Absurdy poprawności politycznej.

W tych czasach bezpieczniej lecieć do arabskich krajów, gdzie żyją tylko ciapaki niż do jakiegoś europejskiego, gdzie brudasy stanowią jakiś procent społeczeństwa. Popierdolone :werdum:
No ja też się czułem beozieczneijw Egipcie niż w Paryżu. O czym sam tu pisałem.

Będzie jak w tej książce obóz świętych czyli za późno i garstka. Nie łudźmy się. Bo o Boże prawa człowieka o Boże demokracja. O Boże to rani wrażliwość muzułmanów.
Ciekawe jak jest w armii i policji. Ile % stanowią czarni i muzułmanie.

Z tego co wiem ale to czytałem przy 1 fali uchodźców jakieś 20%.
Bo w sumie to będzie kluczowe. Jak armia się wkurwi i większość z nich będzie białych to szybko zrobi porządek. A patrząc, że w każdym kraju co raz większe poparcie mają opcje narodowców to może się skończyć, że czarni szybko wrócą do Afryki.

Bo w sumie to będzie kluczowe. Jak armia się wkurwi i większość z nich będzie białych to szybko zrobi porządek. A patrząc, że w każdym kraju co raz większe poparcie mają opcje narodowców to może się skończyć, że czarni szybko wrócą do Afryki.
Ja już niestety przestałem w to wierzyć. Raczej 90% z wypranymi mózgami złoży broń a podniesie dopiero jak ich rodziny będą atakowane a to będzie już za późno.

czarni szybko wrócą do Afryki.
Wielu z tych co robią burdy jest już urodzonych w Europie, często są którymś z rzędu pokoleniem. Oni Afryki nawet na oczy nie widzieli, a przy ich poziomie edukacji to pewnie nawet na mapie by nie potrafili pokazać. W takim razie gdzie mają wracać, skoro nikt ich nigdzie nie przyjmie? To jest problem największy w tym wszystkim. Bo zamknąć granice dla imigrantów i wywalić tych co w ostatnich latach przyjechali przy akompaniamecie kwiku lewactwa to jedno, ale nie ma co zrobić z tymi co od pokoleń są na miejscu.

Wielu z tych co robią burdy jest już urodzonych w Europie, często są którymś z rzędu pokoleniem. Oni Afryki nawet na oczy nie widzieli, a przy ich poziomie edukacji to pewnie nawet na mapie by nie potrafili pokazać. W takim razie gdzie mają wracać, skoro nikt ich nigdzie nie przyjmie? To jest problem największy w tym wszystkim. Bo zamknąć granice dla imigrantów i wywalić tych co w ostatnich latach przyjechali przy akompaniamecie kwiku lewactwa to jedno, ale nie ma co zrobić z tymi co od pokoleń są na miejscu.
Wysłać do Detroit i odgrodzić murem
:roberteyeblinking:

Nic nie da skoro wciąż boją się na dracych jape i agresywnych arabów podnieśc systemowo ręki.
nie no: już aresztowali ponad tysiąć osób. Przy stanie wyjątkowym będą mogli ich dłużej trzymać.
Wiesz: jest źle, ale pewnie tego co się udaje to nie widać, bo mniej się sprzedaje, a Macron wbrew pozorom potrafił zrobić niemal rewolucje we Francji. Policja z karabinami wchodząca do meczetów aresztując duchownych, większa inwigilacja Arabów itp. Ba nawet mówił, że otwarte granice to pomysł sprzed czasów, kiedy imigracja nie była używana jako broń polityczna gdzie jedno państwo osłabia drugie.
Holland mówił za to, że zamachy terrorystyczne to element życia w wielkim mieście do którego trzeba się przyzwyczaić -mimo, że przecież Kościoły i meczety są czesto własnością państwa we Francji...

