Miskatonic
Vale Tudo Championship
Wina Korwina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie zaraz za USA.Ciekawe kiedy we Francji w końcu powiedzą dość
obstawiam jak zamieszki dojdą do bogatszych dzielnic to Policja rozpędzi towarzystwo i zaczną się godziny policyjne itp. (taka wada segregacji majątkowej po wyskokim podatku od wartości nieruchomości...)Ciekawe kiedy we Francji w końcu powiedzą dość
godziny policyjne juz saobstawiam jak zamieszki dojdą do bogatszych dzielnic to Policja rozpędzi towarzystwo i zaczną się godziny policyjne itp. (taka wada segregacji majątkowej po wyskokim podatku od wartości nieruchomości...)
jeszcze pewnie mocniejszy stan wyjątkowy wprowadzą. Po zamachu w Paryżu to dopiero po ponad roku odwołali stan wyjątkowygodziny policyjne juz sa
Plot twist w sprawie zamordowanej Polki na Kos,
jeszcze faktycznie wyjdzie, że chciała się sypać z tym podpalanym...
Jej chłop przypominam, że twierdził, że nie znał gościa w ogóle.
Ach te "polki" takie otwarte.
![]()

– Wszystko wskazuje na to, że oni byli umówieni, bo jak Anastazja weszła do sklepu, to zaczęła się rozglądać, jakby kogoś szukała, jakby przyszła na spotkanie – mówi Andrzej Rubiński.
– Jak łączę te wszystkie wiadomości z greckiej prasy, to wychodzi na to, że poznali się wcześniej na Facebooku, on jej coś obiecał załatwić i umówili się w mieście – kontynuuje.
– Podobno jak ten Banglijczyk dostał się do jej telefonu, to też polikwidował jej jakieś wiadomości i zdjęcia.
on chyba czyta cohones

Dzięki Byki za te posty. Już wiem, żeby sobie darować Rzym na wakacje.Mijałem to wszystko. Plac Sw Piotra wieczorem jest chroniony przez żołnierzy i policje. Czułem się jakbym wszedł do innego świata, za kolumn wybiegali w moim kierunku ale zdążyli ich przepędzić. Ogólnie syf jak chuj a za dnia ich wypierdalaja i wszystko wygląda pięknie jak ludzie chcą wejść do muzeum watykańskiego
No mi też sporo kierunków do rozważań odpadło z tego powodu, chyba zachodnia Chorwacja znowu będzie granaDzięki Byki za te posty. Już wiem, żeby sobie darować Rzym na wakacje.

Moja opinia, omijajcie Rzym w wakacje ale termin październik listopad, luty marzec spoko. Ogólnie oprócz tych momentów to czułem się w miarę bezpiecznie ale byłem tam o 22 gdzie były pustki więc no blisko do napierdalanki. Raczej już tam nigdy nie wrócę ale mam fioła na punkcie twórczości Michała Anioła.Dzięki Byki za te posty. Już wiem, żeby sobie darować Rzym na wakacje.
Byłem w Chorwacji nad Istria. Pierdolenie, jest drożej ale nie ma żadnego przelicznika kun = euro. Owoce morza średnio 10-15 euro, zależy też od restauracji. Jadąc tam musicie się przygotować na dużą ilość niemcow, kurwicy dostawałem od tego języka i starych niemieckich kurw rozbierających się na plaży a parawan był zaledwie parę metrów. Ogólnie doją ich tam grubo.No mi też sporo kierunków do rozważań odpadło z tego powodu, chyba zachodnia Chorwacja znowu będzie grana
Trochę nudno, ale stabilnie i bezpiecznie, póki co. Jedyny minus że w tym roku im ceny się pojebały bo podobno wszystko przeliczają z kun na euro 1 do 1.
Mówiłem że tak będzie, bo tylko na początku kraje miały możliwość uzyskania lepszego przelicznika ze swojej waluty do euro. Teraz wszyscy przyłączający się muszą zapłacić za poprzedników. To w sumie...karuzela finansowa![]()
Ja to bym chciał lecieć do Finlandii na wakacje, ale moja mi suszy głowę, że Rzym, że koleżanki tam lecą i ona też chce. Gdy mowie, ze w Rzymie no jest jak jest, plus Wy tutaj piszecie swoje doświadczenia, to raban, że przecież tak nie jest w całym Rzymie.Moja opinia, omijajcie Rzym w wakacje ale termin październik listopad, luty marzec spoko. Ogólnie oprócz tych momentów to czułem się w miarę bezpiecznie ale byłem tam o 22 gdzie były pustki więc no blisko do napierdalanki. Raczej już tam nigdy nie wrócę ale mam fioła na punkcie twórczości Michała Anioła.
View attachment 70830
Bardzo dobrze wspominam Florencję lecz najgorsze w tym wszystkim są te przypierdalajace się murzyny z zapytaniem jaka godzina albo jak chcą Ci wcisnąć żabę drewniana która pocierasz jakąś pała i ona sobie kumka.
To na jeden dzień i na wieczór romantyczna ucieczka na lotnisko i do FinlandiiJa to bym chciał lecieć do Finlandii na wakacje, ale moja mi suszy głowę, że Rzym, że koleżanki tam lecą i ona też chce. Gdy mowie, ze w Rzymie no jest jak jest, plus Wy tutaj piszecie swoje doświadczenia, to raban, że przecież tak nie jest w całym Rzymie.

