Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niektorzy z nas jak i dzieci niektorych z nas za jakies 20-30 lat stana przed wyborem jednej ze stron, albo lgbtq albo radykalny islamnie bedzie innej drogi.
Taka prawda. Na szczęście wybór jest prosty :)

Uwaga odpowiadam, wolę prawicowyUwaga, ogłoszenia parafialne:
jeśli ktoś myśli, że twitter pod wodzą Muska jest jakąś ostoją wolności słowa i tych innych pierdół to jest frajerem pierwszej wody.
Dziękuję i dobranoc :)
zamordyzm niż lewicowy niebyt.
Mam takie wrażenie, że teraz idąc na studia to zdobywanie wiedzy jest najmniej ważne. Dywersja ideologiczna robi swoje. Szkoda, ze cierpią na tym ludzie, którzy na prawdę chcą tam się uczyć.co doradzicie Pokojowi Nauczycielskiemu? Mają problem -pomożecie @klocuniek ?
View attachment 70384
BTW tak na poważnie to strasznie lewackie sie zrobiły te fanpage, konta twitterowe....
Cala aula by wstala i klaskala po czym rektor by dostal dyscyplinarke i by wiecej nie krzywdzil biednych studentowMam takie wrażenie, że teraz idąc na studia to zdobywanie wiedzy jest najmniej ważne. Dywersja ideologiczna robi swoje. Szkoda, ze cierpią na tym ludzie, którzy na prawdę chcą tam się uczyć.
Wyobrażacie sobie sytuacje, że na politechnice, matematyce stosowanej rektor zadaje pytanie studentowi, a on sie pruje, ze źle się do niego zwrócił bo on jest onu/jenu? Przecież cala aula by go zajebała raz, dwa.
problem jest zasadniczy.Mam takie wrażenie, że teraz idąc na studia to zdobywanie wiedzy jest najmniej ważne. Dywersja ideologiczna robi swoje. Szkoda, ze cierpią na tym ludzie, którzy na prawdę chcą tam się uczyć.
Wyobrażacie sobie sytuacje, że na politechnice, matematyce stosowanej rektor zadaje pytanie studentowi, a on sie pruje, ze źle się do niego zwrócił bo on jest onu/jenu? Przecież cala aula by go zajebała raz, dwa.

Bardzo trafne.problem jest zasadniczy.
Im większa gospodarka tym więcej kasy na budżetówkę,
jakby nie kombinować nie zdobędzie się w budżecie wystarczających pieniędzy na pensje od Policji, wojska (zwłaszcza na 300 tys. żołnierzy...), szkolnictwo aż po szpitale -przynajmniej aby konkurować z sektorem prywatnym. No nie da się.
To wzięli i zaczęli zwiększać liczbę miejsc na studiach (zarówno humanistycznych jak i ścisłych i do politechnik też można mieć wiele pretensji.
Więcej miejsc=więcej osób kończy studia=większa konkurencja=można mniej płacić też w szkołach prywatnych (chyba że mówi o szkołach z opłatą roczną na poziomie 80 tys. zł
Ze ścisłych przedmiotów to Jezus chemików jak jest dużo.
Z humanistycznych to z pedagogiki to zrobili kpinę, kompletną masówkę...
A że im mniejsze wymagania tym większa szanse dostania się fanatyków od lewa do prawa kosztem jakości -życie...
Na zachodzie pieniędzy jest więcej na uczelniach a i dla marksizmu kulturowego więcej jest sypaneproblem jest zasadniczy.
Im większa gospodarka tym więcej kasy na budżetówkę,
jakby nie kombinować nie zdobędzie się w budżecie wystarczających pieniędzy na pensje od Policji, wojska (zwłaszcza na 300 tys. żołnierzy...), szkolnictwo aż po szpitale -przynajmniej aby konkurować z sektorem prywatnym. No nie da się.
To wzięli i zaczęli zwiększać liczbę miejsc na studiach (zarówno humanistycznych jak i ścisłych i do politechnik też można mieć wiele pretensji.
Więcej miejsc=więcej osób kończy studia=większa konkurencja=można mniej płacić też w szkołach prywatnych (chyba że mówi o szkołach z opłatą roczną na poziomie 80 tys. zł
Ze ścisłych przedmiotów to Jezus chemików jak jest dużo.
Z humanistycznych to z pedagogiki to zrobili kpinę, kompletną masówkę...
A że im mniejsze wymagania tym większa szanse dostania się fanatyków od lewa do prawa kosztem jakości -życie...
Elegancko na nasze emerytury pracuje. Jeszcze niech spłodzi ze dwa bo chłopaki u nas nie wiedzą jak to się robi i demografia w kosmos!
ale to są społeczeństwa dużo mniej konserwatywne niż Polska. Po drugie na Zachodzie też mamy spadek jakości tytułów naukowych -dlatego między innymi dużo więcej Azjatów zaczyna zdobywać rynek pracy zarówno w UE jak i w USA (tym bardziej, że na Zachodzie są bardziej konkurencyjni niż w Chinach czy w innych krajach). Wcale bym się nie zdziwił jakby prędzej czy później uzyskany certyfikat jakiegoś ośrodka prywatnego znaczył więcej niż jeden dyplom wyższej uczelni.Na zachodzie pieniędzy jest więcej na uczelniach a i dla marksizmu kulturowego więcej jest sypane