Problemem Francji jest to, że w ramach postępu stała się laicka i drwiła z własnych wartości wiary i kultury. Odechciało im się Jezusa i rodziny to zachce im się mahometa i diabła islamu. A jak się nie zachce to im ten diabeł islamski przez dupe bez mydła, szeroka końcówką wjedzie. Sam jestem nie praktykujący od lat ale jakby ktoś przy mnie pluł na kościół czy krzyż odebrałbym jakby ktoś pluł na moich rodziców i szacunek jaki do nich mam. Jak nie ma wartości dla których ludzie walczyliby to zjawia się obcy, którzy te wartości mają. Wizjonerscy pisarze przewidzieli upadek tej krainy wiele lat temu. I to nastąpi, a kto się łudzi, że nie to argumenty ma w dziełach typu obóz świętych czy wielu książkach Orianny Fellacci. Czy fellatio :korwinlaugh:
Polecam Bułgarie. Piękny kraj, ludzie przemili. Czujesz sie jak u siebie a nie w Afryce. Ceny bardzo przystępne.

nasze dzieci, jeśli będę stanowiły ruch oporu wobec zalewu islamu z breivika zrobią wizjonera i bohatera. Breivik mordował głównych przyszłych sprawców tego co się choćby we Francji dzieje. Młodą lewicową stonkę.
A to nie jest tak po prostu, że Francja była przez tyle czasu ultralewicowa zarówno światopoglądowo jak i socjalnie, że po prostu to musiało się tak skończyć? Od czasu rewolucji francuskiej do teraz?
Przecież gdyby mieli polską ordynacje wyborczą to byłoby jeszcze gorzej...
O skali socjalizmu we Francji świadczy ilość dni protestów, te odprawy dla pracowników i hit: państwo poręcza zapłate czynszu przy umowach najmu...
Nawet Mentzen mówił, że tam jest większa biurokracja w Polsce plus skomplikowane podatki

Dlatego w Polsce powinni zrobić tak, że jak ktoś chce otrzymać polskie obywatelstwo to musi zdać egzamin ze znajomości polskiego na C1 i zapłacić 30 tys. zł...

Moja opinia, omijajcie Rzym w wakacje ale termin październik listopad, luty marzec spoko. Ogólnie oprócz tych momentów to czułem się w miarę bezpiecznie ale byłem tam o 22 gdzie były pustki więc no blisko do napierdalanki. Raczej już tam nigdy nie wrócę ale mam fioła na punkcie twórczości Michała Anioła.
View attachment 70830

Bardzo dobrze wspominam Florencję lecz najgorsze w tym wszystkim są te przypierdalajace się murzyny z zapytaniem jaka godzina albo jak chcą Ci wcisnąć żabę drewniana która pocierasz jakąś pała i ona sobie kumka.
Rzym to masa tych ulicznych oszustów: w ogóle polecam kanał tego gościa robiącego filmiki o tych oszustach

Chyba na tym filmiku to było: oszust go atakuje, jest mnóstwo ludzi obok i...
... nikt nie reaguje...

EDIT:
ale słabo ten policjant stał, duża różnica w porównaniu z tymi filmikami z USA, bałbym sie, żeby mi stopy przejechał :korwinlaugh:

Last edited:
nie dziala
Było to co wrzuciłeś z onetu. Tylko osoba która to wrzuciła usunęła twitta.

Godzina 0 wybiła. Ja myślałem, że to może przy pokoleniu naszych dzieci a to na naszych oczach się dzieje. To już jest normalnie wojna rasowa i religijna. To o czym trąbili "rasiści" w końcu się ziszcza. W sumie dobrze, że teraz, zanim u nas nie ma tego tyle, może ludzie przejrzą trochę na oczy.

Godzina 0 wybiła. Ja myślałem, że to może przy pokoleniu naszych dzieci a to na naszych oczach się dzieje. To już jest normalnie wojna rasowa i religijna. To o czym trąbili "rasiści" w końcu się ziszcza. W sumie dobrze, że teraz, zanim u nas nie ma tego tyle, może ludzie przejrzą trochę na oczy.
:bleed:

To jest absurd i tyle. Jak już wspomniano dochodziło do równie zły/gorszych rzeczy, ale nigdy w innych przypadkach do takich zamieszek. Przecież to jawne niszczenie państwa. Ci politycy co to popierają powinni zostać zniesieni ze stołków, i odpowiadać za ataki, skoro je popierają. Dopóki banda ..... nie zostanie sama zaatakowana lub ich rodzina inaczej do tych .... nie dotrze, że te grupy nie walczą, o wolność,prawość, i inne rzeczy którymi wycierają sobie ryje a tylko tyle by rozwalić to państwo i skrzywdzić boguducha winne osoby. Naprawdę niewiem co musi się wydarzyć by te wszystkie łby zobaczyły do czego to dąży, skoro za każdym razem kiedy umiera przestępca dochodzi do takich ekscesów a kiedy umiera niewinny człowiek to nie mają jaj by wyjść i rozjebać tak samo.

Back