Zależy gdzie bo na Makarskiej łatwiej usłyszec w Lidlu i na plaży swojskie "kurła" niż szwargot faszystów. Co to samych niemieckich emerytów to zalewają całą Europę łącznie z polskim wybrzeżem..Byłem w Chorwacji nad Istria. Pierdolenie, jest drożej ale nie ma żadnego przelicznika kun = euro. Owoce morza średnio 10-15 euro, zależy też od restauracji. Jadąc tam musicie się przygotować na dużą ilość niemcow, kurwicy dostawałem od tego języka i starych niemieckich kurw rozbierających się na plaży a parawan był zaledwie parę metrów. Ogólnie doją ich tam grubo.
Za pieknie to brzmiTo na jeden dzień i na wieczór romantyczna ucieczka na lotnisko i do Finlandii![]()

Mam w planach odwiedzić Skandynawię ale strasznie drogo tam jest, jedzenie, kwadrat. Póki co lecę znowu do Włoch nad jeziora Como i Iseo.Ja to bym chciał lecieć do Finlandii na wakacje, ale moja mi suszy głowę, że Rzym, że koleżanki tam lecą i ona też chce. Gdy mowie, ze w Rzymie no jest jak jest, plus Wy tutaj piszecie swoje doświadczenia, to raban, że przecież tak nie jest w całym Rzymie.
Byłem rok temu w Sztokholmie i chcę znowu tam wrócić. Wiadomo, że poruszałem się po ścisłym centrum i kilka dzielnic w bok, jedynie miejsce do którego nie poszedłem to metro w centrum. Somalia na wejściu nie zachęca do skorzystania z metra.Mam w planach odwiedzić Skandynawię ale strasznie drogo tam jest, jedzenie, kwadrat. Póki co lecę znowu do Włoch nad jeziora Como i Iseo.
Ale w czym problem? Jedyny minus to może być cena takiego kombosa.Za pieknie to brzmi![]()
, a w zimie poleć na weekend do Włoch, zimno powoduje że ciapaki nie są tacy cwani, a finansowo taki weekend to kpina, za parę stówek w obie strony i z hotelem
Tak, Makarska to polski region, tak samo warna w Bułgarii. Istria od chuja Niemców i też sporo Włochów ale akurat oni mają inną mentalność.Zależy gdzie bo na Makarskiej łatwiej usłyszec w Lidlu i na plaży swojskie "kurła" niż szwargot faszystów. Co to samych niemieckich emerytów to zalewają całą Europę łącznie z polskim wybrzeżem..
No tego się obawiam. Moja chcę do Paryża, dzisiaj się spytałem czy chce dalej bo ja jestem chętny porozpierdalac francuzom parę brykByłem rok temu w Sztokholmie i chcę znowu tam wrócić. Wiadomo, że poruszałem się po ścisłym centrum i kilka dzielnic w bok, jedynie miejsce do którego nie poszedłem to metro w centrum. Somalia na wejściu nie zachęca do skorzystania z metra.

Jak Rzym to przecież kilka dni muszą być, jakbyś kobiet nie znałAle w czym problem? Jedyny minus to może być cena takiego kombosa.
Najwyżej teraz Finlandia póki ciepło, a w zimie poleć na weekend do Włoch, zimno powoduje że ciapaki nie są tacy cwani, a finansowo taki weekend to kpina, za parę stówek w obie strony i z hotelem
![]()

Hahha co one mają z tymi romantycznymi stolicamiTak, Makarska to polski region, tak samo warna w Bułgarii. Istria od chuja Niemców i też sporo Włochów ale akurat oni mają inną mentalność.
No tego się obawiam. Moja chcę do Paryża, dzisiaj się spytałem czy chce dalej bo ja jestem chętny porozpierdalac francuzom parę bryk![]()
Ja mojej powiedziałem, że Paryż odpada, teraz jak tam szaleją to nagle juz jakoś nie ma ciśnienia na Le Pari 
Jak zobaczy te ilości ciapaków na ulicach to sama przebukuje bilety na swój koszt i ostro Cię wyrucha w ramach przeprosinJak Rzym to przecież kilka dni muszą być, jakbyś kobiet nie znał![]()