i zakopać, niestety tak jak mówisz konsekwencje są gorsze niż korzyści.Ta delikwentke to chyba bym udusił. Tyle że dusisz amebę a idziesz siedzieć jak za normalnego człowieka. Taki minus całej sprawy.
słyszałem o kucaniu i zaglądaniu w odbyt więcej razy niż o tym jak to jest jej ciało i jej decyzja... nawet jak jej powiedziałem i pokazałem to wszystko o niej to nie zrobiło to na niej wrażenia i przy każdej wzmiance o pis mówiła o tym jebanym kucaniu.Ja jebię. Naprawdę współczuję. Namiastkę mam jak jadę na święta. Siostra teściowej to sekta TVN/24hZazdroszczę, mam nadzieję że przyszłości też mi się uda coś ogarnąć żeby się z ludźmi nie męczyć.
Co jakiś czas daje mi powód żeby wywieźć do lasu i zakopać, niestety tak jak mówisz konsekwencje są gorsze niż korzyści.
Najbardziej to wkurwiła mnie z wyborami.
Tak jak ja musiała jechać około 100km żeby zagłosować, głosowała oczywiście na skrobanke "moje ciało moja sprawa". Kilka dni po wyborach powiedziałem jej że za maks 3 lata będę się przeprowadzał do Polski, a ona do mnie "po chuj?", mówię jak po chuj żeby tam mieszkać, nie po to zapierdalałem taki kawał na wybory.
Także poszedł od niej głos na lewicę, a ona nie zamierza wracać do Polski, i mówi o niej z pogardą. Jestem też ciekawy na co jej chłopak głosował....
Jak już tak się o niej rozpisałem to wyrzucę z siebie coś jeszcze, jej największym argumentem przeciwko pis (nie że ja bym był za pisem) były przygody pani joannysłyszałem o kucaniu i zaglądaniu w odbyt więcej razy niż o tym jak to jest jej ciało i jej decyzja... nawet jak jej powiedziałem i pokazałem to wszystko o niej to nie zrobiło to na niej wrażenia i przy każdej wzmiance o pis mówiła o tym jebanym kucaniu.
Niesamowite jak działa telewizja.
Nigdy nie usłyszałem od niej czegoś o gospodarce czy polityce międzynarodowej.
Wybory to były ciężkie chwile dla mnie.
U mnie w pracy są wrażliwi na punkcie relacji międzyludzkich, a mam srogą ekipę, od brzydkich lesbijek z których jedna jest karlicą, przez plaskoziemce, aż do mojej "koleżanki". Że względu na ciepłą posadę nigdy jej bezpośrednio nie powiedziałem że jest tępą suką, a jest za głupia żeby wyczytać to między wierszami.
Nie lepiej gdzieś w ciepłe kraje?Chciałbym, ale za dobrze mi płacą, muszę trochę pieniędzy odłożyć bo chce do Polski wrócić.![]()