Elegancko na nasze emerytury pracuje. Jeszcze niech spłodzi ze dwa bo chłopaki u nas nie wiedzą jak to się robi i demografia w kosmos!
InteresująceMoże z 10 min zajęło mi znalezienie, że sprawca ma na imię Dominik, a nazwisko też dość swojsko brzmi. Czyli po raz kolejny tweet gdzie w treści sugerowane, że niby ukrainiec/ukrainicy i w komentarzach lincz. Nie chodzi mi o bronienie szoszonów ale kurwa, nie chce mi się wierzyć, że osoby tworzące tego typu "wiadomości" nie mają kilku minut na weryfikację. To już, któryś raz na cohones tego typu sytuacja. To jest dopiero propaganda.
Tzn. nie Ciebie miałem na myśli tylko twórców tego typu informacji.Interesujące
ja, przyznam, nie sprawdzałem
ale ja też dałem dupy, przyznajęTzn. nie Ciebie miałem na myśli tylko twórców tego typu informacji.
ale ja też dałem dupy, przyznaję
ale ja też dałem dupy, przyznaję
Mordeczko, powtarzasz to jak mantrę, ale to nie do ludzi tak, do ludzi nie - na uniwersytecie to ogłoś i wywieś plakaty, bo masz rację. Psychologia się kompromituje, bo nie korzysta z narzędzi, które ma dostępne.Wreszcie gadasz jak człowiek, bo przypominam: psychologia to nie nauka.
Jedyne co tam jest naukowego to statystyka

Konfederacja produkuje masy newsów o Ukraińcach z przestępstwami fizycznymi aby wzbudzić emocje, ale obcokrajowcy akurat są nieźli w oszustwach raczej finansowych od wyłudzania kredytów, posługiwania się czyimś danymi i oczywiście oszustwo na wynajmowanie nie swego mieszkania (był as który "wynajął" 15 osobom, pierwszy czynsz plus kaucja, tylko mieszkanie należało do jednej z większych firm zarządzających najmem -inaczej nabrałby więcej osóbMoże z 10 min zajęło mi znalezienie, że sprawca ma na imię Dominik, a nazwisko też dość swojsko brzmi. Czyli po raz kolejny tweet gdzie w treści sugerowane, że niby ukrainiec/ukrainicy i w komentarzach lincz. Nie chodzi mi o bronienie szoszonów ale kurwa, nie chce mi się wierzyć, że osoby tworzące tego typu "wiadomości" nie mają kilku minut na weryfikację. To już, któryś raz na cohones tego typu sytuacja. To jest dopiero propaganda.
)-bo na wyjeździe to jakoś więcej więcej odwagi się ma do takich ruchów...a jak ustalisz inaczej niż za pomocą psychologii od kiedy powinna być odpowiedzialność karna? To jest ciekawy temat: w USA nastolatek może dostąć dożywocie, w Szwecji pewnie pójdzie do poprawczaka.Wreszcie gadasz jak człowiek, bo przypominam: psychologia to nie nauka.
Jedyne co tam jest naukowego to statystyka
A jak ustalisz, że jakieś ustalenie nie jest zwykłym widzimisie psychologa czy nurtu psychologicznego, którego jest orędownikiem?Co się dzieje?
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Konfederacja produkuje masy newsów o Ukraińcach z przestępstwami fizycznymi aby wzbudzić emocje, ale obcokrajowcy akurat są nieźli w oszustwach raczej finansowych od wyłudzania kredytów, posługiwania się czyimś danymi i oczywiście oszustwo na wynajmowanie nie swego mieszkania (był as który "wynajął" 15 osobom, pierwszy czynsz plus kaucja, tylko mieszkanie należało do jednej z większych firm zarządzających najmem -inaczej nabrałby więcej osób)-bo na wyjeździe to jakoś więcej więcej odwagi się ma do takich ruchów...
Tak samo Hindusi nieźle kasują ludzi w USA na tych fejk call center...
a jak ustalisz inaczej niż za pomocą psychologii od kiedy powinna być odpowiedzialność karna? To jest ciekawy temat: w USA nastolatek może dostąć dożywocie, w Szwecji pewnie pójdzie do poprawczaka.
Od jakiego wieku/przestępstwa powinno się traktować nastolatków jak dorosłych w sądzie?
Bo np. faktem jest, że dzisiejsza młodzież jest bardziej świadoma swoich czynów niż pewnie nie wiem z 90 lat temu
Psychologia jest między innymi od takich rzeczy
A można wiedzieć skąd wiadomo, że ma na imie dominik? Ja szczerze mówiąc przeszukałem lokalne portale koszalińskie i żadnej takiej informacji nie znalazłem. PAP i rzecznik policji też takiej nie podał. Po prostu nigdzie nie moge znalezc informacji, ze mial na imie Dominik, nie wspominajac juz o nazwisku. Nie pisze, że tak nie jest, natomiast ja np nie mogę nigdzie znależć takiej informacji dlatego chętnie się dowiem gdzie znalazłeś.Może z 10 min zajęło mi znalezienie, że sprawca ma na imię Dominik, a nazwisko też dość swojsko brzmi. Czyli po raz kolejny tweet gdzie w treści sugerowane, że niby ukrainiec/ukrainicy i w komentarzach lincz. Nie chodzi mi o bronienie szoszonów ale kurwa, nie chce mi się wierzyć, że osoby tworzące tego typu "wiadomości" nie mają kilku minut na weryfikację. To już, któryś raz na cohones tego typu sytuacja. To jest dopiero propaganda.
Jakiś link? Tez szukałem i nie znalazłem, jak kolega wyżej.Może z 10 min zajęło mi znalezienie, że sprawca ma na imię Dominik, a nazwisko też dość swojsko brzmi. Czyli po raz kolejny tweet gdzie w treści sugerowane, że niby ukrainiec/ukrainicy i w komentarzach lincz. Nie chodzi mi o bronienie szoszonów ale kurwa, nie chce mi się wierzyć, że osoby tworzące tego typu "wiadomości" nie mają kilku minut na weryfikację. To już, któryś raz na cohones tego typu sytuacja. To jest dopiero propaganda.
Mi właśnie w sumie o to chodziło, dlatego wrzuciłem do działu o absurdach poprawności politycznej... to, że myślałem, że to ukr to był tylko miły dodatekJakiś link? Tez szukałem i nie znalazłem, jak kolega wyżej.
Co to w ogóle za patologia że nie znamy sprawcy, powinny być ZAWSZE podane kto i co zrobił. Co to za chronienie przestępców?

A można wiedzieć skąd wiadomo, że ma na imie dominik? Ja szczerze mówiąc przeszukałem lokalne portale koszalińskie i żadnej takiej informacji nie znalazłem. PAP i rzecznik policji też takiej nie podał. Po prostu nigdzie nie moge znalezc informacji, ze mial na imie Dominik, nie wspominajac juz o nazwisku. Nie pisze, że tak nie jest, natomiast ja np nie mogę nigdzie znależć takiej informacji dlatego chętnie się dowiem gdzie znalazłeś.
Ja znalazłem artykuł na fb koszalin info czy jakoś tak, w komentarzach ludzie podawali jego dane osobowe łącznie z profilem na fb. Możliwe, że zostały pokasowane.Jakiś link? Tez szukałem i nie znalazłem, jak kolega wyżej.
Co to w ogóle za patologia że nie znamy sprawcy, powinny być ZAWSZE podane kto i co zrobił. Co to za chronienie przestępców?